Kayıt: Feb 01, 2007 Mesajlar: 95 Nereden: Ystanbul-Ye?ilköy
Tarih: 12.02.2007 - 15:37 Mesaj konusu:
ne yapmaya çalışıyo bu devlet ...motor aslında bir zevk aracıdır..insanlarrın bir zevkleride vardı onlarada burnundan getiriyorlar.artık ileride honda goldwing fiyatına bi cip alınır artık.sonrada neden bu trafik bu kadar kalabalık diyorlar..insanlar cbr600rr motor alıcağına o parayla gidip bi araba alıyorlar sonrada trafiğin hali böyleee... yok kardeşim bu iş böyle olmaz birileri bu işe bi çözüm bulamalı..
3 ayda bir zam geliyor galiba bunlara ben motoru 7 ay önce aldım 2 kere zam geldi üstüne......fiyat nerdeyse 2 katına çıkacak.yazıktır ne bu yaa _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 12.02.2007 - 16:14 Mesaj konusu:
Çok ciddi bir kitle aslında MOTOSİKLET KULLANICISI...
Ve OY potansiyeli olarak düşünülürsek belkide bizim için vaad lerde seçim zamanı gelebilir..
Bu konuda aslında bizdede hata var...
Aramızdan birisinin hazırlıyacagı bir yazıyı ,"tepki maili" olarak gönderebiliriz..
Bu gidişle Motosiklet yerine, Bisiklet e binecegiz.. _________________
Tarih: 12.02.2007 - 16:17 Mesaj konusu:
Arkadaşlar haziranda inşallah avukatım.Avukat olur olmaz illk yapıcağım iş idare mahkemesine alınan ötvlerin eşitliğe ve sosyal devlet ilkesine ve vergide adalet ilkesine aykırı olduğu gerekcesi ile dava açmak olucak.Gerçi dava açacağım zaman ayrı bir topic de açacağım ama sizlerden- HAKAN ABİ senden isteğim bu konuda bana destek olmanızdır.MEsela burda gazeteci bir arkadaş var.BU arkadaşımız bunu gazetede haber yapabilir.Sİz motordelilerinden de imza toplayabiliriz.Davaya katılan olursa onlarda katılabilir.Belki bu dava emsal olur.Çünkü zamanında biri cep telefonlarından alınan sabit ücreti dava etti ve kazandı.Böylece sabit ücret cep telefonlarından kalktı. _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Ayıp ki ne ayıp...... İkinci ellerde değerlenir şimdi malesef. Alım gücü zaten düşük, hala bizi zorluyorlar. Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz. Devlet tarihinde yok, bir malın %50 ucuzlanması. Sonun habercisi bu. Maalesef karamsar görüş, kara tablo ve gerçek bu.. _________________
[/url]
Yeter bıktım bu devletın vergılerınden bız ne yapıjaz ya ne motor satabılcez ne alabılecez off offf. bu devlet yuzunden cok marka ve cok ınsanlar batıjak sanırımm _________________ www.elitmotor.net
Tarih: 12.02.2007 - 16:49 Mesaj konusu:
hayret bişey ya zaten bu ötv yüzünden yeterince darbe aldık bide durmak bilmeyen zamlar geliyor bu şekilde devam ederlerse kimse motor almaz.ötv den önceki fiyatlar nerdeyse yarısıydı bu işin sonu pek ii ye alamet deil .bekliyelim görelim. _________________ 2003 ČβҐ 954 ŔŔ
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 12.02.2007 - 17:22 Mesaj konusu:
EROLL88, tvs hala pahalı benim gönlüm hep ybr den yana olmuştur cbf 150 3290ytl iken bile, _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Milleti gazlıyo işte bizde belki bi umut acaba yapar mı be diyoruz ama kontör çalan adam ülkeyi satar _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız