Tarih: 07.02.2007 - 18:00 Mesaj konusu:
Ben izlemedim, ama bu hafta izlerim sanırım... yeni gördüm daha, elimden geldiğince destekleyeceğim. Bu hafta 5 msj ile baslayalım motor ısındıkça msj da artar _________________ 0 rh + yeni nickim ghostenduro
su an dinledik aysenimiz bitanemiz ne ses ne yorum...sahnede tek oldun gene yanindayiz MOTOR DELiSi selamlarin icin kendi adima tesekkurler ediyorum...yolun coook acik olsun arkadasim _________________ Hayabusa 05
Tarih: 12.02.2007 - 00:45 Mesaj konusu:
benden msj gitti ve destek devam edecek.geçen hafta bilmiyordum ayşenin md li olduğunu. topic i gördükten sonra izledim.firuze hakikaten süperdi.her hafta daha çok desteğe ihtiyacı olacak arkadaşlar...
hakedene hakkını vermek lazım diye düşüyorum.ayrıca md ye gönderdiği slm için kendi adıma teşekkür ederim.md li olarak guru duydum valla....
Tarih: 12.02.2007 - 05:48 Mesaj konusu:
Her zaman gercekcı olmak lazım.Hak edene hakkını vermek lazım.Cok guzel bır sesı var kardesımızın.Hak edıyor. _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız