Tarih: 04.02.2007 - 15:20 Mesaj konusu: gelmiş geçmiş en iyi 10 motosiklet...
Discovery Channel tarafından hazırlanan programda günümüze kadar gelmiş geçmiş tüm motosikletler arasında en iyi 10 motosiklet seçimi yapıldı. Kimisine motosiklet yaşam stilidir, hızdır, özgürlüktür. The Greatest Ever adlı programın bu bölümüyle Easy Rider chopperından efsanevi Vespa 'ya helikopter motorlu Superbike 'a bir çok model tek tek incelendi. Fakat süpriz olarak kazanan en hızlı motor değil, kazanan 40 km/s hız yapan ve kalpleri fethetmiş bir araç, haydi seyredelim.
Tarih: 05.02.2007 - 21:25 Mesaj konusu:
Bu belgeseli bi kaç kez seyretmiştim.
1 numaradaki motor çok enteresan kıbrısta tanıştığım bi abim cocuklugunda kedisinde bu motordan oldugunu çarşıya pazara öteye beriye bu motorla gidip geldiğini anlatmıştı (malum kıbrısta toplu taşıma yok) Motoru bozmak için elinden geleni yapmış ailesi yeni motor alsın diye fakat becerememiş inanılmaz dayanıklı ve cok cok az yakıt tüketen bi motor haliyle çok tutmuş ve tam hatırlamıyorum ama çok ucuk bi sayıda adet üretilmiş. enteresan öyle bişey işte _________________
ülkemizde motor dört silindir japon dur ama orda birtek japon honda var ve dedikleri özellikleri gerçekten taşıyorlar...
neden hep italyan motorları var o listede acaba biz motor seçimini iii yapamıyormuyuzda o motorlardan ülkemizde yeterince kullanılmmıyor... 8o 8o 8o _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Tarih: 13.02.2007 - 23:16 Mesaj konusu:
motocrazyracing, abi adamlar milliyetçi ben hiç bir avrupa dergisinde japon motorları için övgü dolu sözler görmedim orada ducati triumph geçer öbürleri haram _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Tarih: 23.02.2007 - 23:17 Mesaj konusu:
discovery de izlemitim ama eline sağlık bilgilerimizi tazaledik sayende _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
Tarih: 10.04.2007 - 18:20 Mesaj konusu:
en iyi motor senın ustunde kendını ıyı hıssettıgın,senınle herseyı paylasan, yolda bıraksa da senın oldugu ıcın ona kıyamadıgın motordur,ılk hondam geldi aklıma tabi bir harleyimiz olsaydı da onu bozmaya çalısak fena olmazdı hani _________________ ekmek ?arap sen ve ben birde sabahyn dördü...
suzuki DL650
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız