Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha,Rossi ile 2008'e kadar anlaştı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha,Rossi ile 2008'e kadar anlaştı

Yamaha,Rossi ile 2008'e kadar anlaştı
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 13.02.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, abicim şans değil die düşünüyorum şans dediğin şey anlık olur bu adam bir sezon boyunca başarılı yarışlar çıkardı... bende ROSSİ şampiyon olmasını isterdim ama nick hayden kazanmasınada üzülmedim... hani Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.02.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motocrazyracing, dostum aynı şeyleri söylüyoruz, kullandığımız kavramların anlamlarını farklı ifade ediyoruz sadece. Anladım, anladım Gülümsüyorum Göz kırpıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 13.02.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, abicim o zamna aynı görüşümüzü söleyelim... boşverelim nick'i rossi'yi narossi'yi

MOTO GP de TÜRK YARIŞCILARINIDA ARTIK GÖRMEK İSTİYORUZ...

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya

MesajTarih: 13.02.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi gerçektente bir motor yarışçısı onun maddi anlamda sıkıntısı olmaz çok eminim Gülümsüyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mehmet-xzr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 13.02.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gebzeden rossiye başarılar diliyorum inşallah bu sene şampiyonluğu yakalar ona güveniyorum.... Alkışlıyorum
Başa dön
mehmet-xzr Çevrimdışı mehmet-xzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.02.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, başkanım rossi inşallah 2008'den sonra aslına yani kawa'ya dönücek. Gülümsüyorum pedrosa harbiden yetenekli ülkesinin yüz akı olmaya aday bana göre Alkışlıyorum bakalım merakla bekliyoruz G.P'yi Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamada
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.02.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, öncelikle şampiyonluk şansı ayağına gelmiş bir pilottan seyir açısından güzel hareketler beklemek biraz haksızlık sanırım. Kaldı ki, bu kararlar Hayden'a değil, yarıştığı takımı çalıştıran kişilere ait kararlar. Ona ne yapması gerektiğini takım yöneticileri söyledi ve o da gerekeni yaparak istikararı sağldı, en nihayetinde şampiyonluğu da şansa ya da alnın teriyle bir şekilde kazandı. Benim şahsi fikrim Capirossi'ydi ya hadi neyse. Yani bilmiyorum ama sete yüzünden kaza yapmasaydı capirossi, buna emin olun kesin şampiyondu. Aynı şey marco melandri için de geçerli, o da şampiyonluğa çok yakındı ama şansızlık sonucu elvada demek zorunda kaldı...

Rossi için bi iki laf edicek olursam, bu sene de yamaha'nın kaymağını yemeye devam etsin. Hedef yok, sadece para karşılığı sürüş var. Haksızlık mı ediyorum bilmiyorum ama bu sene de şampiyonluğu unutsun. (ortalığı biraz kızıştırayım) Çok gülüyorum

daha pedrosalar, ducatiden stonerlar, melandri-elias ikilisi, kral capirossi ve niceleri. Hey yavrum hey... Rossinin şampiyonluğu şimiden hayal oldu. Çok gülüyorum
Başa dön
tamada Çevrimdışı tamada Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
spormotosiklet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 21.02.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rossi yeğenim bayağı götürdü parayı yanii Alkışlıyorum
Başa dön
spormotosiklet Çevrimdışı spormotosiklet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.11.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha ve rossi ikisinide çok seviyorum arkadaş
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.11.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ossun Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.11.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahtan anlaşmış rossi yamahayla,yoksa rossinin yerini ben alacaktım bekliyordum sırada Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
yamaha için güzel bir olay,rossi gibi birini elinde tutmak hoş Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 19.11.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,
Alıntı:

allahtan anlaşmış rossi yamahayla

Bravo Bravo
Değilse Yamaha podyum göremezdi Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Delirdim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.11.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil bırak bu işleri Dil çıkarıyorum bu topic ta 2007 şubatında açılmış Çok gülüyorum yaşlandın artık yaşlandın topicleride takip edemiyorsun artık Çok gülüyorum gel sana bi enduro alalım Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 19.11.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkan sezonun başındada topik açmıştın kim şampiyon olacak diye motogp de bende ilk yarışta ducatin yamahayı sollayışını görüpte rossi şampiyon olacak diyene şaşarım demiştim ve yanılmdım bu sezonda ducati olacak Bravo şansızlıktan degil yamahanın gücü yetmiyor artık 2 sezondur rakiplerine
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.11.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah, walla sen dedinde baktım tarihe topiğin.
kolay değil be baba yaşlılık.sabahtan beri bastonumu arıyorum bulamadım,nerde acaba?dur bi gidip bakıp geleyim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
kim canlandırıyor bu tarihi eser topikleri yahu,düşüp duruyoruz kek gibi........ Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
onu bunu boşwer de yamahadan ötesi yok Dil çıkarıyorum Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal