Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat

Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 15.02.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydi eğitim seminerinee gZL bi pazaR OLacağa benziyor... Göz kırpıyorum
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deneme
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.02.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topici en yukarda tutmak her MOTORCUNU asli görevidir..UNUTMAYALIM-UNUTTURMAYALIM Bravo Bravo
Başa dön
deneme Çevrimdışı deneme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DEVIL16
Üye
Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir semineri katılım belgesi vermeyi düşünüyor musnuz.?
Başa dön
DEVIL16 Çevrimdışı DEVIL16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 17.02.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Asli görevimiz bu önemli egitim gününü her motorcya duyurabilmek..Onun için bu topic hep güncel kalmalı...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 17.02.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEVIL16, dostum aslında biz bunu düşündük fakat bu eğitimi ücretsiz yaptığımız için çok fazla masraf yapmayı düşünmedik ancak masraflarını karşılayabildik,bu eğitim semineri daha ilk bunun sonraları olacak belki daha sonraki eğitimlerde düşündüğümüzü gerçekleştirebiliriz.
DEVIL16
Üye
Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azizoran demiş ki:
DEVIL16, dostum aslında biz bunu düşündük fakat bu eğitimi ücretsiz yaptığımız için çok fazla masraf yapmayı düşünmedik ancak masraflarını karşılayabildik,bu eğitim semineri daha ilk bunun sonraları olacak belki daha sonraki eğitimlerde düşündüğümüzü gerçekleştirebiliriz.

İnşaallah devamı gelir. bunu düşünmeniz bile yeter.
ama katılım belgesi olsaydı da fena olmazdı Gülümsüyorum
hani bir gün ilerde nelere gittin neler yaptın motosiklet camiası için derlerse elimizde belgelerimiz olsun resmi yada özel belgeler
eğitim içeriğinde neler olacak onu merak ettim açıkcası.
Başa dön
DEVIL16 Çevrimdışı DEVIL16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 17.02.2007 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEVIL16, bu tabiki yerinde bir düşünce..zaten bu seminerin planlamaları yapılırken bizlerde yönetim olrak bunu düşündük.Ancak Aziz arkadaşımızında söylediği gibi,salon ve diger masrafları karşılamak önceliğimizdi..
250 kişilik bir konferans salonu,afişler,ses-görüntü cihazlarının kirası gibi öncelikli masrafları karşılıyabildik..
Bunun devamı gelecek,İSTANBUL şehrinde çok daha kapsamlı bir seminer düzenlenecek...

Ama bizim için bu ilk seminer çok önemli,herkes için önemli..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 17.02.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Baskan simdiden tüm emegi gecenlere tskler.
ILK YARDIM üzerine de bir projeniz olacak mi acaba? Türkiye de hala daha ILK YARDIM bilincinin olusmadigi kanisindayim, hele ki motor kazalarinda Üzgünüm
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 17.02.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lakim_CH, çok güzel bir konuya degindin..İLK YARDIM özellikle ülkemizde üzerinde durulması gereken bir mesele..
Ve bununla ilgili çalışmalarımızda olacak..
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.02.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
Asli görevimiz bu önemli egitim gününü her motorcya duyurabilmek..Onun için bu topic hep güncel kalmalı...

güncel...
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 18.02.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede en iyiyim dienin bile katılması gerektiği bi olay tebrikler abi Alkışlıyorum
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 19.02.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bızde manısadan 3 kısı katılacagız gıbı boyle bır dusunce ve organızasyonda emegı gecen herkeze tesekkur ederımm.... Bravo
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 19.02.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi Başkanım her ne kadarda İzmir'de olamasakda gölnümüz orada sizlerle olacaktır.Eğer Mersin'de bir seminer yaparsanız bu seminere en ilk ben katılırım.Aslında önemli bir konu İzmir'li Motorcularımız için dimi Çok gülüyorum

O zaman bendeniz güncel sorumlusu !!!!!GÜNCELLEDİM!!!!!
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 19.02.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul eğitimini de 4 gözle bekliyoruz, umarım herkes için uygun olabilecek bir zamanda olur. Aslında İstanbulda küçük el broşürleri olsa ve gördüğümüz her motorcuya versek, bir öbek motor gördüğümüzde hemen anlatsak tam süper olur. Bravo

İnsanlar para verip de bulamıyor böyle eğitimleri, ücretsiz olması büyük nimet...

Tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
area19
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 19.02.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle katılacağımmm Bravo Delirdim
Arkadaşları ayarladım bile..Çok gülüyorum

[edit]
Bu arada eski üyeliğimi silmek zorunda kaldım.. :S Üzgünüm
Ek olarak Çok gülüyorum ya bunu yapmanız gercekten iyi oldu,ne zamandır siteye giremiyordum Çok gülüyorum girince gozlerim fırladı,kesin katılmalıyım dedim Gülümsüyorum)

En son area19 tarafından 19.02.2007 - 22:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
area19 Çevrimdışı area19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal