Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "Motosikletimi Askere çağırdılar!!! Okuyunuz!!"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"Motosikletimi Askere çağırdılar!!! Okuyunuz!!"

"Motosikletimi Askere çağırdılar!!! Okuyunuz!!"
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.02.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tezkere bıraksaydın, uzaman falan olurdu bari. Delirdim
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.02.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mümkündür arkadaşlar 4x4 araçlarında seferberlik görev emri vardır Bravo
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2007 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her Türk asker doğar. (motoru da öyle)
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 11.02.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Her Türk asker doğar. (motoru da öyle)

Gülümsüyorum
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.02.2007 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs demiş ki:
MrEnduro, aha ahahahaha ya ne biçim bir ülkedir burası ya.
Gerçi cezalı olan ölmüş bi ağaca hergün selam veren askerler napsın bu durumda Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Çok ama çok ilginç durumlar Şok oldum
aynen katılıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
alpayw Çevrimdışı alpayw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yasarakilli
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YSTANBUL / Levent

MesajTarih: 14.02.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu konu sıktı artık başka yönlere dönelim
Başa dön
yasarakilli Çevrimdışı yasarakilli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 15.02.2007 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhahhaha öldüm ben ya ne bu türkiye burası normal Beğenmedim
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.02.2007 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muahhhahahahahha yorum yapamıycam yerlerdeim Çok gülüyorum
kabasakalx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.02.2007 - 03:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar burası türkiye ve savaş çıktığında ki inşallah çıkmaz olaya birde şu açıdan bakın savşta çok acele bir yere gitmeniz lazım yollarınız otobanmı oylacak sanıyorsunuz düşman ilk nereyi vurur enerji kaynaklarını ve ulaşım ağını bu demir yolu olur deniz olur ve en önemlisi kara yolu olur hadi jeepler bir yere kadar gitti diyelim ya sonra bizim croos makineleri kim durdurabilir motorlarımızı kim tutabilir dağ bayır dinlermi bizim motorlar hayırrrrr bana sorarsanız tüm croos motorların jeep gibi sefer görev emri olmalıdır EVET BURASI TÜRKİYE VE ÇEVRENİZE (MÜTTEFİKİMİZ OLSUN OLMASIN DİĞER ÜLKELERE)ŞÖYLE BİR BAKARSANIZ HER AN BİR SAVAŞ ÇIKMAMASI İMKANSIZ DEĞIL GİBİ ben nacizane böyle düşünüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum OK Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 15.02.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

HER AN BİR SAVAŞ ÇIKMAMASI İMKANSIZ DEĞIL GİBİ ben nacizane böyle düşünüyorum

Düşüncene saygı duymakla beraber umarım kors motorlara iş düşecek kadar savaşa girmeyiz şu MODERN savaş çağında Gülümsüyorum yoksa Motor bahane feda olsun tüm kroslar Vatana...
Gazi Enduro ve kroslar bölüğü..
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.02.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim motor fazla yakıyor, devlete zarar Çok gülüyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trasher
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GöZtEpE

MesajTarih: 15.02.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bıkra motoru daha biz askere gitmedik Gülümsüyorum

®trasher yellowstorm gt250r
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 15.02.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 15.02.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan,
Alıntı:

Benim motor fazla yakıyor, devlete zarar

yok artık yakmayacak, askerden kaçış yokkkk Delirdim Delirdim Delirdim
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.02.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaça kaç yapmışki senin ki askerliği üstadım buadamlar seferberliğe çağırmışlar eline sağlık üstad bu sadece Türkiye olur herhalde Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal