Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları

Üyelerimizden Ayşen Popstar Alaturka'da, 12. hafta videoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aysen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 15.02.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Hakan bey yazdıklarınız için bir kez daha teşekkür ederim,dediğiniz gibi sesinizin iyi olmasının yanı sıra medyatik olmak aslında daha önemli bu camia da.Bende elimden geldiğince bu yarışmada kendimden çok söz ettirmeye çalışıcam,zaten farkettiyseniz benim oradaki duruşum ve oluşum bazı kişileri rahatsız etmekte bu da konuşmak için fırsat yaratıyor,sonuna kadar gitmek niyetindeyim,umarım bunuda birlikte başarıcaz.Bir dahaki sefere dediğiniz gibi MD.com diyicem.Tekrar herkese sonsuz teşekkür ediyorum.Sevgiler.... Gülümsüyorum
Başa dön
aysen Çevrimdışı aysen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 16.02.2007 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aysen, önemli olan sonuna kadar savaşmak zaten.
Başırılı insanların arkasından vurmak istiyen ve başarısını engellemek istiyen çok insan olacaktır ama sen çekilmeden sonuna kadar savaşmalısın..Yoksa ayakta durma şansın olmaz.
İnanacaksın kendine güveneceksin ve sonunda başaracaksın Bravo

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkany
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.02.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayseeene 3 kişi kaldı

BAŞARILAR AYŞEN seni tüm kalbimizle destekliyoruz Alkışlıyorum
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine 5 5likti Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 18.02.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Az önce eşi ile görüştüm. Şu anda 39 puan ile 1. sırada. Haydi arkadaşlar, Ayşene desteğimizi verelim. 105 yazıp 3004 e mesajlayalım. Ben az önce mesajımı attım. Oyalanmayın. Yarışma bitmeden mesajlarınızı gönderin.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 18.02.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, ben dinleyemedim ama arkadaşlara söyledim onlar dinlemiş güzel söledir.
Bu arada bize teşekkürlerini gönderecekti.Fırsatı oldumu acaba

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 19.02.2007 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, Ayşen'in 4. hafta videosu

http://www.youtube.com/watch?v=3JClu1hpG9s

ve

4. hafta juri yorumu

http://www.youtube.com/watch?v=ZTgjHUYr9HQ
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strops
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başarılar diliyorum, her zaman yanındayız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
strops Çevrimdışı strops Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 19.02.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta da desteğim Ayşen'leydi Alkışlıyorum Alkışlıyorum
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 20.02.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ne diim yoruma gerek yok 10 verdim... allahu ekber... yanlız biras gülşeni mi andırıyo Dil çıkarıyorum ne !!! Alkışlıyorum başarılar
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 21.02.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bursa md sonsuz destekliyor aysen i .......... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ERZYNCAN/TERCAN

MesajTarih: 21.02.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesine kurban ayşen o ne yorumdu öyle yine muhteşemdin inan md olmasan yine seni sonuna kadar desteklerdim ben hayatımda böyle güzel şarkı söyleyen görmedim harikasın harika sonuna kadar destekleyeceğiz seni pazar günlerini sabırsızlıkla bekliyorum.başarılar ayşen Allah yardımcın olsun
Başa dön
DOSE Çevrimdışı DOSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zehrazcan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.02.2007 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayşene başarılar dilerim.bende performansını beğeniyorum umarım hakkında hayırlısı olur
Başa dön
zehrazcan Çevrimdışı zehrazcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kaanmoto
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basarılarının devamını dılerım ınsallah basarı ıle bıtırırsın oylarımız 105 aysen e
Başa dön
kaanmoto Çevrimdışı kaanmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aysen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.02.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD ailesi yarın popstar alaturkaya İbrahim Tatlıses konuk oluyor,bende Tatlıses şarkılarından yıkılmışım ben adlı şarkıyı yorumlamaya çalışıcam,umarım yarın akşam destekleriniz benimle olur.SEVGİLERİMLE Gülümsüyorum
Başa dön
aysen Çevrimdışı aysen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Sonraki
8. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal