Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat

Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 12.02.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun çok iyi bir organizasyon , en kısa zamanda istanbulda bekliyorum.
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 12.02.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor Delisi olarak sedece gezmeye,tozmaya,eğlenmeye değil, işin eğitim yönünede önem verdiğimizi sanırım bu organizasyonla göstermiş olacağız.

İlkini gerçekleştirdiğimiz bu eğitim seminerinde ben ustayım diyen bir motosiklet sürücüsünün bile öğreneceği çok şey var.

Sonuçta hep birlikte bir arada olacağımız için bile gelmeye değecek olan bu günde, tüm motosiklet tutkunlarını bekliyoruz.

Bu eğitim semineri için en çok çabalayan Aziz Başkanıma da teşekkürler Bravo
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 12.02.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir uygulama.benim için harika oldu bu haber.nede olsa trafikte yeniyim.ben de bu seminerde olucam Bravo emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.02.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, sadece sen degil bana kalırsa kardeşlerinde katılmalı..
Hatta motosiklete izin vermeyen aile ler bile bu seminerde olmalı..
Tutun anne,babanızı kolunda getirin seminere..Onlarda güvenli kullandıktan sonra motosiklet in tehlikeli olmadıgını görecekelrdir...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, kesinlikle katılıyorum.ailelerde bu konuda bilgilendirilmeli. Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 12.02.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burda görev hepimize düşüyor..
Çevremizde motosiklet kullanan herkesi bu seminere katılmaya teşvik etmeliyiz..Burda ögrenecekleriniz size inanılmaz katkı saglıyacak...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.02.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende orada olucam ihşallah....... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 12.02.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceymo, mutlaka senide orda göemek istiyoruz..
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.02.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar lütfen bu ücretsiz semineri kaçırmayın Bravo ben daha önce OMM eğitmeni uğur hocamızdan 3 günlük (teori-pist-yol) eğitim aldım (hatrı sayılır makul bir ücret karşılığı) uğur hocamla konuştum mart ayı sonunda tekrar alacağım Göz kırpıyorum eski yeni deli farketmez kesinlikle faydasını göreceksiniz Gülümsüyorum
bu arada MD yönetimine ve sponsorlar arkadaşım ve adaşım GÖÇMEN MOTOR mustafaya ERGÜL MOTOR arkadaşım muzaffere çok teşekkür ederim seminerde görüşmek üzere Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.02.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Okumadan mesaj atmayın lütfen !..

Bu güzel bilgi için teşekkürler Hakan_Dincer Bravo

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.02.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle önemli bir konu için topic yukarı yapabilirim.
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tribaldream
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.02.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum süper.. ben de yeni bir motor delisi olarak bu eğitime katılıcam...
Başa dön
tribaldream Çevrimdışı tribaldream Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Manisa

MesajTarih: 14.02.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Motor Delisi olarak sedece gezmeye,tozmaya,eğlenmeye değil, işin eğitim yönünede önem verdiğimizi sanırım bu organizasyonla göstermiş olacağız.

Abim buna zaten kimsenin söz söylemeye hakkı yok...

Bence bu kaçırılmayacak bir fırsat. Tüm motorsiklet sürücülerini ilgilendiren oldukça yararlı bir hizmet. Öncelikle başkanlarıma buradan bir kez daha teşekkür etmek isterim.
Bu hizmetten en verimli şekilde motor severlerin yararlanması gerekir.
Sadece İzmir değil tüm çevre illerden yoğun bir katılım olacağı görüşündeyim. Bende Manisa'dan geleceğim....
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
arapyavuz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya/manavgat

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir etkinlik. emeği geçen herkese teşekkürler...
semineri videoya çekmenin sakıncası yoksa, lütfen videoya çekip internetten yayınlayın.
arapyavuz Çevrimdışı arapyavuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.02.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, başkanım tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum Alkışlıyorum
bunun için ne kadar uğraştığınızı azda olsa biliyorum umarım amacına ulaşır artı gideceğiniz iller arasında inş. konya vardır sevgiler Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal