Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - dolandırılmayın DİKKAT

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

dolandırılmayın DİKKAT

dolandırılmayın DİKKAT
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tylertyler
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.02.2007 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özellikle motor işinde yeni ve motor almak isteyen arkadaşlar çok dikkatli olmalı noter satışı motorun şasi numarası vs... vs... tanıdık olması her zamana en iyisidir. Tanıdık değilse internetten bulduysanızda sizin heyecanınızı bastıracak yanlış kararlar ve paralar vermenizi engellicek bir büyük yada bir bilen olmasına mutlaka dikkat edin !
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tufan6666
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 21.02.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maalesef bu insanlar çoğaldı en iyisi bildik birinden almak veya bayiilerin 2nci el satışlarından almak 3 kuruş fazla verip kafanın dinç olmasını sağlamak o tür insanlarıda allah nasıl biliyosa öyle yapsın Sinirlendim
Başa dön
tufan6666 Çevrimdışı tufan6666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.02.2007 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atasözü derki

1 bilmediğin otla g.t silmiceksin
2 ucuz etin yahnisi yavan olur
3 sen eşşeksen, semer takan çok olur Dil çıkarıyorum

dostlar parayı yoldan toplamıyoruz dikkatli olun 3 kuruş fazla olsun temiz sonuç olsun sonradan çekilecek sıkıntı ve giderler daha fazla olur..

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.02.2007 - 07:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

dostlar parayı yoldan toplamıyoruz dikkatli olun 3 kuruş fazla olsun temiz sonuç olsun sonradan çekilecek sıkıntı ve giderler daha fazla olur..

('cetik, ') Çok güzel söylemiş arkadaşlar aman dikkat
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
20de20
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 21.02.2007 - 07:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu Yazı Biraz daha ilaveler yapılarak ikinci el bölümünün başına sabitlenmeli.
kaanmoto
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.02.2007 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motosıklet satıcılarını avcılara benzetıyorum attıkca vurursun ısı bılmıyosan bılıyo gıbı yapıyosun bu makına delı makına arkadasa acıl para lazım yalan kardesım bıldıgın dogru durust bırınden alıcaksın kafan rahat olucak
Başa dön
kaanmoto Çevrimdışı kaanmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 21.02.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tanımadığın, bilmediğin satıcıya kapora vermiceksin , satılırsa satılsın nasip kısmet dersin yenisine bakarsın Bravo
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

57_neron, güzel ve tatlı bi konuya değinmişsin Alkışlıyorum Alkışlıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ogz_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

57 neron baya bi tecrübe edinmişsin.uyarıların için sağol

Başa dön
ogz_r1 Çevrimdışı ogz_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya nası bi milletiz yauv..dolandırıcılıkta sınır tanımıyoruzzzz...valla arkadaşlar uyanık olun..satış işi sonuçta karşılıklı güvene dayanıyo.en iyisi tanıdıktan veya tanıdıgın tanıdıgından almak Gülümsüyorum tabii para olsada sıfır alsak iiolurdu ya Gülümsüyorum
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok ilginç bir nokta, aydınlatıcı bir yazı olmuş Alkışlıyorum

Benim son motorumu (06 1000 RR) alma hikayemde tam buna bir tezat oluşturuyor;
Bir akşam motoru gördük beğendik ve 10 YTL (rakam doğru) kapora aldı (ruhsat sahibi-binici) sadece, bu bana yeter dedi, yarında gel motoru al dedi, sabah tekrar telleştik bende telefon bankacalığında sorun olduğunu 1 gün sonraya parayı çıkartabileceğimi dolayısıyla yarın geliyim dedim boşver sen gel vekaletide ben çıkarttım dedi. Ben gittim motoru dolayısıyla vekaletide aldım ve parayıda yarın çıkartacağımı söyledim sorun değil kafana göre takıl dedi ve ben böylece motoru 5 YTL yede satın almış oldum ve ertesi günde parayı kendisine havale yaptım belki size inandırıcı gelmeyebilir fakat birebir doğrudur, hatta ilk gün motoru bakmaya giitiğimizde al git dedi motoru ben almak istemedim.Ama önemli bir noktayı vurgulamam gerekiyor ikimizi tanıyan tanıştıran bir usta vardı ben sebebi buna bağlıyorum. Hüseyin abime selamlar.... Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 21.02.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tavsiyen için saol bende sahibinden bulmuştum gittim aldım güsel bi fiyata denk gelmedi öle bişi omadı ama olmıcak anlamına gelmes saol
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 21.02.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2653493

bu ilanda da tam tersi, motorunuzu satarken de dikkatli olun
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mavi-RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sıfır alayım desen devlet soyuyo, ikinci al alayım desen donunu bile kaptırıp dönüyorsun...
Bu ne biçim iş bilemedim. . . İstemiyorum
Başa dön
Mavi-RR Çevrimdışı Mavi-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.03.2007 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok dikkatli olun arkadaşlar .
Sezon açılıyor satışlar ufak ufak canlandı . Çakallar işbaşında .
Dosta falan da güvenmeyin . Dost kazığı acı olurmuş diye bir laf vardır .
Motoru beğenip sağına soluna baktırıp problem yoksa direk Notere Satışı almak lazım sonra satan kendi yoluna alan kendi yoluna .
Adam kem küm ediyosa
Temiz kağıdı sonra gelicek ,
Satışı sonra alırsın ,
vekalet verelim sana , v.b diyen adamdan arkanıza bakmadan uzaklaşın.

Bunlar satarken de geçerli Motorunuzu satıyorsanız Noterde satış yapmadan kimseye motor teslim etmeyin , Eşe Dosta da dahi güvenmeyin . Güvendiğim dağlara kar yağdı . Diye bir laf vardır .

Ne yazık ki böyle kimseye güvenemez olduk Üzgünüm
Başa dön
emocan Çevrimdışı emocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal