hudaverdiii, Biz senin için herşeyi hazırlayalım sen gelme. Tamam seninde sözünü gördük. Erkek adam sözünde durur diye biliyorum. Yani bilemıyorum bu konu hakkında burda yorum yapmak yakışmaz bana dimi Hüdocum (: _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
hudaverdiii, Tamam ozaman anlaştık bekliyorum ve bekliyoruz. Daha Mayıs'a çook var _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
wayyy Kardeşimm Bizim motor bu.. Turgutlu dan Sembol Mehmet abiden Aldınız değil mi!! O resimleri ben çektim.. Çok güzel bir makinedir. Mehmet abide bizden almıştı motoru.. Dur sana bi güzellik yapayım bendeki resimlerini ekliyeyim.
Bak burası bizim dükkanın önü 5 ocak 2005 motorun ilk geldiği gün çektiğimiz resim..
Bu resimleri de Arşivine eklersin..
Hayırlı olsun Kazasız belasız iyi günlerde kullan.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
maxell, hocam motoru izmitten aldık keremberk diye bi arkadaş almış turgutludan 500 km. kullanmış sadece, sonra biz talip olduk ve aldık
motor gerçekten çok temiz ve bakımlı hiç bir eksiği yok hele üzerindeki akrep yırtıyor ortalığı
yolun düşerse bu tarafa bekleriz hocam bi çayımızı içersin hem motorunla anılarını tazelemiş olursun _________________ Dostluğumuz baki..
Doğrudur kardeşim.. Güzel Makinedir.. Sen onu birde Çeşme otobanında görmelisin.. O bir RR.. O Bir Şahin.. O bir ..Hondaaaaa...
İnşallah oralara gelmek nasip olur.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız