Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - md delisiyiz biz sunlara bakarmısınız!...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

md delisiyiz biz sunlara bakarmısınız!...

md delisiyiz biz sunlara bakarmısınız!...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
carpediem064
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.02.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kıskanıyoruzzz... sayın baskanım geldik izmirlere ama görüşemedik melancholie ile görüşülmüş msn de gerci ama ben tekrar hatırlatayım Çok gülüyorum
Başa dön
carpediem064 Çevrimdışı carpediem064 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.02.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum sizi gidi deliler sizi Bravo
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.02.2007 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs demiş ki:
seycan, buraya her canı isteyen böyle ilgisiz alakasız topicler açsa neler olur neler farkındamısın bunun?
Biz piyasanın içindeyiz ama seni tanımıyoz kendini bi tanıtsana bize.
Avatarında çok hoş haaaaa valla ne yalan söyliyim
banada böyle çıkışlar yapılmıştı Delirdim bak yapıyormuyum 3 kaskım var kolay kazanmadım Dil çıkarıyorum
Başa dön
alpayw Çevrimdışı alpayw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 11.02.2007 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim bu apache ler valşentıno sana katılıyorum
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2007 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar ne gerek var böyle kalp kırıcı yazıya arkadaş aramızda yeni biraz anlayışlı olsak OK ve tamam arkadaş acıklama yapmamış anlamsız gibi olmuış ama böyle cevaplar yazmanıza gerek yok Beğenmedim ve topiklerde o kadar cook aynı cevabı yazıp her konuya cevap yazan boş arkadaş dolu ki bence ilk baş onlar bu siteden tepki almalı!!!
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 11.02.2007 - 03:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat,
Kesinlikle Katılıyorum..
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 11.02.2007 - 04:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu nepiçinm bir olay ya üzüldüm md camiasına ben tanımıyom bunları Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 11.02.2007 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tanımasakta tanışırız Md lİ oLsuN YETER Çok gülüyorum Alkışlıyorum yakışmışşş walla şahane ne diyim güLE kuLLAnın... Dans
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.02.2007 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Piyasa bizi tanır demişsin ben tanımıyorum yaz açıklamada tanıyalım İstemiyorum
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vulcan666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 11.02.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne yahu???ben bişey anlamadım
Başa dön
vulcan666 Çevrimdışı vulcan666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 11.02.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok yakışmış bencede sizden iyi model olur Dil çıkarıyorum
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, Kimse Onlara Yeni Diye Takılmadı ki.Bence Sen Bu Yeni-Eski Fazla Msg Az Msg OLayına Kaptırmıssın Kendini... Gülümsüyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valentino_batu,

Alıntı:

sercat, Kimse Onlara Yeni Diye Takılmadı ki.Bence Sen Bu Yeni-Eski Fazla Msg Az Msg OLayına Kaptırmıssın Kendini...

arkadaşım bilmeden konuşma burda öyle bi derdim asla olmadı kimin ne mesajı var umrumda degil!!!! o kadar cook aynı mesajı cevap olarak yazan her konuya atlayan boş arkadaş var ki görmek istersen msn e ekle gösteriyim Bravo yada benim msj olayıma sen bu kadar taktıysan yazdıgım msjları profilime girip tıklayıp okuyabiliyorsun cevaplarımı oku ben bilip bilmeden her konuya atlamam ve böyle senin gibi tanımadan kanıya varmam!!niye böyle bişi dedigini anlamadım da neyse...
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, Ne Kanıya Vardım ? Söylede Bende Biliyim ?

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valentino_batu, dostum
Alıntı:

Bence Sen Bu Yeni-Eski Fazla Msg Az Msg OLayına Kaptırmıssın Kendini...

bahsettigim vardıgını düşündügün kanı bu....

boş yere tartışıyoruz ben böyle gereksiz yere tartışmak kalp kırmak polemik yaratmaktan hoşlanmam uzatmayalım boşver unut gitsin tamam mı sende md sende dostuımsun... ben güzellik olsun diye cevap yazdım ama neyse...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal