Melandri : Driftiyle yine gözlere bayram yaptırır. _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Tarih: 09.02.2007 - 15:01 Mesaj konusu:
Yeni sezon kesinlikle çok heyecanlı olacak..
Motorların gücü azaltıldı ama zaten düzlüklerin dışında kontrolsüz bir güç vardı..
Pilotaj çok daha önplana çıktı artık..
Tabiki markaların dayanıklılıgı,yarışlardaki stratejide önemli etken olacaktır...
Rossi herzamanki gibi favorim ama ısrarla PEDROSA ya dikkat edin diyorum... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Sezon başlamadan önce motordelisi formuna yazmaktan en çok zevk aldığım başlık burası herhalde. Gerçi benim tahminlerim genelde ufak tefek aksilikler yüzünden hep hüsrana uğramıştır yaa, neyse bu önemli değil. Adet yerini bulsun ve benim de tahminlerim şu şekilde;
Rossi hariç; pedrosa, sotener, melandri, hayden, elias arasında sıkı bir 1.lik çekişmesi yaşanması neredeyse kesin. Yine bu sene suzukiden avustralyalı chris vermeulen, kawasakiden randy de puinet göze çarpanlar arasına girebilir. Capirossi geçen sezon ki performasını korumuşsa ne olur biliyor musunuz ? şampiyon olur.
ama kader bu ya, isimlerini bile dahi hatırlamadığımız alex barros, eski şampiyon roberts, amerikalı colin edwards illa bir şekilde biraz önce isimlerini saydıklarımız genç yeteneklerden daha fazla olan yetenek ve tecrubelerini ortaya koyarlar. Yani bunu her sezon başlangıcında yapıyoruz. Genç ve karizma pilotları görünce coşuyoruz ama eski yeteneklerin gayretlerini hiç görmüyoruz. Onlara da saygımız sonsuz.
ben 2007 tahminlerim hakkında bunları söylemek istiyorum. Tek isteğim biraz daha çekişme.
Tarih: 14.02.2007 - 22:36 Mesaj konusu:
tamada, Bu başlıkta seni görmesem nerelerde aceba derdim. Hadi bakalım sezon açılsında daha çok yorumlar alıcaz senden.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Rossi,gecen sezon kılpayı kaybettigi sampiyonlugun acısını cıkaracak diyorum,Pedrosa cok hafif oldugu için 800cc bir handicap olabilir ama bu sene cok daha tecrubeli cok daha sogukkanlı olacaktır ve Rossi ile kapısacaktır diyorum.Stoner ise Ducatiyle basarılı olacaktır üst sıraları zorlasada totalde kendisine cok yukarlarda yer bulamayabilir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız