DEVIL16, dostum aslında biz bunu düşündük fakat bu eğitimi ücretsiz yaptığımız için çok fazla masraf yapmayı düşünmedik ancak masraflarını karşılayabildik,bu eğitim semineri daha ilk bunun sonraları olacak belki daha sonraki eğitimlerde düşündüğümüzü gerçekleştirebiliriz. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
DEVIL16, dostum aslında biz bunu düşündük fakat bu eğitimi ücretsiz yaptığımız için çok fazla masraf yapmayı düşünmedik ancak masraflarını karşılayabildik,bu eğitim semineri daha ilk bunun sonraları olacak belki daha sonraki eğitimlerde düşündüğümüzü gerçekleştirebiliriz.
İnşaallah devamı gelir. bunu düşünmeniz bile yeter.
ama katılım belgesi olsaydı da fena olmazdı
hani bir gün ilerde nelere gittin neler yaptın motosiklet camiası için derlerse elimizde belgelerimiz olsun resmi yada özel belgeler
eğitim içeriğinde neler olacak onu merak ettim açıkcası.
Tarih: 17.02.2007 - 15:12 Mesaj konusu:
DEVIL16, bu tabiki yerinde bir düşünce..zaten bu seminerin planlamaları yapılırken bizlerde yönetim olrak bunu düşündük.Ancak Aziz arkadaşımızında söylediği gibi,salon ve diger masrafları karşılamak önceliğimizdi..
250 kişilik bir konferans salonu,afişler,ses-görüntü cihazlarının kirası gibi öncelikli masrafları karşılıyabildik..
Bunun devamı gelecek,İSTANBUL şehrinde çok daha kapsamlı bir seminer düzenlenecek...
Ama bizim için bu ilk seminer çok önemli,herkes için önemli.. _________________
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 378 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 17.02.2007 - 15:13 Mesaj konusu:
Hakan Baskan simdiden tüm emegi gecenlere tskler.
ILK YARDIM üzerine de bir projeniz olacak mi acaba? Türkiye de hala daha ILK YARDIM bilincinin olusmadigi kanisindayim, hele ki motor kazalarinda
Tarih: 17.02.2007 - 15:17 Mesaj konusu:
Lakim_CH, çok güzel bir konuya degindin..İLK YARDIM özellikle ülkemizde üzerinde durulması gereken bir mesele..
Ve bununla ilgili çalışmalarımızda olacak.. _________________
Tarih: 18.02.2007 - 23:08 Mesaj konusu:
bencede en iyiyim dienin bile katılması gerektiği bi olay tebrikler abi _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
Tarih: 19.02.2007 - 18:42 Mesaj konusu:
Vallahi Başkanım her ne kadarda İzmir'de olamasakda gölnümüz orada sizlerle olacaktır.Eğer Mersin'de bir seminer yaparsanız bu seminere en ilk ben katılırım.Aslında önemli bir konu İzmir'li Motorcularımız için dimi
O zaman bendeniz güncel sorumlusu !!!!!GÜNCELLEDİM!!!!! _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1282 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 19.02.2007 - 18:57 Mesaj konusu:
İstanbul eğitimini de 4 gözle bekliyoruz, umarım herkes için uygun olabilecek bir zamanda olur. Aslında İstanbulda küçük el broşürleri olsa ve gördüğümüz her motorcuya versek, bir öbek motor gördüğümüzde hemen anlatsak tam süper olur.
İnsanlar para verip de bulamıyor böyle eğitimleri, ücretsiz olması büyük nimet...
Kesinlikle katılacağımmm
Arkadaşları ayarladım bile..
[edit]
Bu arada eski üyeliğimi silmek zorunda kaldım.. :S
Ek olarak ya bunu yapmanız gercekten iyi oldu,ne zamandır siteye giremiyordum girince gozlerim fırladı,kesin katılmalıyım dedim )
En son area19 tarafından 19.02.2007 - 22:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız