Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lpg taktırmak istermisiniz?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lpg taktırmak istermisiniz?

lpg taktırmak istermisiniz?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.02.2007 - 17:10    Mesaj konusu: lpg taktırmak istermisiniz? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Genellikle benzinli araçlarda görmeye alışkın olduğumuz LPG'yi uyanık Çarşambalı motorinle çalışan motorsiklete taktı...
Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde, 4 yıl önce mazotlu araçları LPG takarak çalıştıran Bünyamin Bulunmaz, şimdi de motosikleti piknik tüpüyle çalıştırdı.

LPGli motosikleti gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken Bünyamin Bulunmaz yeni icatlarına devam edeceğini söyledi.

xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 07.02.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman bedavaya gider bu motor abi Çok gülüyorum
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 07.02.2007 - 17:32    Mesaj konusu: lpg Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorinle çalışan motosikleti nerden bulmuş ta takmış lpg yi Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.02.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu canı ne ki o makinanın? Ne yakacak zaten ? Piknik tüpü, iki tekerli bomba olmaz mı? Zaten kaza riski yüksek bir araç kullanıyoruz.

Olası diyaloglardan biri:

- abi bak yıldız kaydı.

* len get, gündüz vakti yıldız mı kayar?

- o zaman o bir havai fişek.

* İstemiyorum hayır o bir zamanlar, motosikletçiydi

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 07.02.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
Yahu canı ne ki o makinanın? Ne yakacak zaten ? Piknik tüpü, iki tekerli bomba olmaz mı? Zaten kaza riski yüksek bir araç kullanıyoruz.

Olası diyaloglardan biri:

- abi bak yıldız kaydı.

* len get, gündüz vakti yıldız mı kayar?

- o zaman o bir havai fişek.

* İstemiyorum hayır o bir zamanlar, motosikletçiydi

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum çok güldüm buna Ama dediği gibi kaza riski yüksek bir araç kullanıyoruz piknik tüpü veya lpg ile tam bi iki tekerlekli bomba oluruz
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.02.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok ya gerek yok ben benzinde binerim Bravo
Dayunspace125
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.02.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yurdum insanı neler yapar...
Başa dön
Dayunspace125 Çevrimdışı Dayunspace125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selim81
Üye
Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 07.02.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaparlar abi icat olsun işte.garibim motor üç yıllık ömrü varsa indi bir seneye. Üzgünüm
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 07.02.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow-750, helal olsun getindini geliştiren insanları daima sevmişimdir... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing şimdi Çevrimiçi motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.02.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim ybr 50 bin yakıyor taktırınca ne kadar yakar çekiş düşermi ?
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paradiseeizmir, ybr 50 tl mi yakıyor yok canım daha neler hep yokuş aşşagımı gidiyosun? Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum benim 80-90 yakıyo taktırayım bari adres felan verin Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Typ_R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !

MesajTarih: 07.02.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ferrariye lpg takmaya kalkan herifin işine benzemiş yaww
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.02.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Re: lpg Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79 demiş ki:
motorinle çalışan motosikleti nerden bulmuş ta takmış lpg yi Çok gülüyorum

Bildiğim kadarı ile kavasaki askeri amaçlı disel motorsiklet üretiyor
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 08.02.2007 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaza olsa ne olacak yahu motorda sıkışıp kalacak değilsin ya. En fazla tank fırlar gider zaten mini tanklar da da tüm lpg tanklarında olduğu gibi gaz kesme var...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
husocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.02.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bolec sacmalıkmı olur beyler allah muhafaza o makına kaza halınde bomba olur resmen yapmayın gozunu sewyım
Başa dön
husocan Çevrimdışı husocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal