bence mükemmel şarkı soyluyor.paso msj gonderıyorum.dun 7. oldu ama bence 1. olmalıydı mukemmeldı cunku.hayırlısı olsun mesajlara devam haftaya mutlaka bırıncııı : ))
bnce çok iyi ve aramızdan yani md ailesnden böyle biri çıktığı için çok gurur duyuyorum...bide md ailesine çok teşekkür etti ya dedim ahaa sahneye ben çıkıyorm 2 hattımdanda 10 tane çektim....Ayseni çok tebrik ederim.... _________________ Bu motora zevk için bindik, boş durmaktan yeğdir hareket maksat gönüller çoşsun
iki üç dakika lüksümüz olsunnnn...Sagopa Kajmer
Herhafta eşi ile birlikte yarışmanın yapıldığı salondayım. Arkadaşlar kesinlikle T.V lerde fazla birşey izleyemiyorsunuz. Ayşen'i muhteşem canlı performansı ile izlemeniz gerekiyor. TEK KELİME İLE MUHTEŞEM.Dün gece Ayşen'in şarkısı bittiğinde Türkiye'nin iki değerli müzik ustasının ağzından sadece tek bir kelime çıktı "10". Bu muhteşem performansı bütün salonda ayakta alkışladı. Ama maalesef, Müzisyenliğin ve sahne sanatlarından zerre kadar anlamayan bir şahıs (ki kendisinin şarkı söylemesinide gördük hayatımda dinlediğim en kötü ve detone ses idi.) bir takım komplexlerinin kurbanı olarak 8 verdi. O da büyük JÜRİ üyelerinden utandığı için... Maalesef halkı da pek anlamak mümkün değil. Baştan sona berbat okunan bir roman havasına kız iki kırıtıp oyun oynadığı için puan verip birinci çıkartıyorlar. O yüzden acilen ve şiddetle Ayşen'i desteklemenizi rica ediyoruz arkadaşlar. Sadece üzücü olaylarda değil böyle şeylerde de MD ailesinin gerçek gücünü gösterelim..
Pazar akşamları saat 8 den sonra 105 yazıp 3004 e göndermeyi unutmayın HAYDİ AYŞEN SENİNLE GURUR DUYUYORUZ...
bende ayşen ablanın popstara çıkacağını duymuştum ama kendisini hiç görmediğim için tanımıyordum..bu haftaki yarışmada baktım birisi motordelisi ailesine slm filan söylüyor aha dedim bu bizim aileden,motordelisi ablamızı destekliyoruz burdan başarılarının devamını diliyoruz..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 15.02.2007 - 09:57 Mesaj konusu:
Ayşen arkadaşımıza PAZAR günleri MD ailesi olarak destegimizi gösterelim..Mademki içimizden birisi için böyle bir şans doğdu o zaman TAM DESTEK verecegiz..
Nasılki diger yarışmacıların sevenleri varsa AYŞEN in sevenleride bizleriz..
Birkere ailesinde birçok müzisyen olan birisi olarak şunu söyleyebilirim:
Ayşen bu yarışmada 1. olmasada artık önü açıktır,çünkü bugüne kadar düzenlenen popstar yarışmalarında sesi+sahne duruşu ile en hanımefendi sanatçı oydu...
bizim yapmamız gereken onu taşıyabilcegimiz eniyi yere taşımak...zaten bunu Popstar jurisi hissettiğinde isteselerde AYŞEN i hakettiği yerden indiremezler..
AYŞEN e son tavsiye (Bir gazetecei olarak) Medya herzaman malzeme arar,sesin ne kadar güzel olursa yeterli olmayabilir..Malesef bu böyle...Onun için şarkını söyledikten sonra juri ile sohbet sırasında onlarla olan diyalogunda şuna çok dikkat et..Popstarda olan bitenleri tüm hafta içi magazin programları ve bazen anahaber bültenleri yayınlıyor ama dikkat ettiysen hep kavga gürültüleri,çünkü medya için bu malzemedir..Buna dikkat et,şarkının sonrasındaki Juri önünde fazla kalmaya bak,onları şaşırtacak şeyler söyle..
Haa bir daha bizden bahsederkende Motordelisi.com olarak bahset çünkü sadece Motordelisi dediğinde bir internet grubu oldugumuz anlaşılmıyabilir..
Motorculardan bahset bak mutlaka onların dikkatini çekecektir,çünkü MOTOSİKLET herzaman dikkat çeker..
Neyse ,souç olarak şarkını söyledikten sonra onları şaşırtacak şeyler konuş.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız