Tarih: 15.02.2007 - 10:26 Mesaj konusu:
devilbuse, bu hafta gel ..Kapıdaki arkadaş artık orda çalışmıyor..Sen gel ben hallederim..
Sende tanınmamak için gözlük+şapka falan tak yahu _________________
ben rahatsızım sanırım uğrak bar'a gelemiycem. şimdiden hepinize iyi eğlenceler.ama cumartesi'ye mutlaka iyileşip ilk provamızda olucam inşallah _________________
ben de geliyorum, o gürültüde kimseyle tanışamadık ama olsun, ben yabancılık hissetmiyorum ve eğleniyorum...bu da yeterli zaten ne demiş atalarımız ...unuttum
Son Mesajdan 14 saat 46 dakika sonra eklendi:
hah şimdi hatırladım..tanışmak istiyorsan sadece elini uzat demiş atalarımız. ben de dün gece öyle yaptım çokta iyi yapmışım vuyu, melih, sinan, nez, nil, pınar ve daha birçok arkadaşla tanıştım. sadece elimi uzattığım bir kız elimi sıkmadı..yanlış anladı heralde..gerçi bunda yanlış anlaşılacak bir şeyde yok ya neyse... gidip biraz enerji atim
beyazkardelen79, Canım sen gitmedin bak bu hafta fotoğraf yok Kıymetini anlasınlar artık _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız