Dün geceki ilk buluşmamız gerçekten keyifliydi. Biraz heyecan, biraz çekinme, biraz eğlence, biraz merak... Bütün duyguların hepsinden biraz özet yaşadık diyebilirim. Umarım bu duygular artarak ve büyük keyiflerle devam eder
Deneyimli hocamız vuyu, Gökçe Hanım'la tanışmak, diğer katılımcı arkadaşlarla, destek verenlerle bir arada bu paylaşımı yaşamak güzeldi. Heyecanımız hiç kaybolmasın, oyunumuz gişe rekorları kırsın inşallah
Tarih: 15.02.2007 - 13:59 Mesaj konusu:
Katılamadığım için üzgünüm arkadaşlar benim işyerinde 2 haftadır aşırı bir yoğunluk başladı ve çok geç çıktığım için aranıza katılamadım...sanırım bana düşen oyunculuktan çok izleyicilik olacak _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Badcocktail ,Tabiki seyirci olarak katılımında bizi cok mutlu eder...sana kolay gelsin diyorum.Eğer ileride bi zaman ayarlayabilirsen başka bir görevlede tiyatro kulübünde yer alabilirsin.
sevgiler _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
tebrikler yeterli katılımla iyi bir başlangıç olmuş..gerisi de gelir inşallah..tiyatro meşakatli bir hobidir verenlerle çok iyi sonuç alınabilir.ben katılamadım bir dahakine inşallah...bu arada çok hızlısınız ilk buluşmada rolleri dağıttınız anlaşılan..eee artık ay sonunda da oyunu izleriz tekrar başarılar _________________ endeligame / TAofalemidenge
MrEnduro, üstat bence sende bizim oyunda yer alman gerek (vuyu)ile irtibata geçip sizide 1, 2 skeçte oynatalım iki usta oyuncunun birlikte oynaması bizi onurlandırır,yol masrafınız kulübümüz tarafından karşılanabilir. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
maşallah izmir md yine dağıtmış nice toplantılara ha bu arada beyazkardelen ablam da harelde sizin fotocunuz her zaman o fotoları çekiyo ama ablam sanada helal olsun güzel foto çekiyon
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
inşallah oscar ödülü lcanız _________________ bu vatan bizim türkiyede türkün sabry ta?masyn bu toprakda ya?yyosa bilecek türkiye türklerindir diyecek:
Tarih: 17.02.2007 - 16:30 Mesaj konusu:
vuyu, girişimleriden vede,başlatmış oldupğun şeyden dolayı seni tebrik ediyorum öncelikle
istanbul MDTK dan sonra izmirde de MDTK olması,MD ailesi için gerçekten güzel bir olay.böyle kültürel faaliyetlerin çoğalması,ve uygulanması MD yi daha güzel yerlere taşıyacağına ve daha çok tanınmasına yardımcı olacağına eminim....
tüm izmir MD ye hayırlı uğurlu olsun..ve başarılar sizlere şimdiden _________________
Gerçekten böyle bir olayın izmir'de başlaması bizide çok mutlu etti inşallah MD içinde hayırlı olur.
Daha anlamlı ve tanınmamıza daha çok yardımı olucak bu faaliyet biz MD ailesinin insanlara güzel bir iletişim içerisinde ne kadar seviyeli ve saygılı bir topluluğun olduğunu göstericeğinden çok eminim...
herkese şimdiden iyi çalışmalar allah yolunuzu açık etsin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız