Kulübümüzün planlamaları arasında EĞİTİM le ilgili olanlara öncelik verecegimizi duyurmuştuk..
İşte tüm MOTOSİKLET kullanıcılarına açık olan "ÜCRETSİZ" eğitim semineri..
OMM Egitmeni "Uğur ERTEKİN" hocamız tarafından verilecek olan bu seminer; MOTORDELİSİ SPOR KULÜBÜ tarafından organize edilip ,Ana sponsorlugunu MOTORCU GÖÇMEN ve ÖZGÜL MOTOR yapmaktadır.
OMM egitimlerinin kalitesi, ne kadar katkı sagladıgı ve egitimin bizler için önemi düşünüldügünde ,bu ÜCRETSİZ seminer MOTOSİKLET kullanıcıları için bulunmaz bir fırsat olacaktır..
Bu seminerde verilecek olan bilgiler eski-yeni kullanıcı farketmez,hepimiz için oldukça önemlidir.Bu seminerin bitiminde katılanların hepsi aynı şeyi söyliyecekler "Meğer ne kadar bilinçisiz motosiklet kullanıyormuşum"
"Egitim günleri" başlıgıyla ele aldıgımız bu etkinlikler,İstanbul bölgemizle devam edecektir..
Bir ömür boyu,güvenli sürüş için,bilinçli-eğitimli sürücü olmak yetecektir...
İşte bu seminer bir FIRSAT.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 11.02.2007 - 19:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 11.02.2007 - 18:58 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, MD adına gercekten cook güzel olucak ben bursada bursachoppersclub ın düzenledigi seminere katıldım gercekten cook faydası oldu herkese tavsiye ederim güvenli sürüş için ommrider gercekten cook profesyonel umarım herkese katkısı olur teşekkürler hakan abi her zaman en iyisi için _________________ MotoDrift öyle mi.. Gel birde beni yolda gör
Boşuna Kaskımda ve nickimde 46 lık yazmıyor..
Bursa MD
Seminerin çok faydalı geçeceğini düşünüyorum. Fırsatım olsaydı 25 Şubat'ta orada olmak isterdim, belki de benim için en büyük doğum günü hediyesi olurdu. Bu tür seminerlere karşı oldukça ilgiliyim ve meraklıyım.Lakin iş kuşu olduk çıktık... Seminere gidecek arkadaşların izlenimlerini şimdiden merak ediyorum. Umarım bizlerle de paylaşırlar.
En son freewing tarafından 11.02.2007 - 19:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
madem ücretsiz, videoya kayit imkani olsa internet üzerinden bu egitim videosu paylasilabilse , bizlerde bir sekilde bir seyler ögrenebilseydik ne iyi olurdu
_________________ V-Strom ; kein Traum kann schöner sein...
En son Stromer tarafından 11.02.2007 - 21:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başkanım geliyorum diye belirtmek veya kayıt yaptırmak gerekiyor mu? Yoksa o gün o saatte orda olmak yetecek mi? Hiç eğitim almadığım için gelmeyi çok isterim. _________________
Tarih: 11.02.2007 - 20:48 Mesaj konusu:
egerkagan, o gün,o saatte orda olmanız yeterli..
Konferans salonu 250 kişilik oldugu için yer sıkıntısı olacagını sanmıyorum.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Bende yeni bi motor delisi olarak ve kişisel olarakta yaptığım her işte eğitimin önemine inandığım için semirde olacağım..şimdiden heyecanlandım ..
Gercekten yaptığınız şey çok önemli,Tebrikler.. _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Değerli M.D dostlarım uzun zamandır eğitim ile çalışmalarımızı M.D.S.K olarak her hafta planlıyorduk bu eğitim seminerini her motor kullanıcısının mutlaka alması gerektiğini düşünüyoruz.
Lütfen her her motor kullanan dostumuz bu eğitim gününe katılmaya çalışsın bildiğiniz gibi her sene bir çok arkadaşımız eğitimsizlikten kaza yapıyor ve bu kazalar bazen ölümle bile sonuçlanıyor bunun için mutlaka gelin katılın.
Bu organizasyonda emeği geçen ve geçecek olan dostlarıma teşekkür ederim öncelikle M.D.S.K yönetimine,sonra UĞUR ERTEKİN'e ve daha sonra sponsörlerimiz MOTORCU GÖÇMEN,ÖZGÜL MOTOR'a çünkü her kez bu eğitim seminerini ücretsiz yapabilmek için ellerinden geleni yaptı.
Bir başka konuda bu M.D eğitimi başkaları gelemez diye düşünmeyin çünkü bizler her motorcuya değer veriyoruz,ne ve nasıl olursa olsun her kez katılabilir hatta her gördüğünüz motorcu arkadışımızı davet edin normalde böyle bir eğitimi ücretsiz almak mümkün değildir.
EĞİTİM ŞART ARKADAŞLAR UNUTMAYALIM LÜTFEN!!! _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tarih: 12.02.2007 - 11:35 Mesaj konusu:
Capital1, ilk mesajımda yazmıştım ;
"Egitim günleri" başlıgıyla ele aldıgımız bu etkinlikler,İstanbul bölgemizle devam edecektir."
İstanbul bölgesindeki "Eğitim Semineri" ni Motosiklet.net grubu ile ortak proje olarak planlıyoruz,
Tabiki bizler organizatör olacagız ama TÜM MOTOSİKLET sürücülerine açık ve ücretsiz bir seminer olacak.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız