Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar kesin işe yarıyor Test edildi Onaylandı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaşlar kesin işe yarıyor Test edildi Onaylandı

Arkadaşlar kesin işe yarıyor Test edildi Onaylandı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.02.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lakim_CH demiş ki:
Karabiberde i$e yariyor, keskin kokusunu kediler hic sevmiyorlar, genizlerini yaktigi icin...isterseniz bir deneyin...
köpeklerinde burnu insandan 1 milyon kat daha hassas, emin degilim ama kedi de olduktan sonra ,köpeginde etkilenecegi düsüncesindeyim...

Delirdim kıçımız baharatlanacak bi de kısık ateşte 10 dk piştimi tamam yaza kabarık olarak gireriz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 18.02.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Naftalin nedir diye baktım...o bazen sevimli bazen boğucu gelebilen kokunun kimyasal karşılığı nedir diye bakındım...şu bilgiler çıktı karşıma...ne alaka diyeceksiniz ama... Gülümsüyorum

Naftalin, kapalı kimyasal formülü C10H8 olan, aromatik hidrokarbondur.

Maden kömürünün damıtılmasıyla elde edilen orta ve ağı yağlardan ayrıştırılır. Beyaz pulcuklar biçiminde, billur yapılı bir katıdır. Keskin ve kendine özgü bir kokusu vardır. Yoğunluğu 1,15 olup, 80 °C'de ergir, 217 °C'de kaynamaya başlar. Suda erimez, alkolde ise, ısıyla doğru orantılı olarak artan bir yoğunlukta çözünür. Güveleri uzaklaştırdığından yünlü kumaş ve kürkleri korumakta kullanılır. Sanayide eritici, yakıt ve boya hammaddesi olarak; eczacılık ve parfümeride ise ara madde olarak kullanılır. Ayrıca lavaboların temizlenmesinde büyük rol oynar. Naftalin katı halden gaz hale sıvı olmadan geçer. Buna süblimleşme denir.
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı benımde headers lara ısıyo serefsız kedıler

calıstırıyorum maıkınayı

sora ıkı sokak oteye kacıyorum

yok bole bı koku yaaa
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
voxodoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: New York

MesajTarih: 18.02.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim motorunda selesini cizmislerdi, ama tirnak gecirmemis, insafli davranmislardi, sonra zamanla o cizikler kayboldu. Ama isemiyorlardi, temiz kediler yattikleri yeri pisletmez zaten. Buldugum en isi cozumde selenin ustune buyuk tas koymakti,o zaman gelmediler, ama motorun orta ayakta olmasi lazim Üzgünüm Gülümsüyorum
Başa dön
voxodoo Çevrimdışı voxodoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 18.02.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi hayvanın yanlıca çiş olayı değil bak MART ayına nekaldı şurda Hem yumuşak hem temiz Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motorum evin içinde duruyo tabi kedimde herzaman üstünde bende hayatımdan memnunum oda Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondali
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: üSkÜdAr / aLTuNiZadE / isT.

MesajTarih: 20.02.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

napsın hayvancağızlar onlar da motorcular alışmaya çalışıolar...belkide artçı olmak istiyorlar... Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondali Çevrimdışı hondali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 20.02.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tşk ler arkadaşım paylaşım için ayrıca ??
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 24.02.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii fikir tavsiyen içn saol... Bravo
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum olursa we kedıler fln ustune cıkıp pati izleri koku fln yaparsa bnde aynı yntemı yapcam Çok gülüyorum
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 24.02.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorum olursa we kedıler fln ustune cıkıp pati izleri koku fln yaparsa bnde aynı yntemı yapcam

kardeşim sen merak etme sen helebir motor al bak nasıl pisliyecekler ertesi gün makinanı bunlar kaçınılmaz acı gerçekeler Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mukemmel bı olay sımdı denemye geldı
Başa dön
kaanmoto Çevrimdışı kaanmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen mucıtmısın yaa.
cok ıyı fıkır.benım arabanın kaportası kıl tuy ıcınde acaba ben arabanın neresıne assam bu naftalını??? Çok gülüyorum
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete-han,
harikasin.bilgiye tskler.merak iyiseydir.biz de bir sey ekleyelim. bazi kisilerde,naftalin kokusu,al yuvarlarin parcalanmasina yol acan alerjik bir durum yaratiyormus. onun icin onemli ve dikkatli kullanilmasi gereken bir madde naftalin.
sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

denemek lasımm...................
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal