Tarih: 21.02.2007 - 00:08 Mesaj konusu:
özellikle motor işinde yeni ve motor almak isteyen arkadaşlar çok dikkatli olmalı noter satışı motorun şasi numarası vs... vs... tanıdık olması her zamana en iyisidir. Tanıdık değilse internetten bulduysanızda sizin heyecanınızı bastıracak yanlış kararlar ve paralar vermenizi engellicek bir büyük yada bir bilen olmasına mutlaka dikkat edin ! _________________ LOST
maalesef bu insanlar çoğaldı en iyisi bildik birinden almak veya bayiilerin 2nci el satışlarından almak 3 kuruş fazla verip kafanın dinç olmasını sağlamak o tür insanlarıda allah nasıl biliyosa öyle yapsın
Tarih: 21.02.2007 - 01:55 Mesaj konusu:
atasözü derki
1 bilmediğin otla g.t silmiceksin
2 ucuz etin yahnisi yavan olur
3 sen eşşeksen, semer takan çok olur
dostlar parayı yoldan toplamıyoruz dikkatli olun 3 kuruş fazla olsun temiz sonuç olsun sonradan çekilecek sıkıntı ve giderler daha fazla olur.. _________________
Bu Yazı Biraz daha ilaveler yapılarak ikinci el bölümünün başına sabitlenmeli. _________________ 1997 mz 301, 1998 yamaha tdm 850, 2007 honda cbr 1100xx...
ben motosıklet satıcılarını avcılara benzetıyorum attıkca vurursun ısı bılmıyosan bılıyo gıbı yapıyosun bu makına delı makına arkadasa acıl para lazım yalan kardesım bıldıgın dogru durust bırınden alıcaksın kafan rahat olucak
Kayıt: Feb 17, 2007 Mesajlar: 356 Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)
Tarih: 21.02.2007 - 10:14 Mesaj konusu:
ya nası bi milletiz yauv..dolandırıcılıkta sınır tanımıyoruzzzz...valla arkadaşlar uyanık olun..satış işi sonuçta karşılıklı güvene dayanıyo.en iyisi tanıdıktan veya tanıdıgın tanıdıgından almak tabii para olsada sıfır alsak iiolurdu ya
Tarih: 21.02.2007 - 10:41 Mesaj konusu:
Gerçekten çok ilginç bir nokta, aydınlatıcı bir yazı olmuş
Benim son motorumu (06 1000 RR) alma hikayemde tam buna bir tezat oluşturuyor;
Bir akşam motoru gördük beğendik ve 10 YTL (rakam doğru) kapora aldı (ruhsat sahibi-binici) sadece, bu bana yeter dedi, yarında gel motoru al dedi, sabah tekrar telleştik bende telefon bankacalığında sorun olduğunu 1 gün sonraya parayı çıkartabileceğimi dolayısıyla yarın geliyim dedim boşver sen gel vekaletide ben çıkarttım dedi. Ben gittim motoru dolayısıyla vekaletide aldım ve parayıda yarın çıkartacağımı söyledim sorun değil kafana göre takıl dedi ve ben böylece motoru 5 YTL yede satın almış oldum ve ertesi günde parayı kendisine havale yaptım belki size inandırıcı gelmeyebilir fakat birebir doğrudur, hatta ilk gün motoru bakmaya giitiğimizde al git dedi motoru ben almak istemedim.Ama önemli bir noktayı vurgulamam gerekiyor ikimizi tanıyan tanıştıran bir usta vardı ben sebebi buna bağlıyorum. Hüseyin abime selamlar.... _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Çok dikkatli olun arkadaşlar .
Sezon açılıyor satışlar ufak ufak canlandı . Çakallar işbaşında .
Dosta falan da güvenmeyin . Dost kazığı acı olurmuş diye bir laf vardır .
Motoru beğenip sağına soluna baktırıp problem yoksa direk Notere Satışı almak lazım sonra satan kendi yoluna alan kendi yoluna .
Adam kem küm ediyosa
Temiz kağıdı sonra gelicek ,
Satışı sonra alırsın ,
vekalet verelim sana , v.b diyen adamdan arkanıza bakmadan uzaklaşın.
Bunlar satarken de geçerli Motorunuzu satıyorsanız Noterde satış yapmadan kimseye motor teslim etmeyin , Eşe Dosta da dahi güvenmeyin . Güvendiğim dağlara kar yağdı . Diye bir laf vardır .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız