arkadaşlar tuaf tuaf hareketler görüntüler sizler rastladınızmı bilmiyorum köprünün boğaz köprüsü avrupadan çıkış ayağına varmadan motorcu arkadaşım durdu sonra plakayı gizlemeye çalışıyor bi an tereddüt ettim
komik mi değil motorcu olarak utandım ulu orta yapılmasa şu haraketler bütün oto sürücüleride görüyor aslında bende taraf değilim motorsikletin köprü bedeli vermesine ama malesef mahkemeler türkiyede süre bildiği kadar sürüyor motorcu bi abimiz bu konu köprü bedeline itiraz için mahkemeye verdiğini biliyorum değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Neden utanıyorsunki? Seni eşşek yerine koyan bir devlet sana yaptıklarında utanmıyorda motorcular haklı olanı yapınca utanıyorsun. Utanma bence. Sende yap...
Evet çaktırmadan yapmalı veya hiç yapmamalı bence.. Ücretsiz geçmeyi kafaya koymuş ise daha onurlu bir yöntem bulabilir tabii ki... Yahut devlete başka şekilde bunu yansıtma geçirme yöntemlerini düşünmeli.. Hangi konuda adil davranıyor ki devlet ! Ya ne biliim işte.. Can sıkıcı bi durum
Tarih: 11.02.2007 - 00:51 Mesaj konusu:
utandığım ulu orto olması baştan söylemiştim bende taraf değilim köprü üçretine oto sürücülerine motorcular adına malzeme çıkıyor ordan gazteciside tv ciside her türlü yetkili yetkisiz insanlar geciyor bence orta yerde yapan arkadaşımız acemi ve düşüncesiz
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
kaansanver demiş ki:
alpayw, dostum motorun markasını görebildinmi belki tanıdığım biridir
dostum sadece motorda değil köprüden geçerken mutlaka bi alarm ötüyor otolarda kaçıyor
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 11.02.2007 - 01:36 Mesaj konusu:
alpayw, Sen gişelerden tekerle geçen görmedin herhalde o da hoş oluyor süper bi duygu plaka asfalt yüzü görsün hesabı:=)) _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 11.02.2007 - 01:44 Mesaj konusu:
alpayw, cidden söylüyorum yaşadım biliyorum ve geçen çok arkım var hatta Sinan(conan81) de videosunda gecıyor gerci o köprüde yapmıyor ama olsun gişe gişedir;) _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tarih: 11.02.2007 - 01:52 Mesaj konusu:
henryRR demiş ki:
alpayw, cidden söylüyorum yaşadım biliyorum ve geçen çok arkım var hatta Sinan(conan81) de videosunda gecıyor gerci o köprüde yapmıyor ama olsun gişe gişedir;)
6 ay kadar önce sanırım bu konu baya bi haraetli bir tartışma vardı 20 sayfa geçmiş biliyorum bu konuşmalarda taktik bile veren vardı ogs nin 4 gişesi tabirinde sağ taraf diye ama ne derece doğru bilmiyorum bende bu kadar zamanda yoktum da:)))) bu gün başladım siteye girmeye
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız