Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları

Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 12.02.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence mükemmel şarkı soyluyor.paso msj gonderıyorum.dun 7. oldu ama bence 1. olmalıydı mukemmeldı cunku.hayırlısı olsun mesajlara devam haftaya mutlaka bırıncııı : ))
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum bnce çok iyi ve aramızdan yani md ailesnden böyle biri çıktığı için çok gurur duyuyorum...bide md ailesine çok teşekkür etti ya dedim ahaa sahneye ben çıkıyorm Gülümsüyorum 2 hattımdanda 10 tane çektim....Ayseni çok tebrik ederim.... Alkışlıyorum
tracy Çevrimdışı tracy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu,bu yeni sunucu çok patates bee Gülümsüyorum
DeeJay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.02.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herhafta eşi ile birlikte yarışmanın yapıldığı salondayım. Arkadaşlar kesinlikle T.V lerde fazla birşey izleyemiyorsunuz. Ayşen'i muhteşem canlı performansı ile izlemeniz gerekiyor. TEK KELİME İLE MUHTEŞEM.Dün gece Ayşen'in şarkısı bittiğinde Türkiye'nin iki değerli müzik ustasının ağzından sadece tek bir kelime çıktı "10". Bu muhteşem performansı bütün salonda ayakta alkışladı. Ama maalesef, Müzisyenliğin ve sahne sanatlarından zerre kadar anlamayan bir şahıs (ki kendisinin şarkı söylemesinide gördük hayatımda dinlediğim en kötü ve detone ses idi.) bir takım komplexlerinin kurbanı olarak 8 verdi. O da büyük JÜRİ üyelerinden utandığı için... Maalesef halkı da pek anlamak mümkün değil. Baştan sona berbat okunan bir roman havasına kız iki kırıtıp oyun oynadığı için puan verip birinci çıkartıyorlar. O yüzden acilen ve şiddetle Ayşen'i desteklemenizi rica ediyoruz arkadaşlar. Sadece üzücü olaylarda değil böyle şeylerde de MD ailesinin gerçek gücünü gösterelim..

Pazar akşamları saat 8 den sonra 105 yazıp 3004 e göndermeyi unutmayın HAYDİ AYŞEN SENİNLE GURUR DUYUYORUZ... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

AYŞEN'İN 3. Hafta VİDEOSU(Firuze): http://www.youtube.com/watch?v=fo5WXxxTFBE

Bu da AYŞEN'İN RESMİ WEBSİTESİ: http://www.aysenbirgor.com
www.fazerturkiye.org
Başa dön
DeeJay Çevrimdışı DeeJay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 13.02.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayşen'i hep birlikte destekleyelim. 3. hafta videosu da ilk sayfaya eklendi. İlk sayfada, Ayşen'in 3 haftalık performans videolarını bulabilirsiniz.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.02.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RüzGaR demiş ki:
aysen, sen sadece MD üyesisin diye desteklemiyoruz. Sesin muhteşem zaten 11 yıldır şarkı söylüyormuşsun..
Onun için seninleyiz Gülümsüyorum

Kesinlikle Alkışlıyorum Alkışlıyorum
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.02.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ayşen ablanın popstara çıkacağını duymuştum ama kendisini hiç görmediğim için tanımıyordum..bu haftaki yarışmada baktım birisi motordelisi ailesine slm filan söylüyor aha dedim bu bizim aileden,motordelisi Bravo Çok gülüyorum ablamızı destekliyoruz burdan başarılarının devamını diliyoruz..... Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 13.02.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oylarımızla yanındayız ayşen Alkışlıyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.02.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşimize başarılar dileriz umarım hakettiği yere gelir Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 15.02.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jurinin Ayşenle ilgili 3. hafta yorumları ilk sayfaya eklenmiştir.

http://www.youtube.com/watch?v=9XWjLhnY6nc
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.02.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sesi manyak kesın tutacak valla supersın tam destek md den
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.02.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayşen arkadaşımıza PAZAR günleri MD ailesi olarak destegimizi gösterelim..Mademki içimizden birisi için böyle bir şans doğdu o zaman TAM DESTEK verecegiz..
Nasılki diger yarışmacıların sevenleri varsa AYŞEN in sevenleride bizleriz..

Birkere ailesinde birçok müzisyen olan birisi olarak şunu söyleyebilirim:
Ayşen bu yarışmada 1. olmasada artık önü açıktır,çünkü bugüne kadar düzenlenen popstar yarışmalarında sesi+sahne duruşu ile en hanımefendi sanatçı oydu...
bizim yapmamız gereken onu taşıyabilcegimiz eniyi yere taşımak...zaten bunu Popstar jurisi hissettiğinde isteselerde AYŞEN i hakettiği yerden indiremezler..

AYŞEN e son tavsiye (Bir gazetecei olarak) Medya herzaman malzeme arar,sesin ne kadar güzel olursa yeterli olmayabilir..Malesef bu böyle...Onun için şarkını söyledikten sonra juri ile sohbet sırasında onlarla olan diyalogunda şuna çok dikkat et..Popstarda olan bitenleri tüm hafta içi magazin programları ve bazen anahaber bültenleri yayınlıyor ama dikkat ettiysen hep kavga gürültüleri,çünkü medya için bu malzemedir..Buna dikkat et,şarkının sonrasındaki Juri önünde fazla kalmaya bak,onları şaşırtacak şeyler söyle..
Haa bir daha bizden bahsederkende Motordelisi.com olarak bahset Çok gülüyorum çünkü sadece Motordelisi dediğinde bir internet grubu oldugumuz anlaşılmıyabilir..
Motorculardan bahset bak mutlaka onların dikkatini çekecektir,çünkü MOTOSİKLET herzaman dikkat çeker..
Neyse ,souç olarak şarkını söyledikten sonra onları şaşırtacak şeyler konuş.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.02.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ayşen Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

arkandaiz cnm Gülümsüyorum
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 15.02.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah başarılı olur bir de md li popstar olsun yani
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 15.02.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar kardeşim yolun acık olur işallah _??
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Sonraki
7. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal