Tarih: 15.02.2007 - 22:30 Mesaj konusu:
Sevgili Hakan bey yazdıklarınız için bir kez daha teşekkür ederim,dediğiniz gibi sesinizin iyi olmasının yanı sıra medyatik olmak aslında daha önemli bu camia da.Bende elimden geldiğince bu yarışmada kendimden çok söz ettirmeye çalışıcam,zaten farkettiyseniz benim oradaki duruşum ve oluşum bazı kişileri rahatsız etmekte bu da konuşmak için fırsat yaratıyor,sonuna kadar gitmek niyetindeyim,umarım bunuda birlikte başarıcaz.Bir dahaki sefere dediğiniz gibi MD.com diyicem.Tekrar herkese sonsuz teşekkür ediyorum.Sevgiler....
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 16.02.2007 - 22:53 Mesaj konusu:
aysen, önemli olan sonuna kadar savaşmak zaten.
Başırılı insanların arkasından vurmak istiyen ve başarısını engellemek istiyen çok insan olacaktır ama sen çekilmeden sonuna kadar savaşmalısın..Yoksa ayakta durma şansın olmaz.
İnanacaksın kendine güveneceksin ve sonunda başaracaksın _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Az önce eşi ile görüştüm. Şu anda 39 puan ile 1. sırada. Haydi arkadaşlar, Ayşene desteğimizi verelim. 105 yazıp 3004 e mesajlayalım. Ben az önce mesajımı attım. Oyalanmayın. Yarışma bitmeden mesajlarınızı gönderin.
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 18.02.2007 - 22:14 Mesaj konusu:
gevezehanim, ben dinleyemedim ama arkadaşlara söyledim onlar dinlemiş güzel söledir.
Bu arada bize teşekkürlerini gönderecekti.Fırsatı oldumu acaba _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Tarih: 20.02.2007 - 13:32 Mesaj konusu:
valla ne diim yoruma gerek yok 10 verdim... allahu ekber... yanlız biras gülşeni mi andırıyo ne !!! başarılar _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
Kayıt: Mar 23, 2005 Mesajlar: 260 Nereden: ERZYNCAN/TERCAN
Tarih: 21.02.2007 - 13:27 Mesaj konusu:
sesine kurban ayşen o ne yorumdu öyle yine muhteşemdin inan md olmasan yine seni sonuna kadar desteklerdim ben hayatımda böyle güzel şarkı söyleyen görmedim harikasın harika sonuna kadar destekleyeceğiz seni pazar günlerini sabırsızlıkla bekliyorum.başarılar ayşen Allah yardımcın olsun
Tarih: 24.02.2007 - 17:38 Mesaj konusu:
Sevgili MD ailesi yarın popstar alaturkaya İbrahim Tatlıses konuk oluyor,bende Tatlıses şarkılarından yıkılmışım ben adlı şarkıyı yorumlamaya çalışıcam,umarım yarın akşam destekleriniz benimle olur.SEVGİLERİMLE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız