Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları

Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 12.02.2007 - 06:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar diliyorum allah yardımcısı olsun Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DOSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ERZYNCAN/TERCAN

MesajTarih: 12.02.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet yine dün gece muhteşemdi Ayşen bırakın oradaki yarışmacıları şu an piyasada müzik yaptığını sanan bir çok sanatçıdan daha iyi ayrıca Armağan a da çok güzel cevap verdi dün yok efendim neymiş çok profosyonelmiş e hem seçeceksin hemde yerden yere vuracaksın gerçi aldı cevabını birde yorumculuğundan ziyade müthiş türkçe konuşuyor hemde çok ağır bir hanımefendi sevgili Ayşen sen benim için zaten starsın başarılarının devamını diliyorum sürekli yanındayız md olarak Allah yolunu açık etsin
Başa dön
DOSE Çevrimdışı DOSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
recep34
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.02.2007 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahneye çıkışta md ailesine teşekkur etti gururlandık .başarılarının devamını diliyoruz . orhan bey ve bülent hanım 10 ar puan verdi harikaydı. Alkışlıyorum
nazsu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 12.02.2007 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Ülkemin güzel insanlarını anlayamıyorum ses olmayan sadece iki kırıtmayla oy toplayan ev kızı bu haftanın birincisi oldu İstemiyorum İstemiyorum Ayşen hanımın yanında olacağız Bravo
Başa dön
nazsu Çevrimdışı nazsu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoook seviyorum aysen aysen aysen aysen aysen Çoook seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 12.02.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarşma programını evde genellikle annem izliyor ve dün gece gene programı izlerken birden bire yanımıza koştu.

Annem: "Motordelisine hanginiz giriyordu?"
Ben: Ben giriyordum anne ne oldu?
Annem: Ayşen sevgilerini yolluyor.
Ben: :S Ayşen kim ya?
Annem: Motordelisindenmiş.
Ben: Sen nerde gördün?
Annem: Yarışmada.
Ben: :S

Aramızda geçen bu konuşmanın ardından öğrendimki MD den bir kişi yarışmacı olarak katılmış ve MD ye sevgilerini göndermiş. ertesi günde bu başlığı buldum Gülümsüyorum Neyse

Başarılar Ayşen...

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Ability
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 12.02.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayşene başarılarının devamını diliyor desteklemeye devam ediyoruz. bravo Ayşen Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Ability Çevrimdışı Ability Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 12.02.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün akşam ayşenin'in performansı muhteşemdi Bravo motordelisine sevgilerini yolladı kendi adıma teşekkür ediyorum.sahne duruşu,asaleti,yorumu,fevkinin fevkinde ve çok lezzetliydi firuze Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aysen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.02.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD ailesi mesajlarınızı okudukça o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam.Sizlerin desteği benim için çok önemli.Şuna inanın bu yarışmada çok iyi sese sahip olmanız ikinci planda kalıyor önemli olan şey oy desteğiinizin olması sanırım bunu sizlerde anlamışsınızdır.Bunun içinde sizlerden sonuna kadar destek bekliyorum,lütfen beni yalnız bırakmayın. Bütün MD ailesine sevgilerimle Gülümsüyorum) Ayşen.
Başa dön
aysen Çevrimdışı aysen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zman desteklıyoruss Çoook seviyorum AYSEN Çoook seviyorum yalnız değilsnn Alkışlıyorum Alkışlıyorum
deer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-mecidiyeköy

MesajTarih: 12.02.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende bütün MD ailesine Ayşen'e desteklerinden ve güzel yorumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Başa dön
deer Çevrimdışı deer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DOSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ERZYNCAN/TERCAN

MesajTarih: 12.02.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne demek sevgili Ayşen seni sonuna kadar destekleyeceğiz sevgili md ailesi lütfen uyanın 37.000.üyesi olan bir siteyiz herkes 1 oy gönderse garanti 1. olacak kardeşimiz sevgili Ayşen inşallah gülen sen olacaksın.Sonuna kadar destekliyoruz seni Allah yardımcın olsun
Başa dön
DOSE Çevrimdışı DOSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 12.02.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aysen, sen sadece MD üyesisin diye desteklemiyoruz.Sesin muhteşem zaten 11 yıldır şarkı söylüyormuşsun..
Onun için seninleyiz Gülümsüyorum

Mersin MD

En son RüzGaR tarafından 12.02.2007 - 14:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.02.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aysen, hepimiz seni destekliyoruz..
MD büyük bir ailedir ve vefa nın ne demek oldugunu gösterecektir...
Birlik-Berberlik bu gibi durumlarda önemlidir..İçimizden birisinin böyle güzel yerlere gelmesi hepimizi memnun eder...
BAŞARILAR.
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.02.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Hakan bey MD dediğiniz gibi çok büyük bir aile ve inanıyorum ki bu aile beni yanlız bırakmayacaktır.
Başa dön
aysen Çevrimdışı aysen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Sonraki
6. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal