Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 10.02.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Hakan bey,ve yönetimde görev alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyor,başarılarının devamını temenni ediyorum...
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.02.2007 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun !!!
bu arada antalya ili yöneticisi kim daha halen öğrenemedim?
yoksada temsilcilik başvurusu gereçleri nedir?
nereden yapabiliriz?
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.02.2007 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonuna kadar MD leyim
MD yönetimine girmek beni cok mutlu etti. Çoook seviyorum Çoook seviyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.02.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iLk3r, Antalya ili MD için çok önemli bir bölge..VE henüz orda MD adına temsilcimiz yok..
Bununla ilgili bir talebiniz varsa MSN den görüşebiliriz..
msn@motordelisi.com

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 11.02.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şiddetle MDSK Lisansı almak istiyorum, yönetim duy sesimizi Motordelisi Motordelisi

Yeni yönetimin nice başarılara imza atacağını düşünüyorum, özverili çalışmalar ve özverili çalışanlar hep MD içinde olsun ve orada kalsın.

Tebrikler MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 11.02.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni yönetimimiz hayırlı olsun.Şimdiye kadar olduğu gibi Md nin güzel başarılara imza atacağına inanıyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Alkışlıyorum
BeLiaL Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 21.02.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun başkanımm.. Alkışlıyorum
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KANKA35
Üye
Üye

Nereden: 35TAM35

MesajTarih: 21.02.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakedenler sizlersiniz bu kulübü kurup bu hale getirmek büyük bir erdem Hakan bey saygılar tüm yönetime tebrikler. Alkışlıyorum
KANKA35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Beatrice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris

MesajTarih: 14.03.2007 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimize hayırlı olsun Alkışlıyorum Bravo
merdoc
Üye
Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yönetim Kurulu na yeni dönemde başarılar dilerim.
R6_seko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimize hayırlı olsun.başkanım bende MD lisansı almak istiyorum neden başka yerden alalım ki;neden başkasına faydam olsun bende Motordelisi yim herkes gibi...
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.03.2007 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

.:: hakan dinçer::.
başkan
.::motordelisi ::.
şampiyon

Alkışlıyorum Alkışlıyorum hayırlı ugurlu olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 25.03.2007 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
hayırlı olsun yönetime başarılar .....
-------------------------
ninja
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadı hayırlısı
sıte ve clup ıcın en ıyısı nasılsa oyle olsun yolumuz acık olsun Alkışlıyorum
falkonx
Üye
Üye

Nereden: Beykoz-YSTANBUL

MesajTarih: 01.04.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili hakan başarılarınız devamı ve dahada artması dileklerimizle Alkışlıyorum

2004 650-TRANSALP
AB rh+
Başa dön
falkonx Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.41 Saniye