hayırlı olsun !!!
bu arada antalya ili yöneticisi kim daha halen öğrenemedim?
yoksada temsilcilik başvurusu gereçleri nedir?
nereden yapabiliriz? _________________ Beat Designer GTuning
07 AH 423
Tarih: 10.02.2007 - 13:23 Mesaj konusu:
iLk3r, Antalya ili MD için çok önemli bir bölge..VE henüz orda MD adına temsilcimiz yok..
Bununla ilgili bir talebiniz varsa MSN den görüşebiliriz..
msn@motordelisi.com _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Yeni yönetimimiz hayırlı olsun.Şimdiye kadar olduğu gibi Md nin güzel başarılara imza atacağına inanıyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. _________________ Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yeryer
asil dedi kanın ATAM bu UĞRUNDA ÖLMEYE DEĞER...!
Hakedenler sizlersiniz bu kulübü kurup bu hale getirmek büyük bir erdem Hakan bey saygılar tüm yönetime tebrikler. _________________ 35 tam 35
izmirli olmak gerçekten bir ayrycalyktyr. izmir35tam35@hotmail.com
Tarih: 14.03.2007 - 02:04 Mesaj konusu:
Hepimize hayırlı olsun _________________ Küçükken hep ince hastalyktan ölünür sanyrdym;hasretten de ölünürmü? anladym... Az kaldy 34 gün sonra memleketimdeyim sabyrla yola devam...
Yönetim Kurulu na yeni dönemde başarılar dilerim. _________________ Ümit saadetten alınmış bir miktar borçtur, herşeyin yok olduğu anda bile ümit vardır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız