Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 81 Nereden: ACIBADEM-ÜSKÜDAR
Tarih: 13.02.2007 - 21:55 Mesaj konusu: Bu nasıl bir gaz yemedir arkadaş!
arkadaşlar konuyu videolara açmadım zira sadece video paylaşmak için değil ayrıca merakımı gidermek için veriyorum linki. http://www.youtube.com/watch?v=GQF6L4qvAsE yahu o 1:28'deki gaz verme nasıl bişey inanılmaz gerçekten, akla ziyan. ibre mancınık gibi fırlıyo! bu motor ducati değil mi arkadaşlar. gerçi sesi çim biçme motoru gibi ama performans inanılmaz. acaba gixxer1000 ile de aynı gaz tepkisi alınıyor mu. busa ile olmaz sanırım biraz ağırdır, nede olsa 1300 makina. bir de 2:24'de eleman az kaldı road runner cayote misali patlıyordu karşıdan gelene.
Eet izlemiştim videoları walla bugun merterde fazerla gezerken bi vfr gordum iisindede kask falan hak getire zaten neyse vfrden aynen bu sarı motordan çıkan ses gibi ses çıkıyodu aslında ben gorunusunu performansını vs cok begendigim bir motor sesi biraz kötü gibime geldi vfr kullanıcıları beni aydınlatabilirlermi..
Son Mesajdan 49 saniye:
Adamlar arka teeri itleyerek donuyorlar degişikk bi tarz _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
Tarih: 13.02.2007 - 22:13 Mesaj konusu:
evet abi ya çok gusel daha önce izlemiştim o şekilde viraj a girince çok heycanlı oluyo ben boş yolda yapıyom her zaman _________________ YOLUMUZA ÇİZGİ ÇEKENİN ASFALTINI SÖKER ATARIZ !!!
president, kardeşim baştan sona heyacanla izlediğim güzel bi video paylaşım için sağolasın... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 81 Nereden: ACIBADEM-ÜSKÜDAR
Tarih: 13.02.2007 - 22:40 Mesaj konusu:
henryRR demiş ki:
president, Honda diyosam Hondadır
Ayrıca sesindendemi tanımadın yahu Ajdarın gerzekliği kadar bariz 4 silindir sesi oldugu:=))
tam dinleyemiyorum henry, kulaklıkla ses gelmiyor, duyduğum bana öyle gelmişti, setin sesini de açamıyorum, bilgisayara 500watt RMS MEGAWORKS hoperlör seti bağlı, 10'da birine kadar açsam evde honda besliyor diye polis dayanır gecenin köründe. amma ve lakin sen öyle diyosan şüphe yok
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
motocrazyracing demiş ki:
president, kardeşim baştan sona heyacanla izlediğim güzel bi video paylaşım için sağolasın...
dostum sen de sağ olasın yorumunu belirtmekten kaçınmadığın için.
En son president tarafından 13.02.2007 - 22:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız