tr_rider, Geçmiş lsun.Acil Şifalar. _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tarih: 22.02.2007 - 12:04 Mesaj konusu:
Selam meslektaşım, öncelikle geçmiş olsun. Bu kadar severek ilgilendiğin bir hobiden, senin elinde olmayan sebeplerden dolayı ayrılıyor olman çok ters bir durum. Tıp ve teknolojinin her geçen gün daha da ilerliyor olması, yarınlara daha fazla umutla bakmanı gerektirir. Sen sağlığın konusunda en doğru kararı vermişsin, ama yine de gelişmeleri yakından takip et, her zaman bir güzellik olabilir... İyi haberlerini bekliyorum, sağlıcakla kal... _________________
tr_rider, geçmiş olsun..herşeyden önemlisi SAGLIGIMIZ,
Motosiklet e binemiyecek olman hakikaten çok üzücü,ama vazgeçilmez degil..
tr_rider__BarisTOK__arkadaşıma katılıyorum fakat ben herkez gibi geçmiş olsun diyemiycem benim bildiğim geçmiş olsun bir hastalığı olupta tedavi gören ve iyileşme belirtisi olan kişilere denir. Ama sen direk motora binmemeyi ve ne yazıkki onu satmayı bile düşünmüşsün ben derimki bir an evvel git tedavin neyse yaptırt ve mümkünse eğer parayada ihtiyacın yoksa motorunu helehele kaskını satma lütfen beni yanlış anlama benim fikrim böyle bu arada hastalığına çok üzüldüm ama tedavisi olan bir şey için lütfen zevklerinden vazgeçme...... _________________ 35 tam 35
izmirli olmak gerçekten bir ayrycalyktyr. izmir35tam35@hotmail.com
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 22.02.2007 - 13:04 Mesaj konusu:
dumrul, OzzE, BeLiaL, SGOR, HULK, KANKA35,
Allah razı olsun abilerim kardeşlerim sizler yanımdasınız ya o yeter bana bir gün gelecek hepinizle buluşma şansını yakalayacağım...
KANKA35 demiş ki,
Alıntı:
Ama sen direk motora binmemeyi ve ne yazıkki onu satmayı bile düşünmüşsün ben derimki bir an evvel git tedavin neyse yaptırt ve mümkünse eğer parayada ihtiyacın yoksa motorunu helehele kaskını satma
Satıp satmamak önemli değil dursun ama şu an için binemeyecek olduktan sonra karaşimşek'in yatmasını hiç istemiyorum Belki Bir Başka Motosiklet Sevdalısının Altında Can Bulur diye satıyorum inan. Kaskıda aynı şekilde yoksa daha bi 7 ay önce aldığım 2 ay bile takamadığım kaskımı neden satayım...Belki ileride Hastalığımın düzeldiği zamanlarda Yeni bir motosiklet alırım...Allah daha büyük hastalıklar vermesin yeterki...
HULK, Sevgili Meslektaşım Alparsan abi Seni seviyorum...VE HEPİNİZİ DOSTLARIM... _________________ AB (rh) +
('tr_rider, ')Kardeşim çokgeçmiş olsun umarım kısa zamanda iyi olursun ve yeniden motorsikletlibi MD olarak aramıza katılırsın dostum... _________________ SONAX CAR CARE
çok üzüldüm inan rahatsızlığına ,şu sıralar etrafımdaki bir çok kişi hasta, senin de bu şekilde rahatsızlanmış olman oldukça can sıkıcı,özellikle motordan uzak kalman umarım tedavin çok kısa sürede ve iyi bir şekilde sonuçlanır, doktorlar ne diyorsa yap, kendine dikkat et arkadaşım
Motosiklet almaya heveslendiğim dönemlerde bel ağrısı nedeniyle yaklaşık 1 hafta kıpırdayamadan yatmıştım. Sonradan yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda 5. omurda belfıtığı teşhisi kondu... Doktor tek şey söyledi "Bu MR sonuçlarını sakla... Bacağında herhangi bir uyuşma hissi olduğunda geleceksin ameliyat edeceğiz başka bir yolu yok" (Bunu daha sonraki yıllarda gittiğim başka bir dr'da aynen tekrarlardı)
Bu olay olduğu zamanlarda 84 kilo civarindaydim... 73'e indim... Uzun bir bocalama döneminden sonra da motosiklet aldım... Ehliyeti zaten almıştım...
Aradan 8 yıl geçti.. Bu 8 yıl boyunca 69 ila 77 kilo arasında gidip geldim... Bunu şu nedenle söylüyorum... Emin ol aldığım 1-2 kilo bile çok farkettiriyor.. Şu sıralar 76 civarındayım mesela ve 3 gündür gene evde iki büklüm yürüdüm... oysa 73 civarlarinda her şey çok iyi... Elbette ki bir şey taşıma, kaldırma, oturup kalkma biçimlerime çok dikkat ediyorum...
Sonuçta demek istediğim şu... Evet sağlık önemli ama zevklerde önemli - en azından benim için- Ameliyat bir çözüm tabi ki ama son çare... O nedenle 109 kilo baya önemli... Motosiklet kullanmak için ben olsam kilo verirdim... Unutma ki vucuttaki 1 kilo ağırlık olarak bele 4 kilo olarak yansıyor... Yani 10 kilo vermen durumunda belinden 40 kilo yükü kaldırmış oluyorsun... Bu az bir rakam değil. Sağlık için motosikleti bıraktığını yazmışsın ama 109 kilo, 1.83 boyun da olsa ne derece sağlıklı?
Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
tr_rider, geçmiş olsun. 1995'ten beri bel fıtığından zor günler yaşıyordum.artık çektiklerimi unuttum ve gayet rahatım.yaşadığın yerde havuz varsa benim gibi yüzmeye(paletli) başlayıp çektiklerinin unutabilirsin.yüzmeye konuya hakim bir uzmanla başlayım kısa sürede sağlığına kavuşabilirsin.ilk günlerde zorluk çekiliyor fakat bir aydan sonra spor olarak devam edebilirsin.günde 2500-3000 m. yüzerek gayet sağlıklı oldum.lütfen kendini önemse
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız