@ZX-636
şuana kdr çok fanatik grdüm ama inan senin kadarını görmedim bi ara 1000rr filanda geçiyodun yanlış hatırlamıyosam neyseee... akıl yaşı fln o laflara cvp bile vermeye gerek yok herkes kimin ne oldgunu bilio.. sen yazz kafna göre..
yanlız o fırlayan pistonlar bilek fln koparıyo dikkat edin bncee _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Siyahtan başkası yalan. Teknik olarak güzel ancak o farlar hiç yakışmamış bence Ancak geçen ay yolda gördüm (yeşildi) o kadar da garip durmuyordu yolda
Tarih: 17.02.2007 - 18:27 Mesaj konusu:
zx636r kardesım resimler icin saol bakma sen kım ne yazarsa yazsın. _________________ ben aşk delisiyim seni seviyorum a?kym yamaha:)
kawasaki:)
suzuki::::
honda:)
snn ezik topiclerine bundan sonra istesende yazmam o süper ötesi uzay mekiği makinanla takıl senn bu son mesajımdırrr...
cvp hakkı doğacak bi yazı yazarsan ağır konusurum haberin ola!!! _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
ben tasarim acisindan gayet de basarili buldum, diger motorlar mobilete dogru gidiyorlar en azindan sokaklar kasli makine gorecek bu yaz
bu arada motoron daki degerlendirmeyi okudum ses bakimindan eski 636 yi arayacaklar gibisinden yazmis adamlar, yeni motor guruldamiyormus (ne demekse) _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Yıllar önce Suzuki Türkiyede tanıştığım bir japona ''sıkı bir rekabet var Türkiye'de,Suzuki bu yarışın neresinde kalacak?'' demiştim.ne dedi biliyor musunuz? ''Japonya dışında satılan her japon malı motor bizim motorumuzdur',o yada bu sonuçta bizim malımız satılsın,gerisi bizi ilgilendirmez''
Siz de burda tutturmuşsunuz, yok onun kg/hp si bilmem torku vs.. si..Ya bırakın böyle kısıra giden muhabbetleri...bakın keyfinize,gazlayın,yatın,uzayın..
He bu arada hep 600rr la zx6 yı kıyaslıyorsunuzda,o gruba niye R6 ile gsx r 600 ü katmıyorsunuz?yani bu sınıfta en iyisi kawa ile honda öyle mi..
Bende şimdi Suzuki yi anlatayım diyorum ama gerek yok.Topiğin konusu belli,anlatılmak istenen şey belli..Gerisi bizim Alaturka lığımızdan gelen muhabbet... _________________ Suzuki gsf 650s
Cbr 125r
Burgman 400 k6
Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1134 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 19.02.2007 - 00:03 Mesaj konusu:
arkadaslar dogruya dogru,ben bu güne kadar hep kawa kullandim,su an yeni bir suzuki alacagima rahmen,yigidin hakkini vermek lazim...
kawa gercekten sinifinda her zaman 1 numara olmayi basariyor,yapilan test sürüslerinde hep 1.sinifta yer aliyor
sonucta motor deyince kime sorarsan sor ilk önce sana kawasaki der,7 den 77 ye _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Tarih: 19.02.2007 - 00:59 Mesaj konusu:
636 efsane oldu kim ne derse desin harika bir makine ve iyi bir pilotajla 1000 liklerle bile kafa kafaya gider son sürat olarak söylemiyorum ama motor gerçekten güzel ancak yeni dizaynı olmamış motorun hırçınlığı gitmiş garip bir havaya girmiş 636 yıllar sonra dahi anılacak bir makine olacak. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Tarih: 19.02.2007 - 02:12 Mesaj konusu:
bu arada kawasaki zx6-r ram air ile 131 hp, honda ram-air hariç 120. 5-6 hp de öyle ilave edilirse 155 kg-125 hp oluyor. Torkları ikisinin de aynı, ama eğri durumunu görmek lazım. Tork/kg oranı honda da daha fazla olacağı için honda bir adım önde. Her iki makinenin arka tekere verdiği dynolar ortaya çıkınca teknik veriler daha net yorumlanabilir.
sıkıstırma oranı arttıkca makınanın yuksek ırtıfalarda verımı duser.bu konuda hemfıkırız herhalde herkezle.standarta yakın bır beygır dıagramı ıstersenız makınanın devrını arttırmak lazım.buda kısa krank kolları dusuk strok falnla mumkun.neyse bu konuda en stabıl beygırı verenın r6 oldugunu dusunuyorum engın bılgılerıme dayanarak.ama bu da bu makınanın kotu oldugunu gostermez.
tıp olarak bana pek hıtap etmıyotr ama alanada hayırlı olsun derım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız