Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları

Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Beyazkelebek
Üye
Üye

Nereden: Kozyatagi /IST

MesajTarih: 07.02.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben izlemedim, ama bu hafta izlerim sanırım... yeni gördüm daha, elimden geldiğince destekleyeceğim. Bu hafta 5 msj ile baslayalım Delirdim Delirdim motor ısındıkça msj da artar
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selim81
Üye
Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 07.02.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun bu çok iyi oldu işte elimden geldiğince bende destekçisiyim.MD içinde iyi bi reklam şansı bence. Bravo Delirdim
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.02.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine süperdi Bravo ve saçlarıda bizce gayet şıkdı Alkışlıyorum Alkışlıyorum
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.02.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar diliyorum yolu açık olur inşallah

aykut_8520@hotmail.com
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 09.02.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoop topik yukarı. Ayşen'e desteğimizi sürdürelim arkadaşlar Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 11.02.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi çıktı gördüm ve Motordelisi ailesine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim dedi Alkışlıyorum ... msjı daha seve seve yolluyorum Firuzeeeee için Bravo

Tebrikler Ayşen

Yok yok ... msj daha Gülümsüyorum Benden de 10 point
Başa dön
GhostEnduro Çevrimdışı GhostEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkany
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.02.2007 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su an dinledik aysenimiz bitanemiz ne ses ne yorum...sahnede tek oldun gene yanindayiz MOTOR DELiSi selamlarin icin kendi adima tesekkurler ediyorum...yolun coook acik olsun arkadasim
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.02.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben mesajımı yolladım,rabbit de yolladı ... arkadaşımıza destegimizi esirgemiyoruz..HEPBİRLİKTE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 11.02.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Bu arkadaşıma izlemek için Jüri üyelerine katlandım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Ayşen arkadaşımıza tabiki destek vereceğim Bravo Bravo
Başa dön
nazsu Çevrimdışı nazsu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 11.02.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde tüm md liler olaraktan kendisine basarılar diliyoruzzz......oylar ayşenneeeeee
Başa dön
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 12.02.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende destek verdim ve bu topic i görmedim bende açtım ama neyse Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SBSP
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul / Erenköy - Akaretler

MesajTarih: 12.02.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de yolladim.. İnşallah başarılı olur. Bravo

Piaggio X8 200
Başa dön
SBSP Çevrimdışı SBSP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 12.02.2007 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu akşam izleyemedim ama eminim ki çok başarılı olmuştur. Birazdan ben de mesajımı yolluyorum Gülümsüyorum

En son gevezehanim tarafından 12.02.2007 - 08:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kamilh07
Üye
Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benden msj gitti ve destek devam edecek.geçen hafta bilmiyordum ayşenin md li olduğunu. topic i gördükten sonra izledim.firuze hakikaten süperdi.her hafta daha çok desteğe ihtiyacı olacak arkadaşlar...
hakedene hakkını vermek lazım diye düşüyorum.ayrıca md ye gönderdiği slm için kendi adıma teşekkür ederim.md li olarak guru duydum valla.... Alkışlıyorum
Başa dön
kamilh07 Çevrimdışı kamilh07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 12.02.2007 - 05:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her zaman gercekcı olmak lazım.Hak edene hakkını vermek lazım.Cok guzel bır sesı var kardesımızın.Hak edıyor. Alkışlıyorum
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki
5. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal