Tarih: 11.02.2007 - 02:20 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs demiş ki:
seycan, buraya her canı isteyen böyle ilgisiz alakasız topicler açsa neler olur neler farkındamısın bunun?
Biz piyasanın içindeyiz ama seni tanımıyoz kendini bi tanıtsana bize.
Avatarında çok hoş haaaaa valla ne yalan söyliyim
banada böyle çıkışlar yapılmıştı bak yapıyormuyum 3 kaskım var kolay kazanmadım
ya arkadaşlar ne gerek var böyle kalp kırıcı yazıya arkadaş aramızda yeni biraz anlayışlı olsak ve tamam arkadaş acıklama yapmamış anlamsız gibi olmuış ama böyle cevaplar yazmanıza gerek yok ve topiklerde o kadar cook aynı cevabı yazıp her konuya cevap yazan boş arkadaş dolu ki bence ilk baş onlar bu siteden tepki almalı!!! _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Çok yakışmış bencede sizden iyi model olur _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
sercat, Kimse Onlara Yeni Diye Takılmadı ki.Bence Sen Bu Yeni-Eski Fazla Msg Az Msg OLayına Kaptırmıssın Kendini...
arkadaşım bilmeden konuşma burda öyle bi derdim asla olmadı kimin ne mesajı var umrumda degil!!!! o kadar cook aynı mesajı cevap olarak yazan her konuya atlayan boş arkadaş var ki görmek istersen msn e ekle gösteriyim yada benim msj olayıma sen bu kadar taktıysan yazdıgım msjları profilime girip tıklayıp okuyabiliyorsun cevaplarımı oku ben bilip bilmeden her konuya atlamam ve böyle senin gibi tanımadan kanıya varmam!!niye böyle bişi dedigini anlamadım da neyse... _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
Bence Sen Bu Yeni-Eski Fazla Msg Az Msg OLayına Kaptırmıssın Kendini...
bahsettigim vardıgını düşündügün kanı bu....
boş yere tartışıyoruz ben böyle gereksiz yere tartışmak kalp kırmak polemik yaratmaktan hoşlanmam uzatmayalım boşver unut gitsin tamam mı sende md sende dostuımsun... ben güzellik olsun diye cevap yazdım ama neyse... _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız