Tarih: 12.02.2007 - 06:55 Mesaj konusu:
başarılar diliyorum allah yardımcısı olsun _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Mar 23, 2005 Mesajlar: 260 Nereden: ERZYNCAN/TERCAN
Tarih: 12.02.2007 - 08:26 Mesaj konusu:
Evet yine dün gece muhteşemdi Ayşen bırakın oradaki yarışmacıları şu an piyasada müzik yaptığını sanan bir çok sanatçıdan daha iyi ayrıca Armağan a da çok güzel cevap verdi dün yok efendim neymiş çok profosyonelmiş e hem seçeceksin hemde yerden yere vuracaksın gerçi aldı cevabını birde yorumculuğundan ziyade müthiş türkçe konuşuyor hemde çok ağır bir hanımefendi sevgili Ayşen sen benim için zaten starsın başarılarının devamını diliyorum sürekli yanındayız md olarak Allah yolunu açık etsin
Tarih: 12.02.2007 - 08:40 Mesaj konusu:
sahneye çıkışta md ailesine teşekkur etti gururlandık .başarılarının devamını diliyoruz . orhan bey ve bülent hanım 10 ar puan verdi harikaydı. _________________ en500delichopper34
Ben Ülkemin güzel insanlarını anlayamıyorum ses olmayan sadece iki kırıtmayla oy toplayan ev kızı bu haftanın birincisi oldu Ayşen hanımın yanında olacağız
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 12.02.2007 - 10:13 Mesaj konusu:
Yarşma programını evde genellikle annem izliyor ve dün gece gene programı izlerken birden bire yanımıza koştu.
Annem: "Motordelisine hanginiz giriyordu?"
Ben: Ben giriyordum anne ne oldu?
Annem: Ayşen sevgilerini yolluyor.
Ben: :S Ayşen kim ya?
Annem: Motordelisindenmiş.
Ben: Sen nerde gördün?
Annem: Yarışmada.
Ben: :S
Aramızda geçen bu konuşmanın ardından öğrendimki MD den bir kişi yarışmacı olarak katılmış ve MD ye sevgilerini göndermiş. ertesi günde bu başlığı buldum Neyse
Başarılar Ayşen... _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
dün akşam ayşenin'in performansı muhteşemdi motordelisine sevgilerini yolladı kendi adıma teşekkür ediyorum.sahne duruşu,asaleti,yorumu,fevkinin fevkinde ve çok lezzetliydi firuze _________________
Tarih: 12.02.2007 - 13:43 Mesaj konusu:
Sevgili MD ailesi mesajlarınızı okudukça o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam.Sizlerin desteği benim için çok önemli.Şuna inanın bu yarışmada çok iyi sese sahip olmanız ikinci planda kalıyor önemli olan şey oy desteğiinizin olması sanırım bunu sizlerde anlamışsınızdır.Bunun içinde sizlerden sonuna kadar destek bekliyorum,lütfen beni yalnız bırakmayın. Bütün MD ailesine sevgilerimle ) Ayşen.
Bende bütün MD ailesine Ayşen'e desteklerinden ve güzel yorumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. _________________ Yamaha R6 + devil racing replica
34 JB 845
www.aysenbirgor.com
Kayıt: Mar 23, 2005 Mesajlar: 260 Nereden: ERZYNCAN/TERCAN
Tarih: 12.02.2007 - 13:57 Mesaj konusu:
ne demek sevgili Ayşen seni sonuna kadar destekleyeceğiz sevgili md ailesi lütfen uyanın 37.000.üyesi olan bir siteyiz herkes 1 oy gönderse garanti 1. olacak kardeşimiz sevgili Ayşen inşallah gülen sen olacaksın.Sonuna kadar destekliyoruz seni Allah yardımcın olsun
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 12.02.2007 - 13:59 Mesaj konusu:
aysen, sen sadece MD üyesisin diye desteklemiyoruz.Sesin muhteşem zaten 11 yıldır şarkı söylüyormuşsun..
Onun için seninleyiz _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Mersin MD
En son RüzGaR tarafından 12.02.2007 - 14:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 12.02.2007 - 14:03 Mesaj konusu:
aysen, hepimiz seni destekliyoruz..
MD büyük bir ailedir ve vefa nın ne demek oldugunu gösterecektir...
Birlik-Berberlik bu gibi durumlarda önemlidir..İçimizden birisinin böyle güzel yerlere gelmesi hepimizi memnun eder...
BAŞARILAR. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız