Selamlar, daha once verilmemisdir herhal cunku yeni cikti resimler, ama izlediyseniz kusura bakmayin.
Bu sene bildiginz gibi Moto GP makineler 999cc den 800cc ye dusuruldu, ve MotoGP deyisti, korkmayin daha hizli bile olabilirler cunku motorlar hafifledi ve birazcik daha afedici olur, gerci fark etmez dunyanin en iyi motorculari pilotlari oldukca, ama bence bu sene cok pist rekorlari kirilcak, her neyse zamanlan belli olucak.
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2578 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 20.02.2007 - 08:01 Mesaj konusu:
gixxa, dostum ben hondayı çok beğendim repsol colors harika yakışmış .şekil olmuş makine.
kısmetse istanbul parkta motogp den sonra arkadaşlarla bir tane rr kaldırmayı düşünüyoruz ama .çalış çalış ancak standartını alabildik.
emin ve fifi ile ortak alacaz (kaldıracağız) bu makineyi puahaha _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
abi paylaşım için sağolasın süper bişeymiş ya bunlar inşallah birgün bizde bineriz _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız