Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bursa M.D. 17 şubat gezi planı..!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bursa M.D. 17 şubat gezi planı..!

bursa M.D. 17 şubat gezi planı..!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

1. liğe aday muhteşem m.kemal paşa gezisini kabul ediyormusunuz.?
evet
82%
 82%  [ 28 ]
hayır
17%
 17%  [ 6 ]
Toplam Oylar : 34

Yazar
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi bitti, tesadüfen ordaidim, ve son bir kaç gündür girmediğim ve izlemediğim organizasyonlar dolayı duyduğum rezillik ve pişmanlığı yaşadım o uğultu ve sesi duyduğum da. İnanılmaz bir güzellik ve exper nitelikte organize edilmiş organizasyonu tesadüfen gördüm. Son derece güzel bir ortamdı, ben de farklı bir gurup ve arkadaşlarım ile organize edilen bölgede idim. Kaynaşma, yakınlaşma, arkadaşlık, samimiyet, organizasyon, herşey çok güzel di. ve veeeeeeeee ben bir çevre tutkunu olarak gelen onlarca arkadaşımı yolcu ettikten sonra, olur da belki de bir kübür çöp kalmıştır diye mıntıkaya gittiğim de, inanın gözlerim yaşardı, o doğa harikası çevreye herkezin deli dediği motorsikletçilerin (onlarca) bir tek bir kibrit çöpü bile bırakmadan kalkmaları, bize deli detirden hadise sanırım. Arkadan fotoğraflarını çektim, sık sık fren lambaları yanıyordu, biliyorlar ki bu bir intikal ve kaideleri var. İnanılmaz gurur duydum, arkadaşlara samimiyet ve içimden gelen desteği sergilemek için çırpındım, ancak deliler ki, eksiği olmaz, bulurlar çaresini vari bir mücadele için de mangallar yakıldı, yendi ve gaz çekildi yine bursaya doğru. Özür dilerim arkadaşlar, bunu saymadım, başım üzerinde yeri var tüm MD linin, Manzara ömre değer, organizasyon harika, şeref, onur ve gurur duydum bir deli olduğum için. Resimleri bekliyoruz. Gülümsüyorum)
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
impressive
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ama henüz 3 aylık kurulmuş bi topluluk için bence yine cok iyi gidiyor ve zamanla cook daha güzel olucak umarımki aramızda olursun ve diger abilerimizde olurlar SÖZÜM İSMAİL VE ERSİN ABİYE.....

Kardeşim sercad;Bilyorsun biz evli insanlarız.Aile kültürümüz gittiğiniz kafeye izin vermez.Siz çok gençsiniz , bırakın bizi gönlünüzce eğlenin.İşlerimiz nedeniyle yeterince motora biniyoruz zaten.Bazen görmek bile istemiyoruz motoru.Hele bir bahar gelsin bakarız gene.Güzel planlarımız var bizim.Zamanı gelince,isterseniz paylaşırız sizinle.(uzun yol planları).Ama herşeye rağmen yardımcı olabileceğimiz birşeyler olursa elimizden geleni de esirgemeyiz. OK
Başa dön
impressive Çevrimdışı impressive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

impressive, tabi abi haklısınız saygı duyuyoruz durumunuza... desteginiz ve ilginiz için teşekkürler yinede Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 20.02.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

violinist, sayın abim öncelikle bize göstermiş olduğun ilgiye ve sonsuz misafirperverliğine hayran kaldık bol bol teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız...
bursa md li olmaktan gurur duyuyoruz...

DEVİLS OF BURSA MD....

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

impressive, ilgi ve alakanıza teşekkür ediyorum abi.kararınıza sonsuz saygı duyuyoruz.planlarınız konusundada herzaman görüşlerinize açığız tabiki Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 09.02.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 09.02.2008 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic tarihi üzerinden tam bir sene geçti.... ? ? OK Beğenmedim
kilit
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.42 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal