Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ankara md'den herkes mi motur net. e gitti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ankara md'den herkes mi motur net. e gitti

ankara md'den herkes mi motur net. e gitti
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dormicum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.02.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

11 YLK 2004 demiş ki:

ama hakan başkan son noktayıda koymuştuu

ipimle kuşağım s....... t...... Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

olmamış arkadaşım...

Ankara Kale Grubu
Başa dön
dormicum Çevrimdışı dormicum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MuratKCetin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.youtube.com/watch?v=NFmqJR7KP-Y

cık cık cık...

hakket olmamış..

zaten mümkünse görüşmeyelim..

Alkışlıyorum
Başa dön
MuratKCetin Çevrimdışı MuratKCetin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sadi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara/ Y.mahalle

MesajTarih: 19.02.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar...

Ilk yazin, ve ardindan yazdiklarina karsilik verenelere karsi yapmakta oldugun savunmayi samimi bulmadim... Beğenmedim

Ama şunu görüyorum ki ANKARA MD diye bişey kalmamış.Demekki herkes Motur.net e gitmiş.İnsanların kişisel sorunlarından ve ticari çıkarlarından dolayı Ankara MD yok olmuş gözlemlediğim kadarıyla. Diyorsun...

Motur.net sadece sanal, yani internet erisimi ile bu insanlarin gun icerisinde irtibat halinde olmalarina yarayan bir adres ten ibaret...Olsada olur olmasada...

Motur.net catisi altinda tanismis olan bu insanlarin sanal irtibata ihtiyaci yok. herkes birbirini cok samimi bir sekilde tanir. Aksatilmadan her persembe aksami toplanilir, eglenilir ve muhabbet edilir...Bu sadece persembe aksami ile sinirli kalmaz. Birliktelikleri ve samimiyetleri aile gibidir. MD ile bu aileyi karistirmis olman es tutmus olman icerigini bilmediginin delilidir...
Ayni zamanda buradada uyeyim. cok uzun zamandir uyeyim. yaklasik her gun girer takip ederim. yazilanlardan istifade etmeye calisirim. Ama orasi ile burasi bir degildir.

Motur.net bir forum degildir. Her isteyen girip dahil olamaz... Onlar bir ailedir. sen nasil ki ailene disardan gelip girmek isteyeni dahil etmiyorsan onlarda etmezler.

Bak ben mesela o ailenin muzip bebesiyim...Polemik yaparim simaririm yemege saatinde oturmam, odam daginiktir...Abilerim bazen kizar. benden kucukler bana darilir...kapiyi carpip ciktigimda oldu ama, tabiri caiz ise ....... gibi tekrar o eve dondum...

Ben yillarca sanal ortam denilen bu internette gezindim insanlar tanidim. Motur net ailesi bambaskadir. Onlarin samimiyetini ve birlikteligini ben baska hic bir yerde gormedim diyerek kisaca anlatmaya calistim. Cunku izahina girersem sayfalar yetmez...
Başa dön
sadi Çevrimdışı sadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 19.02.2007 - 12:56    Mesaj konusu: ankara md Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leventse, hemşerim hoşgelmişsin.

Ankara MD ve Hakan başkan arasında ne oldu ne bitti bilmiyorum. anlaşılan topicler de silinmiş. neyi kimden saklıyorsunuz. eğer bu kadar insan küsmüş gitmişse vardır bir bildikleri diye düşünüyorum. yada çıkartın okuyalım topici kendimiz karar verelim. nedense ön yargılı davranmak zorunda kalıyorum bu durumda.

MD kendini aşmış bir paylaşım forumu, buna rağmen motur.net kendini soyutlamış burjuvaların mekanı gibi. Gönlüm MD den yana ama artık alakalı alakasız herkes yorum yapıyor. tatlı su motorcusuymuş haha. sen kar yağdığında motor sürdün mü hiç bu yorumu yapıyorsun. ben düşme pahasına çıktım trafiğe ve düştüm. bu riski sen hiç aldın mı göze. toplasan 10 gün haricinde hep motor kullandım bu kış. işe sürekli motorla gelip gittim. insanların kişisel tercihidir ancak akşama kadar trafikte olan kuryelere bi sor ankaranın soğuğunu. bilmeden anlamadan yazmayın.

3-5 dengesiz çıkıp şevkimizi de kıramaz merak etmeyin arkadaşlar. bu pazarı organize olamadan geçirdik mesela, hava çok güzeldi. buluşamama sendromumuz daha ne kadar devam edecek bilmiyorum.

Ankara nın ihtiyacı çevreyi ve mekanları iyi tanıyan, olgun düşünebilen, paylaşımcı, açık görüşlü, doğuştan organizasyon yeteneği olan biridir. pazar kahvaltısından başlayarak, şehrin pis havasında uzaklaşacak açık havada doğal mekanlarda takılıp, motor kullanma arzumuzu köreltip, sıcak sohbetlerle kaynaşmak, motorcu kültürünü cafe buluşmalarından sıyırıp kurtararak hafta içi hasret çektiğimiz doğayla içiçe yeşile ve suya doymak, piknik yapmak......bunları yapamayacaksak açık konuşuyorum, ben yokum.

otoban motorcusu değilim, endurocu da değilim karda dağlara çıkıyım, tek istediğim benim kafada yeni insanlarla tanışmak, sanal ortamdan kurtulup gerçek hayatta dostluklar kurmak. ufak gezilerle beraber biryerlere gitmek, kafa dinlemek.

yaz günleri gelene kadar belki kafelerde de olsa buluşarak birbirimizi tanıyabilir, önümüzdeki günler için planlar yapabiliriz. motordelisiyiz diye sürekli motor üzerinde olacak değiliz elbet. önemli olan ortak noktamız olan motor çerçevesindeki insanlarla birşeyler paylaşmak ve pazar günlerini sıkılmadan geçirmeyi başarabilmek.

grup oluştukça pazar günü gelemeyenler aralarında cumartesi buluşurlar. bu grubu bölmez aksine daha da katılımı arttırır. bu arada 30 yaş üstü gençler ve ihtiyar delikanlıları aramızda görmek isteriz. evli çifler, bayan motorcular siz nerdesiniz. çoluk çocuğun içinde işim olmaz diyenler vardır elbet. ben 28 yaşındayım ve 18 yaşında genç arkadaşlar çoğunlukta olmasına rağmen neden iş güç sahibi kariyeri olan orta yaş grubundan katılım olmasın. bu genç arkadaşlarımıza da örnek teşkil etmez mi. geniş bir kitleye sahip ankara buluşmalarda bunu sergileyemezse gerçekten yazıklar olsun derim.

tabi bu işi hakkıyla yapacak gönüllü organizatör(ler) şarttır. artık başka ildeki buluşmalara bakıp "ah" çekmek istemiyorum. biraz uzun oldu kusura bakmayın, düşündüüklerimi ifade etmek istedim sadece.
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Re: ankara md Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79 demiş ki:

MD kendini aşmış bir paylaşım forumu, buna rağmen motur.net kendini soyutlamış burjuvaların mekanı gibi. Gönlüm MD den yana ama artık alakalı alakasız herkes yorum yapıyor. tatlı su motorcusuymuş haha. sen kar yağdığında motor sürdün mü hiç bu yorumu yapıyorsun. ben düşme pahasına çıktım trafiğe ve düştüm. bu riski sen hiç aldın mı göze. toplasan 10 gün haricinde hep motor kullandım bu kış. işe sürekli motorla gelip gittim. insanların kişisel tercihidir ancak akşama kadar trafikte olan kuryelere bi sor ankaranın soğuğunu. bilmeden anlamadan yazmayın.

Sevgili Ankara MD üyeleri .

Kendi aranızda toplanın gezin, toplanın ve bol bol eğlenin. Üye sayınız artsın ve çok çok daha güzel, organizasyonlara imza atın.İnanın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Çoook seviyorum

MD deki arkadaşlar ne bizim rakibimiz, nede düşmanımızdır.Çoğu ile başka platformlarda halen görüşüyoruz.Biz sizleri, sizlerde bizleri tanımıyorsunuz.Onun için bilip bilmeden Burjuva yakıştırmaları yapmak. konuşmak, sizlere yakışmaz.

Sizden özel ricam, bunu yaparken lütfen motur.net'e atıfda bulunmadan, söz hakkı verecek cümleler seçmeden, saygı çerçevesi içinde hareket edelim.

Bu postdan sonra konunun motur.net olmakdan çıkıp.Ankara MD için ne yapmalıyıza, gelmesini, temenni ediyorum

Sevgilerimle

Burçinhan Doğan
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 13:24    Mesaj konusu: ankara md Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600, benden önceki arkadaş açıklamış zaten. bende böylelikle adı geçen sitenin amacını daha iyi kavradım. umarım ileride hepberaber ankarada bir gövde gösterisi de yaparız Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Lospichos
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Re: ankara md Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79 demiş ki:
Tenere600, benden önceki arkadaş açıklamış zaten. bende böylelikle adı geçen sitenin amacını daha iyi kavradım. umarım ileride hepberaber ankarada bir gövde gösterisi de yaparız Bravo

candemirr çok güzel bir düşüncee... Bravo
Başa dön
Lospichos Çevrimdışı Lospichos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600, Sizin grubunuzdaki motorların çoğunluğu ne tür acaba. Bunu soruyorum çünkü geçen yaz tek başıma gezerken İncek'te 8-9 race motorun gözlemeciye girdiğini gördüm. Yaş ortalaması da küçük değildi. O arkadaşlar da md üyesi değildi. Merak ettiğimden soruyorum Bravo
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enduro ağırlıklı ancak 150cc Çin malı scoter'dan 1000cc'lik endurolara ve SS'lere kadar her türden motor var.

Aslında detay biraz da burda gizli. "Burjuva" diye talihsizce yorumlarda bulunulmuş bu grupta marka-model-tür vs. gibi ayırımlar asla yapılmıyor. Aksine "eşitlik" ilkesini benimsemiş ve her konuda mutlaka üyelerinin fikrini alan "adaletli ve demokratik" bir profili var. Öyle ki "moderatör" denilen hiyerarşik oluşuma bile ihtiyaç duyulmuyor.
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 14:29    Mesaj konusu: ankara md Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Prometheus, bu siteye girmeye çalışınca nedense bende böyle bir etki bıraktı.

yani " bizden olmayan giremez!!! " şeklinde bir mesaj aldım.

oysaki MD de forumları siteye üye olmadan da okuyabiliyor insanlar. hatta bi ara misafirler bile yazabiliyordu.
bence hatayı kendinizde arasanız daha iyi edersiniz. çünkü benim gibi düşünenler az değildir.

ne biliyim yani ana sayfada "üye ol" şıkkı bile yok. nasıl bir yer, içerde ne saklıyorlar diye merak ettim.
aklımda beliren fikir şuydu " şımarık insanların kendini kanıtlama çabasıdır mutlaka".

bence neden benim böyle düşünmeme neden oldunuz onu düşünün!!!

bu sizin savunduğunuz "eşitlik" ilkesine de nekadar uyar tartışılır.
Başa dön
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üyelik için ilk gereken şey bizim sizi, sizin de bizi tanımanız. Birkaç toplantımıza gelip ortama bakmanız. Karşılıklı anlaşırsak o zaman üye oluyorsunuz ve forumda yazıyorsunuz. Daha önce dediğimiz gibi forum sadece iletişim aracı bizim için. Foruma giremiyor olmanız, aramızdan biri olamayacağınız anlamına gelmiyor.

Hani bahsettim ya, "karşılıklı anlaşırsak" diye; işte bu aynı aşk gibidir. O yüzden de motur üyeleri birbirine aşkla bağlıdır. Bu aşk da salt motosiklet aşkı değildir, şu günlerde değeri iyice yitirilen arkadaşlık, dostluk, birbirine kardeş gibi bağlılıktır. Birimizin eline çöp batsa tüm arkadaşlarımızın eli kanar..
dormicum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Re: ankara md Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79 demiş ki:
aklımda beliren fikir şuydu " şımarık insanların kendini kanıtlama çabasıdır mutlaka".

Yanlış.
Böyle bir çabamız olsaydı senin söylediğin gibi siteye üye olmayı we üye olmadan site içeriğinin görüntülenebilmesini sağlardık.
Üye sayımızı artırıp başka gruplara rakip olmak gibi bir niyetimiz yok. Yazdıklarında topicler neden silindi diye dğru adımla başlamışsın ama gerisi ilk söylediklerinle çelişiyor.
Sitemiz bizim için bir haberleşme aracından ibaret. Yani biz gerçek hayatta hepsi birbirini tanıyan, forum u haberleşme aracı olarak kullanan bir grubuz hepsi bu.

Ankara Kale Grubu
Başa dön
dormicum Çevrimdışı dormicum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
coke
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.02.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Re: ankara md Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79 demiş ki:
yani " bizden olmayan giremez!!! " şeklinde bir mesaj aldım.

.....aklımda beliren fikir şuydu " şımarık insanların kendini kanıtlama çabasıdır mutlaka"...

Kendi kendine edindiğin intiba o grubun öyle olduğunu göstermez...

"Hayat acıdır biberde acıdır o halde hayat biberdir" dersek tavuk mantığı yürütmüş oluruz....

kapalı grubuz çünkü :

-Burnumuz havada olduğundan değil bir araya gelen sanal olmayan motosiklet arkadaşlığımız var böyle devam etmesini istiyoruz.

-Adam seçeriz evet... Çıktığımız yolda bizi satmayacak yolda kaldığı zaman motoru dahil kendisini omuzlayacağımız arkadaşlarımız olsun isteriz.

-Elitler kesimi değiliz aramızda ODTÜ de okuyan 20 yaşında öğrenciden Fabrika sahibi 50 yaşında feleğin çemberinden geçmiş abilerimiz var.

-Aramızda R1 den 1200GS'e Skyteam den zongshen'e Zealsun'dan ZX6R'a kadar her türlü motorsiklet kullanan arkadaşımız var... Motosiklet ayrımı yapmıyoruz.

-Kapalı gurubuz çünkü forumlarda konuşmaktan çok yol yapmaya, eğitim almaya, birbirimize bildiklerimiz aktarmaya önem veriyoruz.

-Kapalı gurubuz çünkü ticari bir kaygımız yok.

Kapının arkasını görmeden tahminde bulunarak konuşmak ne kadar doğru olur siz düşünün...
Başa dön
coke Çevrimdışı coke Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tenere600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar tekrar yazma ihtiyacı hissediyorum çünkü konu hala motur.net üzerinde yoğunlaşıyor.

Eğer motur.net'teki arkadaşlarım izin verirse son defa bir açıklama yapmak istiyorum, daha fazla bilgi isteyen lütfen pm ya da e-mail atsın. Boşuna insanları oyalamayalım.

Caner kardeşim, motur.net bildiğiniz tarzda bir motosiklet forumu değildir. Kendi halinde bir chat odası görünümünde ya da toplu messenger tarzında kullanılan bir haberleşme sitesidir. Bu site içerisinde başka forumlar ile ilgili yorumlar yapılmaz, ta ki sözkonusu forumda motur.net hakkında bir yazı çıkana kadar. Çoğumuz başka forumlara da üyeyiz ama motur.net bu tarz bir forum değil. Biz orada kendi aramızda geyik yapıyoruz, zaten amblemimizi görenler bunu anlamışlardır Gülümsüyorum

İçerisinde de enteresan şeyler yok. Gelir düzeyi ortanın üzerinde olan kişi sayısı yok denecek kadar az, her türden motorcu var ve motorsuz da bir dolu insan var. Her türden motorcu derken pastanecisi (Biz aramızda böyle diyoruz, kimse alınmasın. Herkesin motor zevki sadece kendisini ilgilendirir) de var endurocusu da, cruiser kullanan da var scooter kullanan da.

Koskoca MD'nin yanında 100 tanesi aktif toplam 200 üyesi olan motur.net'in lafı bile olmaz. Motur.net'in tek özelliği üyelerinin çok samimi olup haftada birkaç kez görüşmeleri, birbirinin ev adreslerini ezbere bilmeleri gibi yakın arkadaşlık ilişkileridir. Bu yüzden de siteye üye olmak için referans gerekmektedir. Yönetim Kurulu, reklam, moderatör, ast-üst gibi kavramların bulunmadığı bir ortam olduğundan ancak bu şekilde güvenilir olabilmekte ve kendini koruyabilmektedir. Üye sayısını artırma ya da reklamını yapma amacı kesinlikle güdülmemektedir.

Dediğim gibi topic'i gereksiz yere uzatmak yerine motur.net üyesi olduğunuz arkadaşlara pm atarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Lütfen yanlış anlamayın; biz ukalalığımızdan değil, gözü kapalı güvenebileceğimiz dostların oluşturduğu bir grup olduğumuz için kendimi bu şekilde koruyoruz.

MD Ankara'nın büyümesi ve çeşitli organizasyonlar düzenleyerek etkinliklerde bulunması bizi ancak sevindirir. Hatta bu tip etkinliklere bizler de katılmak isteriz. Sonuçta kazanan motosiklet camiası olacaktır, ne motur'un MD'den ne de MD'nin motur'dan bir alacağı vereceği yoktur.
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tenere600 demiş ki:
Arkadaşlar tekrar yazma ihtiyacı hissediyorum çünkü konu hala motur.net üzerinde yoğunlaşıyor.

Eğer motur.net'teki arkadaşlarım izin verirse son defa bir açıklama yapmak istiyorum, daha fazla bilgi isteyen lütfen pm ya da e-mail atsın. Boşuna insanları oyalamayalım.

Benim anlamadığım şey MD yönetiminin hala neden motur.net'in konuşulmasına izin verdiğidir. O ya da bu şekilde kopmuş gitmiş bir site hakkında neden hala konuşuluyor, neden insanlar bilmeden eleştirmek zorunda hissediyorlar kendini? "Bence şöyle, bence böyle" denilerek neden kişisel sanıları, mutlak doğrularla karıştırma ve üzerinden konuşulma ihtiyacı duyuyorlar?

Benim bildiğim ve birçok sitede uygulamasını gördüğüm üçüncü kişilere cevap hakkı doğuran başlıklar ya da mesajlar silinir. Bu site neden bunu yapmıyor, neden hala motur.net'in tartışılmasını istiyor, kendilerince bazı şeylerin doğru olduğunu ispat etmeye mi çalışıyorlar?

Ne çok soru sordum :P
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal