Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.02.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Organizator Kulüp: MOTORDELİSİ
İçerik: OMM Temel Sürüş Egitimi
Eğitmen: Uğur ERTEKİN
Tarih-Saat: 25 Şubat 2007,Saat:17:00
Adres: Karacan Dersahanesi Konferans Salonu
Gazi Bulvarı-Şehit Fethi Bey cad. no:35 (Borsa binası arkası) KONAK

Sponsor Firmalar: MOTORCU GÖÇMEN ÖZGÜL MOTOR

Kulübümüzün planlamaları arasında EĞİTİM le ilgili olanlara öncelik verecegimizi duyurmuştuk..

İşte tüm MOTOSİKLET kullanıcılarına açık olan "ÜCRETSİZ" eğitim semineri..

OMM Egitmeni "Uğur ERTEKİN" hocamız tarafından verilecek olan bu seminer; MOTORDELİSİ SPOR KULÜBÜ tarafından organize edilip ,Ana sponsorlugunu MOTORCU GÖÇMEN ve ÖZGÜL MOTOR yapmaktadır.

OMM egitimlerinin kalitesi, ne kadar katkı sagladıgı ve egitimin bizler için önemi düşünüldügünde ,bu ÜCRETSİZ seminer MOTOSİKLET kullanıcıları için bulunmaz bir fırsat olacaktır..

Bu seminerde verilecek olan bilgiler eski-yeni kullanıcı farketmez,hepimiz için oldukça önemlidir.Bu seminerin bitiminde katılanların hepsi aynı şeyi söyliyecekler "Meğer ne kadar bilinçisiz motosiklet kullanıyormuşum"

"Egitim günleri" başlıgıyla ele aldıgımız bu etkinlikler,İstanbul bölgemizle devam edecektir..

Bir ömür boyu,güvenli sürüş için,bilinçli-eğitimli sürücü olmak yetecektir...
İşte bu seminer bir FIRSAT..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 11.02.2007 - 19:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: _Bursa MD_

MesajTarih: 11.02.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, MD adına gercekten cook güzel olucak ben bursada bursachoppersclub ın düzenledigi seminere katıldım gercekten cook faydası oldu herkese tavsiye ederim güvenli sürüş için ommrider gercekten cook profesyonel umarım herkese katkısı olur Bravo teşekkürler hakan abi her zaman en iyisi için Alkışlıyorum
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.02.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seminerin çok faydalı geçeceğini düşünüyorum. Fırsatım olsaydı 25 Şubat'ta orada olmak isterdim, belki de benim için en büyük doğum günü hediyesi olurdu. Bu tür seminerlere karşı oldukça ilgiliyim ve meraklıyım.Lakin iş kuşu olduk çıktık... Seminere gidecek arkadaşların izlenimlerini şimdiden merak ediyorum. Umarım bizlerle de paylaşırlar.

En son freewing tarafından 11.02.2007 - 19:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.02.2007 - 19:05    Mesaj konusu: omm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara'da da isterük yaw Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 11.02.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madem ücretsiz, videoya kayit imkani olsa internet üzerinden bu egitim videosu paylasilabilse , bizlerde bir sekilde bir seyler ögrenebilseydik ne iyi olurdu

İstemiyorum

En son Stromer tarafından 11.02.2007 - 21:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Stromer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.02.2007 - 20:05    Mesaj konusu: omm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stromer, süper fikir walla, kaydedipte yayınlamazsanız aşk olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.02.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım geliyorum diye belirtmek veya kayıt yaptırmak gerekiyor mu? Yoksa o gün o saatte orda olmak yetecek mi? Hiç eğitim almadığım için gelmeyi çok isterim.
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 11.02.2007 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egerkagan, o gün,o saatte orda olmanız yeterli..
Konferans salonu 250 kişilik oldugu için yer sıkıntısı olacagını sanmıyorum..

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.02.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hani istanbul yaaaa Ağlıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 12.02.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, mesajı okumadıgını varsayıyorum

SAGOPA
Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 12.02.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gerçekten herkesin katılması lazım yararlı organizasyonlar Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende yeni bi motor delisi olarak ve kişisel olarakta yaptığım her işte eğitimin önemine inandığım için semirde olacağım..şimdiden heyecanlandım ..
Gercekten yaptığınız şey çok önemli,Tebrikler..
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 12.02.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Değerli M.D dostlarım uzun zamandır eğitim ile çalışmalarımızı M.D.S.K olarak her hafta planlıyorduk bu eğitim seminerini her motor kullanıcısının mutlaka alması gerektiğini düşünüyoruz.

Lütfen her her motor kullanan dostumuz bu eğitim gününe katılmaya çalışsın bildiğiniz gibi her sene bir çok arkadaşımız eğitimsizlikten kaza yapıyor ve bu kazalar bazen ölümle bile sonuçlanıyor bunun için mutlaka gelin katılın.

Bu organizasyonda emeği geçen ve geçecek olan dostlarıma teşekkür ederim öncelikle M.D.S.K yönetimine,sonra UĞUR ERTEKİN'e ve daha sonra sponsörlerimiz MOTORCU GÖÇMEN,ÖZGÜL MOTOR'a çünkü her kez bu eğitim seminerini ücretsiz yapabilmek için ellerinden geleni yaptı.

Bir başka konuda bu M.D eğitimi başkaları gelemez diye düşünmeyin çünkü bizler her motorcuya değer veriyoruz,ne ve nasıl olursa olsun her kez katılabilir hatta her gördüğünüz motorcu arkadışımızı davet edin normalde böyle bir eğitimi ücretsiz almak mümkün değildir.

EĞİTİM ŞART ARKADAŞLAR UNUTMAYALIM LÜTFEN!!!
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul'da da isteriz... OK
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 12.02.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Capital1, ilk mesajımda yazmıştım ;
"Egitim günleri" başlıgıyla ele aldıgımız bu etkinlikler,İstanbul bölgemizle devam edecektir."

İstanbul bölgesindeki "Eğitim Semineri" ni Motosiklet.net grubu ile ortak proje olarak planlıyoruz,
Tabiki bizler organizatör olacagız ama TÜM MOTOSİKLET sürücülerine açık ve ücretsiz bir seminer olacak..

SAGOPA
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye