Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - müjdeli zamlar honda liste

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

müjdeli zamlar honda liste

müjdeli zamlar honda liste
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık ya allah sizi kahretsin ya şerefsizler gene yaptılar yapacaklarını Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim :sinir:allah belanızı versin bizden ne istiyosunuz Sinirlendim gelecek seçim görecekler İyi fikir
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy6
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Ye?ilköy

MesajTarih: 12.02.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum ne yapmaya çalışıyo bu devlet Öfkeliyim Delirdim ...motor aslında bir zevk aracıdır..insanlarrın bir zevkleride vardı onlarada burnundan getiriyorlar.artık ileride honda goldwing fiyatına bi cip alınır artık.sonrada neden bu trafik bu kadar kalabalık diyorlar..insanlar cbr600rr motor alıcağına o parayla gidip bi araba alıyorlar sonrada trafiğin hali böyleee... yok kardeşim bu iş böyle olmaz birileri bu işe bi çözüm bulamalı..
Başa dön
crazy6 Çevrimdışı crazy6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.02.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''motora uzanan eller kırılsın''
Cem UZAN Delirdim
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 ayda bir zam geliyor galiba bunlara ben motoru 7 ay önce aldım 2 kere zam geldi üstüne......fiyat nerdeyse 2 katına çıkacak.yazıktır ne bu yaa Sinirlendim İstemiyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok ciddi bir kitle aslında MOTOSİKLET KULLANICISI...
Ve OY potansiyeli olarak düşünülürsek belkide bizim için vaad lerde seçim zamanı gelebilir..
Bu konuda aslında bizdede hata var...
Aramızdan birisinin hazırlıyacagı bir yazıyı ,"tepki maili" olarak gönderebiliriz..
Bu gidişle Motosiklet yerine, Bisiklet e binecegiz..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar haziranda inşallah avukatım.Avukat olur olmaz illk yapıcağım iş idare mahkemesine alınan ötvlerin eşitliğe ve sosyal devlet ilkesine ve vergide adalet ilkesine aykırı olduğu gerekcesi ile dava açmak olucak.Gerçi dava açacağım zaman ayrı bir topic de açacağım ama sizlerden- HAKAN ABİ senden isteğim bu konuda bana destek olmanızdır.MEsela burda gazeteci bir arkadaş var.BU arkadaşımız bunu gazetede haber yapabilir.Sİz motordelilerinden de imza toplayabiliriz.Davaya katılan olursa onlarda katılabilir.Belki bu dava emsal olur.Çünkü zamanında biri cep telefonlarından alınan sabit ücreti dava etti ve kazandı.Böylece sabit ücret cep telefonlarından kalktı.

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayıp ki ne ayıp...... İkinci ellerde değerlenir şimdi malesef. Alım gücü zaten düşük, hala bizi zorluyorlar. Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz. Devlet tarihinde yok, bir malın %50 ucuzlanması. Sonun habercisi bu. Maalesef karamsar görüş, kara tablo ve gerçek bu..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onurnas: sonuna kadar arkadanayım...
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeter bıktım bu devletın vergılerınden bız ne yapıjaz ya ne motor satabılcez ne alabılecez off offf. bu devlet yuzunden cok marka ve cok ınsanlar batıjak sanırımm
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayret bişey ya zaten bu ötv yüzünden yeterince darbe aldık bide durmak bilmeyen zamlar geliyor Öfkeliyim bu şekilde devam ederlerse kimse motor almaz.ötv den önceki fiyatlar nerdeyse yarısıydı Sinirlendim bu işin sonu pek ii ye alamet deil .bekliyelim görelim.
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
diyorum ya "bu gidişle GENÇ PARTİ ye oy atacagız" Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Mazot 1 ytl olacak,işsize 350 ytl maaş verilecek,motosikletde ÖTV kalkacak Çok gülüyorum

Ama GP iktidara gelecek kadar oy alamayacak ki...

Bekara karı boşamak kolay.. Amcam üfürüyor... İktidara gelsin onları yapamaz zaten.. !
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.02.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuhhhh ya yok bole bse,smdi 2.el cbr ada zamli olcak heralde İstemiyorum
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 12.02.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, tvs hala pahalı benim gönlüm hep ybr den yana olmuştur cbf 150 3290ytl iken bile, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.02.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bekara karı boşamak kolay.. Amcam üfürüyor... İktidara gelsin onları yapamaz zaten.. !

Milleti gazlıyo işte bizde belki bi umut acaba yapar mı be diyoruz ama kontör çalan adam ülkeyi satar Gülümsüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 12.02.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf deli olcan bune yaaa
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal