Yahu canı ne ki o makinanın? Ne yakacak zaten ? Piknik tüpü, iki tekerli bomba olmaz mı? Zaten kaza riski yüksek bir araç kullanıyoruz.
Olası diyaloglardan biri:
- abi bak yıldız kaydı.
* len get, gündüz vakti yıldız mı kayar?
- o zaman o bir havai fişek.
* hayır o bir zamanlar, motosikletçiydi
çok güldüm buna Ama dediği gibi kaza riski yüksek bir araç kullanıyoruz piknik tüpü veya lpg ile tam bi iki tekerlekli bomba oluruz _________________ Tutkulary ve zevkleri ellerinden alynan gençler, onlaryn yerine daha tehlikeli ve daha hyzly olany koyarlar...
shadow-750, helal olsun getindini geliştiren insanları daima sevmişimdir... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
paradiseeizmir, ybr 50 tl mi yakıyor yok canım daha neler hep yokuş aşşagımı gidiyosun? benim 80-90 yakıyo taktırayım bari adres felan verin _________________
Kayıt: Nov 26, 2006 Mesajlar: 1619 Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !
Tarih: 07.02.2007 - 22:32 Mesaj konusu:
Bu ferrariye lpg takmaya kalkan herifin işine benzemiş yaww _________________ Hiç kimse YçYn hayaL kIrykLy?Ina u?RamaDym, Çünkü hYç kYmSe YçYn hayaL KurMadIm...
Tarih: 08.02.2007 - 18:37 Mesaj konusu:
Kaza olsa ne olacak yahu motorda sıkışıp kalacak değilsin ya. En fazla tank fırlar gider zaten mini tanklar da da tüm lpg tanklarında olduğu gibi gaz kesme var...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız