Sakarya Valiliği,Sakarya Genclik Spor İl Müdürlüğü ve Sakarya Motosikletciler Spor Kulübü Derneği tarafından Genclik Haftası etkinlikleri çercevesinde 18-19-20 mayıs tarihleri arasında Poyrazlar gölünde motosiklet şenliği düzenliyor.
--3 gün sürecek etkinliklerde Motosiklet tutkunlarının kamp yapma imkanıda bulacak.Milli park olan Poyrazlar gölüne girişler cuma günü başlacak.aynı günü akşamı yakılacak kamp ateşiyle şenlikler başlayacak.
--19 MAYIS cumartesi gecesi canlı müzik.
--2gün süreyle öğle yemekleri Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacak
--park içerisinde büfeler,wc,ızgara,kiralık tekneler mevcut.
(büfe sahipleri ile o güne özel indirimli fiyatlar konusunda göüşülüyor)
--kamp güvenliği mevcut özel güvenlik şirketinin yanı sıra İl jandarma komutanlığından gelecek ekiplerle sağlanacak.
--Şenlikler süresince park içerisinde 1 ambulans ve sağlık görevlileri hazır bulunacak
POYRAZLAR GÖLÜ
Farklı bir doğa harikası; Poyrazlar Gölü
Toprağı bereketli, yamaçları çam ve meşe ağaçlarıyla kaplı, baharda kır çiçekleriyle daha da renklenen, kuğuların uğrak noktası, nilüferlerle kaplı Poyrazlar Gölü huzurlu bir doğa cenneti.Tertemiz havada yürüyüş, piknik yapıp kafa dinlemek isteyenlerin gözdesi..
Gölün büyük bölümü ise doğayla yalnız kalmak isteyenlerin dinlenebileceği kuş yuvası misali gizemli köşelere sahip. Yıl boyu ziyaretçi ağırlayan Poyrazlar Gölü, yalnız ilkbaharda değil, sonbaharda sararıp kızaran yaprakları, kışın kar manzaralı ağaçlarıyla, kışkırtıcı mekanlar sergiliyor. Göl, yaz ve kış aylarında dibinden çıkan kaynak suyuyla besleniyor, su fazlası Sakarya Nehri'ne ulaşıyor
NASIL GİDİLİR::
Özel araçla yola çıkanlar, Bolu veya istanbul yönünden otoban kolaylığı ile Adapazarı'ndan geçecekler. Karasu kavşağından ayrılınca Poyrazlar Gölü'ne ulaşıyorlar.
Kent içinden geçen ana yolu takip ederek , şehir içinde yön gösteren tabelalara dikkat! 9 kilometre sonra, Adapazarı'nın kuzeydoğusundaki Poyrazlar Köyü ve gölüne ulaşacaklar.
sereye, sakarya aslında bizim gezi yapabilecegimiz sınırlar içerisinde ( bursa md olarak ) kamp yapma şansımızın olması cook güzel uyku tulumları cadırımı cıkartma zamanı belli oldu sanırım ben diger bursa md arkadaşlarımla görüşeyim grup halinde gelmeyi cook isteriz umarım katılım cook oılur _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 17.02.2007 - 08:53 Mesaj konusu:
katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum
güzel temiz bir yer harika gözüküyor fotolarda vaktimiz oraya katılmamıza izin vermiyor kazasız belasız bir gün diliyorum _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Genelde bütün motosiklet sitelerinde duyurulan bu etkinliğin;
Bir çok ile yakın olması,
2 - 3 gün tatile imkan sağlaması,
Kamplı, çadırlı olması,
Yaza hazırlık yönünün olması,
Kamp alanının dinlendirici, manzaralı, güvenli, noksansız, ... olması,
Bir çok siteden kişilerle tanışma, kaynaşma, ... imkanının bulunması,
Günübirlik katılıma da imkan sağlaması,
Fazla masraflı olmaması,
Sakarya grubunun içten, samimi, candan, yardımsever, ... dost insanlardan oluşması,
Ulaşımın kolay ve çevre yerleşim yerlerine yakın olması,
Ailece katılabilecek seçkin konumu olması,
Gece havalar soğuk dahi olsa kamp ateşi ve samimiyet sıcaklığı, eğlencesi ve gündüz gezilebilecek yerlerinin çok seçenekli olması,
...
gibi sebeplerle;
Bir çok motorlu, motorsuz kişilerin, ailelerin güzel bir hafta sonu geçirmek isteyenlere alternatif bir seçenek sağlamaktadır.
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 18.02.2007 - 14:21 Mesaj konusu:
Alıntı:
sereye, sakarya aslında bizim gezi yapabilecegimiz sınırlar içerisinde ( bursa md olarak ) kamp yapma şansımızın olması cook güzel uyku tulumları cadırımı cıkartma zamanı belli oldu sanırım ben diger bursa md arkadaşlarımla görüşeyim grup halinde gelmeyi cook isteriz umarım katılım cook oılur
sertaç organizasyon yine süper.
paylaşım için sağol dostum. _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 22.02.2007 - 11:59 Mesaj konusu:
Açıkçası bu organizasyona MD den çok az ilgi olması beni çok şaşırttı. Bir motorcu böyle bir organizasyondan başka daha ne isteyebilirki ? Türkiye çapında ve bir çok motorcu dostlarla tanışma imkanı sunan, kamp yapılabilecek ve ortam şartları harikulade olan bir organizasyona herkezin katılması gerektiğini düşünüyorum. _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
MiC_CheCK, arkadaşım sen merak etme bizim deliler buna ilerleyen günlerde gerekenden fazla ilgiyi gösterecektir mutlaka.hele bi yaklaşsın bakalım tarihte o zman durum netleşir _________________
Bir çok ile yakın olması,
2 - 3 gün tatile imkan sağlaması,
Kamplı, çadırlı olması,
Yaza hazırlık yönünün olması,
Kamp alanının dinlendirici, manzaralı, güvenli, noksansız, ... olması,
Bir çok siteden kişilerle tanışma, kaynaşma, ... imkanının bulunması,
Günübirlik katılıma da imkan sağlaması,
Fazla masraflı olmaması,
Sakarya grubunun içten, samimi, candan, yardımsever, ... dost insanlardan oluşması,
Ulaşımın kolay ve çevre yerleşim yerlerine yakın olması,
Ailece katılabilecek seçkin konumu olması,
Gece havalar soğuk dahi olsa kamp ateşi ve samimiyet sıcaklığı, eğlencesi ve gündüz gezilebilecek yerlerinin çok seçenekli olması,
kesinlikle cook dogru biz ciddi ciddi topigi bursa md olarak gözaltına aldık biz katılmayı planlıyoruz böyle yakın güzel bir etkinligi kacırmayız saygılar _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız