Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - size motorsiklet arızalarına karşı bilgi verebilirim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

size motorsiklet arızalarına karşı bilgi verebilirim

size motorsiklet arızalarına karşı bilgi verebilirim
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tolga01
Üye
Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba;
vites düşerken gazı tam kapatıp debriyaja bastığımda motor stop ediyor, buji ve hava filtreleri değişti, ayarlar yapıldı lakin bu illetten kurtulamadım. Son olarak 160 km lik bir gezide bu problemi 5 defa tekrarladı. motor suzuki marauder 800 1998 model v motor çift karbüratör. şimdiden teşekkürler
Başa dön
tolga01 Çevrimdışı tolga01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 18.02.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolga01 demiş ki:
merhaba;
vites düşerken gazı tam kapatıp debriyaja bastığımda motor stop ediyor, buji ve hava filtreleri değişti, ayarlar yapıldı lakin bu illetten kurtulamadım. Son olarak 160 km lik bir gezide bu problemi 5 defa tekrarladı. motor suzuki marauder 800 1998 model v motor çift karbüratör. şimdiden teşekkürler

Ayarlar yapildi derken bunlarin ne oldugunu yazarmisin?
tolga01
Üye
Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karbüratör ayarlarını kastetmiştim, 300 km kadar önce subap ayarlarıda yapıldı
Başa dön
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 19.02.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolga01 arkladaşım sana kısabir süresonra döneceğim sorununa çare olacak eminim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

yturan
arkadaşım seninle tanışmak isterim saygılar
Alkışlıyorum
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.02.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tnevel slm hyosung gt250r
ıcın egzost ne onerırsın kaca patlar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34 AKRAPOVIC:
www.akrapovic-exhaust.com

ARROW:
www.arrow.it

BSM:
www.bsm-exhausts.com

DEVIL:
www.devil.fr

HARPOON:
www.harpoon.es

IXIL:
www.ixil.com

LEOVINCI:
www.leovinci.com

MARVING:
www.marving.com

MICRON:
www.micron-exhaust.com

MIG:
www.mig.fr

NINJA:
www.ninja.tm.fr

REMUS:
www.remus.at

SHARK:
www.ermax.fr

SUPERTRAPP:
supertrapp.com

TERMIGNONI:
www.termignoni.com

THUNDER:
www.thundercompetition.com

TWO BRO:
www.twobros.com

VANCE & HINES:
www.vanceandhines.com

VENOM:
www.venom-net.com

WOLFRACING:
www.wolfracing.co.uk

YOSHIMURA:
www.yoshimura-rd.com
bulinkler sana yardımcı olmazsa ozaman konuşalım ok
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.02.2007 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah smokehead
hakkında bılgın var mı
Üye
Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tnevel; şimdiden ilgine teşekkür ederim, dilersen bana mtyardim@mynet.com adresindende ulaşabilirsin

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

tnevel, ilgine şimdiden teşekkür ederim, dilersen bana mtyardim@mynet.com adresindende ulaşabilirsin ... tolga01
Başa dön
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 20.02.2007 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
yturan arkadaşım seninle tanışmak isterim saygılar
Alkışlıyorum

Tabiki hemserim, bana e-mail at. yturan@gmail.com
Yaman

Samsunda tanidigim cok arkadasim ve akrabam vardir
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolga01 arkadaşım bu gibi sorunlar genellikle benzin sorunlarından dolayı ortaya çıkıyor sebepse makinanın benzin yetiştirememesi yani sorun meme tıkalı olabilir veya filitre bence karbürötörü söküp temizlenmesi ve şamandra ayarlarının konturol edilmesi lazım
SAYGILARIMLA Bravo

Son Mesajdan 49 saat 23 dakika sonra eklendi:

evet devam arkadaşlar Alkışlıyorum

Son Mesajdan 72 saat 17 dakika sonra eklendi:

kimsenin makinası arıza yapmaz işallah Bravo

Son Mesajdan 23 saniye:

kisenin makşnası arıza yapmaz işallah Dans
Başa dön
mkadali
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.03.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba,
Ben biraz geç kaldım galiba ama hala izleyenler varsa diye yazıyorum.
İki yıl önce aldığım 150 zat scooter'ım ile ilgili sorunum var.
Çok az kullanıyorum, ilk kış kapalı bir garajda idi ara sıra çalıştırdım ve bir sorun yaşamadan yaza ulaştık.
Bu kış önce evin önünde üstü örtülü duruyordu.
Biraz fazla bekledi sanırım (1 aydan fazla) birgün denedim çalışmadı.
Ayakla da çalışmadı.
Akü basmadığı için iterek kapalı bir alana (depo) götürdüm ve üzeri örtülü olarak bıraktım.
Geçen hafta (iki ay aradan sonra) aküyü şarj ettirip taktım, fakat yine çalıştıramadım.
Son durum:
Marş basıyor, hiç çalışma (ateşleme) belirtisi yok, ateşlemeyi henüz kontrol etmedim.
Karbüratördeki benzinin birazını boşalttım temiz görünüyor.
Bujiyi söküp temizledim, hatta birbirine bakan yüzeyleri hafifçe zımpara ile temizledim, yeniden taktım, sonuç aynı.
Bu arada bir şey dikkatimi çekti; bujiyi çıkardığımda üzerinde kirli (siyah) bir sıvı (kirli benzin?) vardı.
Lafı uzattım ama biraz olsun bilgi aktarmak istedim.
Bugün servis ile de görüşeceğim, motoru servise götürmek bir hayli sıkıntılı bir iş, mesafe çok uzak.
Bir gelişme olursa sizinle paylaşırım.
Görüşlerinizi bekliyorum.
Esenlikler
Mustafa
mkadali@ttnet.net.tr
Başa dön
mkadali Çevrimdışı mkadali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.03.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önce ateşlemeyi konturol et bujiyi çıkartıp yardımcı oluruz ok Dans

Son Mesajdan 48 saat 7 dakika sonra eklendi:

ee arkadaşlar nerelerdesiniz biz bekliyoruz Alkışlıyorum

Son Mesajdan 48 saat 48 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar yaav aşladık yine Ağlıyorum

Son Mesajdan 337 saat 13 dakika sonra eklendi:

Dans

Son Mesajdan 1913 saat 40 dakika sonra eklendi:

bizi unutmayın arkadaşlar halen burdayız Dans Dans Dans

Son Mesajdan 4442 saat 8 dakika sonra eklendi:

eee büyük bir aradan sonra yine yeniden burdayız arkadaşlar saygılarımla Dans Dans

Son Mesajdan 4757 saat 33 dakika sonra eklendi:

unutulduk unutulduk Dans Dans Dans Dans Dans Dans

Son Mesajdan 9286 saat 52 dakika sonra eklendi:

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.07.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic eskidi galaba nedersiniz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yasar63
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: şanlıurfa

MesajTarih: 21.08.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba benim mobylette flınta 51 im var ben onu guclendirip bide hızlı olmasını istiyorum ne yapa bilirim yardımcı olabilirmisiniz Gülümsüyorum
Başa dön
yasar63 Çevrimdışı yasar63 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tay_1453
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 22.08.2008 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benzin göstergem sıfır motoru 2 el aldım. ilk motorum ne yapmalıyım hiç bilgim yok ayrıntılı anlatırsanız sevinirim...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal