Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 zx6(foto-teknik)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 zx6(foto-teknik)

2007 zx6(foto-teknik)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.02.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ninja, yuru beee helallll Bravo Bravo Bravo Dil çıkarıyorum
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@ZX-636
şuana kdr çok fanatik grdüm ama inan senin kadarını görmedim bi ara 1000rr filanda geçiyodun yanlış hatırlamıyosam neyseee... akıl yaşı fln o laflara cvp bile vermeye gerek yok herkes kimin ne oldgunu bilio.. sen yazz kafna göre..
yanlız o fırlayan pistonlar bilek fln koparıyo dikkat edin bncee Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, bu benim topiclerime yazdıgın son yazı olsun sen de yaz ama benim topicime değil....çoluk çogu laf anlatcak halim yok hadi naş naşşş Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 17.02.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, sen boşver kardeşim.param var,alırım binerim.. Bravo yc_, bu forumda beğendiğin bi makinaya ben rastgelmedim zaten.. OK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siyahtan başkası yalan. Teknik olarak güzel ancak o farlar hiç yakışmamış bence Beğenmedim Ancak geçen ay yolda gördüm (yeşildi) o kadar da garip durmuyordu yolda
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 17.02.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx636r kardesım resimler icin saol bakma sen kım ne yazarsa yazsın.
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

snn ezik topiclerine bundan sonra istesende yazmam o süper ötesi uzay mekiği makinanla takıl senn bu son mesajımdırrr...
cvp hakkı doğacak bi yazı yazarsan ağır konusurum haberin ola!!!
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben tasarim acisindan gayet de basarili buldum, diger motorlar mobilete dogru gidiyorlar en azindan sokaklar kasli makine gorecek bu yaz OK

bu arada motoron daki degerlendirmeyi okudum ses bakimindan eski 636 yi arayacaklar gibisinden yazmis adamlar, yeni motor guruldamiyormus (ne demekse)
PotenzaXX
Üye
Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yıllar önce Suzuki Türkiyede tanıştığım bir japona ''sıkı bir rekabet var Türkiye'de,Suzuki bu yarışın neresinde kalacak?'' demiştim.ne dedi biliyor musunuz? ''Japonya dışında satılan her japon malı motor bizim motorumuzdur',o yada bu sonuçta bizim malımız satılsın,gerisi bizi ilgilendirmez''
Siz de burda tutturmuşsunuz, yok onun kg/hp si bilmem torku vs.. si..Ya bırakın böyle kısıra giden muhabbetleri...bakın keyfinize,gazlayın,yatın,uzayın..
He bu arada hep 600rr la zx6 yı kıyaslıyorsunuzda,o gruba niye R6 ile gsx r 600 ü katmıyorsunuz?yani bu sınıfta en iyisi kawa ile honda öyle mi..
Bende şimdi Suzuki yi anlatayım diyorum ama gerek yok.Topiğin konusu belli,anlatılmak istenen şey belli..Gerisi bizim Alaturka lığımızdan gelen muhabbet...
Başa dön
PotenzaXX Çevrimdışı PotenzaXX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 19.02.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar dogruya dogru,ben bu güne kadar hep kawa kullandim,su an yeni bir suzuki alacagima rahmen,yigidin hakkini vermek lazim...
kawa gercekten sinifinda her zaman 1 numara olmayi basariyor,yapilan test sürüslerinde hep 1.sinifta yer aliyor Bravo
sonucta motor deyince kime sorarsan sor ilk önce sana kawasaki der,7 den 77 ye Gülümsüyorum
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 19.02.2007 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R demiş ki:
o 36cc........

kotu berbat merbat ama hondayı havada karada.......

Honda yı niye baz aldınız anlamadım Beğenmedim

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 19.02.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

636 efsane oldu kim ne derse desin harika bir makine ve iyi bir pilotajla 1000 liklerle bile kafa kafaya gider son sürat olarak söylemiyorum ama motor gerçekten güzel ancak yeni dizaynı olmamış motorun hırçınlığı gitmiş garip bir havaya girmiş 636 yıllar sonra dahi anılacak bir makine olacak. Alkışlıyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 19.02.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

iyi bir pilotajla 1000 liklerle bile kafa kafaya gider

Delirdim Delirdim Delirdim
1000likteki daha iyi bir pilotsa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 19.02.2007 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada kawasaki zx6-r ram air ile 131 hp, honda ram-air hariç 120. 5-6 hp de öyle ilave edilirse 155 kg-125 hp oluyor. Torkları ikisinin de aynı, ama eğri durumunu görmek lazım. Tork/kg oranı honda da daha fazla olacağı için honda bir adım önde. Her iki makinenin arka tekere verdiği dynolar ortaya çıkınca teknik veriler daha net yorumlanabilir.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıkıstırma oranı arttıkca makınanın yuksek ırtıfalarda verımı duser.bu konuda hemfıkırız herhalde herkezle.standarta yakın bır beygır dıagramı ıstersenız makınanın devrını arttırmak lazım.buda kısa krank kolları dusuk strok falnla mumkun.neyse bu konuda en stabıl beygırı verenın r6 oldugunu dusunuyorum engın bılgılerıme dayanarak.ama bu da bu makınanın kotu oldugunu gostermez.
tıp olarak bana pek hıtap etmıyotr ama alanada hayırlı olsun derım.
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 10, 11, 12  Sonraki
3. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal