Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sakarya poyrazlar 1. motosiklet şenliği

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sakarya poyrazlar 1. motosiklet şenliği

sakarya poyrazlar 1. motosiklet şenliği
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sereye
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 14.02.2007 - 20:49    Mesaj konusu: sakarya poyrazlar 1. motosiklet şenliği Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAKARYA POYRAZLAR 1. MOTOSİKLET ŞENLİĞİ

Sakarya Valiliği,Sakarya Genclik Spor İl Müdürlüğü ve Sakarya Motosikletciler Spor Kulübü Derneği tarafından Genclik Haftası etkinlikleri çercevesinde 18-19-20 mayıs tarihleri arasında Poyrazlar gölünde motosiklet şenliği düzenliyor.

--3 gün sürecek etkinliklerde Motosiklet tutkunlarının kamp yapma imkanıda bulacak.Milli park olan Poyrazlar gölüne girişler cuma günü başlacak.aynı günü akşamı yakılacak kamp ateşiyle şenlikler başlayacak.

--19 MAYIS cumartesi gecesi canlı müzik.

--2gün süreyle öğle yemekleri Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacak

--park içerisinde büfeler,wc,ızgara,kiralık tekneler mevcut.
(büfe sahipleri ile o güne özel indirimli fiyatlar konusunda göüşülüyor)

--kamp güvenliği mevcut özel güvenlik şirketinin yanı sıra İl jandarma komutanlığından gelecek ekiplerle sağlanacak.

--Şenlikler süresince park içerisinde 1 ambulans ve sağlık görevlileri hazır bulunacak

POYRAZLAR GÖLÜ

Farklı bir doğa harikası; Poyrazlar Gölü
Toprağı bereketli, yamaçları çam ve meşe ağaçlarıyla kaplı, baharda kır çiçekleriyle daha da renklenen, kuğuların uğrak noktası, nilüferlerle kaplı Poyrazlar Gölü huzurlu bir doğa cenneti.Tertemiz havada yürüyüş, piknik yapıp kafa dinlemek isteyenlerin gözdesi..

Gölün büyük bölümü ise doğayla yalnız kalmak isteyenlerin dinlenebileceği kuş yuvası misali gizemli köşelere sahip. Yıl boyu ziyaretçi ağırlayan Poyrazlar Gölü, yalnız ilkbaharda değil, sonbaharda sararıp kızaran yaprakları, kışın kar manzaralı ağaçlarıyla, kışkırtıcı mekanlar sergiliyor. Göl, yaz ve kış aylarında dibinden çıkan kaynak suyuyla besleniyor, su fazlası Sakarya Nehri'ne ulaşıyor

NASIL GİDİLİR::
Özel araçla yola çıkanlar, Bolu veya istanbul yönünden otoban kolaylığı ile Adapazarı'ndan geçecekler. Karasu kavşağından ayrılınca Poyrazlar Gölü'ne ulaşıyorlar.
Kent içinden geçen ana yolu takip ederek , şehir içinde yön gösteren tabelalara dikkat! 9 kilometre sonra, Adapazarı'nın kuzeydoğusundaki Poyrazlar Köyü ve gölüne ulaşacaklar.

Başa dön
sereye Çevrimdışı sereye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.02.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sereye, sakarya aslında bizim gezi yapabilecegimiz sınırlar içerisinde ( bursa md olarak ) Çok gülüyorum kamp yapma şansımızın olması cook güzel uyku tulumları cadırımı cıkartma zamanı belli oldu sanırım Gülümsüyorum ben diger bursa md arkadaşlarımla görüşeyim grup halinde gelmeyi cook isteriz Bravo umarım katılım cook oılur OK
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
victor54
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.02.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet çok güzel bir organisazyon olacak cadırları kapın gelin bekliyoruz

Son Mesajdan 20 saat 47 dakika sonra eklendi:

evet sitede bir tepki yok
Başa dön
victor54 Çevrimdışı victor54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 17.02.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, sertaç dibimizde senlik olacak biz gitmeyecez heee günah vallah günah...
gideceğiz inşş şimdiden hazırlıyalım kamp malzemelerini.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 58 saniye:

victor54, arkadaşım olur yaw olur burda deli çok sen merak etme... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.02.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum
güzel temiz bir yer harika gözüküyor fotolarda vaktimiz oraya katılmamıza izin vermiyor kazasız belasız bir gün diliyorum Bravo
sereye
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 17.02.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Genelde bütün motosiklet sitelerinde duyurulan bu etkinliğin;

Bir çok ile yakın olması,
2 - 3 gün tatile imkan sağlaması,
Kamplı, çadırlı olması,
Yaza hazırlık yönünün olması,
Kamp alanının dinlendirici, manzaralı, güvenli, noksansız, ... olması,
Bir çok siteden kişilerle tanışma, kaynaşma, ... imkanının bulunması,
Günübirlik katılıma da imkan sağlaması,
Fazla masraflı olmaması,
Sakarya grubunun içten, samimi, candan, yardımsever, ... dost insanlardan oluşması,
Ulaşımın kolay ve çevre yerleşim yerlerine yakın olması,
Ailece katılabilecek seçkin konumu olması,
Gece havalar soğuk dahi olsa kamp ateşi ve samimiyet sıcaklığı, eğlencesi ve gündüz gezilebilecek yerlerinin çok seçenekli olması,
...
gibi sebeplerle;

Bir çok motorlu, motorsuz kişilerin, ailelerin güzel bir hafta sonu geçirmek isteyenlere alternatif bir seçenek sağlamaktadır.
Başa dön
sereye Çevrimdışı sereye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Typ_R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !

MesajTarih: 18.02.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

göl resmi cok sahane cıkmıssss Alkışlıyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 18.02.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sereye, sakarya aslında bizim gezi yapabilecegimiz sınırlar içerisinde ( bursa md olarak ) kamp yapma şansımızın olması cook güzel uyku tulumları cadırımı cıkartma zamanı belli oldu sanırım ben diger bursa md arkadaşlarımla görüşeyim grup halinde gelmeyi cook isteriz umarım katılım cook oılur

sertaç organizasyon yine süper.

paylaşım için sağol dostum.

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 22.02.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Açıkçası bu organizasyona MD den çok az ilgi olması beni çok şaşırttı. Bir motorcu böyle bir organizasyondan başka daha ne isteyebilirki ? Türkiye çapında ve bir çok motorcu dostlarla tanışma imkanı sunan, kamp yapılabilecek ve ortam şartları harikulade olan bir organizasyona herkezin katılması gerektiğini düşünüyorum.

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 22.02.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MiC_CheCK, arkadaşım sen merak etme bizim deliler buna ilerleyen günlerde gerekenden fazla ilgiyi gösterecektir mutlaka.hele bi yaklaşsın bakalım tarihte o zman durum netleşir Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.02.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezaı abım ınsallah gelmeyı dusunuyorum bı aksılık cıkmassa ordayım cadırım hazır
Başa dön
kaanmoto Çevrimdışı kaanmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sereye,
Alıntı:

Bir çok ile yakın olması,
2 - 3 gün tatile imkan sağlaması,
Kamplı, çadırlı olması,
Yaza hazırlık yönünün olması,
Kamp alanının dinlendirici, manzaralı, güvenli, noksansız, ... olması,
Bir çok siteden kişilerle tanışma, kaynaşma, ... imkanının bulunması,
Günübirlik katılıma da imkan sağlaması,
Fazla masraflı olmaması,
Sakarya grubunun içten, samimi, candan, yardımsever, ... dost insanlardan oluşması,
Ulaşımın kolay ve çevre yerleşim yerlerine yakın olması,
Ailece katılabilecek seçkin konumu olması,
Gece havalar soğuk dahi olsa kamp ateşi ve samimiyet sıcaklığı, eğlencesi ve gündüz gezilebilecek yerlerinin çok seçenekli olması,

kesinlikle cook dogru Bravo biz ciddi ciddi topigi bursa md olarak gözaltına aldık biz katılmayı planlıyoruz böyle yakın güzel bir etkinligi kacırmayız saygılar Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 22.02.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gelirim sertaç kardeşim biliosunnn Delirdim Bravo
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oduncu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 28.02.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi türlü canlı görüşmedigimiz MD lerle tanışıcaz nihayet artık demekki.
Başa dön
oduncu Çevrimdışı oduncu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana 15 dakkalık mesafe ALLAAAAAAAAAAAAAAAHH sonunda md lilerle yakından tanışma fırsatına kavuşacağım e tabi diğer motor severlerlede Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Delirdim Dans
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal