Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklete VEDA...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklete VEDA...

Motosiklete VEDA...
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.02.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin adına çok üzüldüm inşallah bir an önce sağlığına kavuşur motosiklete binersin
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BarisTOK
Helper
Helper

MesajTarih: 22.02.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr_rider, geçmiş olsun..herşeyden önemlisi SAGLIGIMIZ,
Motosiklet e binemiyecek olman hakikaten çok üzücü,ama vazgeçilmez degil..
BarisTOK Çevrimdışı BarisTOK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 22.02.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum, umarım iyileşir ve motoruna tekrar kavuşursun
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 22.02.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr_rider, geçmiş olsun.tabikide sağlık daha önemli.doğru karar vermişsin kendin için
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 22.02.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr_rider, Geçmiş lsun.Acil Şifalar.
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 22.02.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğimle Bravo
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.02.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam meslektaşım, öncelikle geçmiş olsun. Bu kadar severek ilgilendiğin bir hobiden, senin elinde olmayan sebeplerden dolayı ayrılıyor olman çok ters bir durum. Tıp ve teknolojinin her geçen gün daha da ilerliyor olması, yarınlara daha fazla umutla bakmanı gerektirir. Sen sağlığın konusunda en doğru kararı vermişsin, ama yine de gelişmeleri yakından takip et, her zaman bir güzellik olabilir... İyi haberlerini bekliyorum, sağlıcakla kal... Bravo
Üye
Üye

Nereden: 35TAM35

MesajTarih: 22.02.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BarisTOK demiş ki:
tr_rider, geçmiş olsun..herşeyden önemlisi SAGLIGIMIZ,
Motosiklet e binemiyecek olman hakikaten çok üzücü,ama vazgeçilmez degil..

tr_rider__BarisTOK__arkadaşıma katılıyorum fakat ben herkez gibi geçmiş olsun diyemiycem benim bildiğim geçmiş olsun bir hastalığı olupta tedavi gören ve iyileşme belirtisi olan kişilere denir. Ama sen direk motora binmemeyi ve ne yazıkki onu satmayı bile düşünmüşsün ben derimki bir an evvel git tedavin neyse yaptırt ve mümkünse eğer parayada ihtiyacın yoksa motorunu helehele kaskını satma lütfen beni yanlış anlama benim fikrim böyle bu arada hastalığına çok üzüldüm ama tedavisi olan bir şey için lütfen zevklerinden vazgeçme......
KANKA35 Çevrimdışı KANKA35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 22.02.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dumrul, OzzE, BeLiaL, SGOR, HULK, KANKA35,
Allah razı olsun abilerim kardeşlerim sizler yanımdasınız ya o yeter bana bir gün gelecek hepinizle buluşma şansını yakalayacağım...
KANKA35 demiş ki,
Alıntı:

Ama sen direk motora binmemeyi ve ne yazıkki onu satmayı bile düşünmüşsün ben derimki bir an evvel git tedavin neyse yaptırt ve mümkünse eğer parayada ihtiyacın yoksa motorunu helehele kaskını satma

Satıp satmamak önemli değil dursun ama şu an için binemeyecek olduktan sonra karaşimşek'in yatmasını hiç istemiyorum Belki Bir Başka Motosiklet Sevdalısının Altında Can Bulur diye satıyorum inan. Kaskıda aynı şekilde yoksa daha bi 7 ay önce aldığım 2 ay bile takamadığım kaskımı neden satayım...Belki ileride Hastalığımın düzeldiği zamanlarda Yeni bir motosiklet alırım...Allah daha büyük hastalıklar vermesin yeterki...
HULK, Sevgili Meslektaşım Çok gülüyorum Alparsan abi Seni seviyorum...VE HEPİNİZİ DOSTLARIM...

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KANKA35
Üye
Üye

Nereden: 35TAM35

MesajTarih: 22.02.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kızmamana sevindim hiç motora binmesen bile kaskını satma hatıra be hatıra..
Başa dön
KANKA35 Çevrimdışı KANKA35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 24.02.2007 - 04:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

('tr_rider, ')Kardeşim çokgeçmiş olsun umarım kısa zamanda iyi olursun ve yeniden motorsikletlibi MD olarak aramıza katılırsın dostum...
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 24.02.2007 - 06:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr_rider

kusuruma bakma topic için ,yeni gördüm

çok üzüldüm inan rahatsızlığına ,şu sıralar etrafımdaki bir çok kişi hasta, senin de bu şekilde rahatsızlanmış olman oldukça can sıkıcı,özellikle motordan uzak kalman İstemiyorum umarım tedavin çok kısa sürede ve iyi bir şekilde sonuçlanır, doktorlar ne diyorsa yap, kendine dikkat et arkadaşım Bravo

hem daha senin anahtarlarını alıcam ben Göz kırpıyorum

Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 24.02.2007 - 06:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr_rider,

Öncelikle geçmiş olsun...

Motosiklet almaya heveslendiğim dönemlerde bel ağrısı nedeniyle yaklaşık 1 hafta kıpırdayamadan yatmıştım. Sonradan yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda 5. omurda belfıtığı teşhisi kondu... Doktor tek şey söyledi "Bu MR sonuçlarını sakla... Bacağında herhangi bir uyuşma hissi olduğunda geleceksin ameliyat edeceğiz başka bir yolu yok" (Bunu daha sonraki yıllarda gittiğim başka bir dr'da aynen tekrarlardı)
Bu olay olduğu zamanlarda 84 kilo civarindaydim... 73'e indim... Uzun bir bocalama döneminden sonra da motosiklet aldım... Ehliyeti zaten almıştım...

Aradan 8 yıl geçti.. Bu 8 yıl boyunca 69 ila 77 kilo arasında gidip geldim... Bunu şu nedenle söylüyorum... Emin ol aldığım 1-2 kilo bile çok farkettiriyor.. Şu sıralar 76 civarındayım mesela ve 3 gündür gene evde iki büklüm yürüdüm... oysa 73 civarlarinda her şey çok iyi... Elbette ki bir şey taşıma, kaldırma, oturup kalkma biçimlerime çok dikkat ediyorum...

Sonuçta demek istediğim şu... Evet sağlık önemli ama zevklerde önemli - en azından benim için- Ameliyat bir çözüm tabi ki ama son çare... O nedenle 109 kilo baya önemli... Motosiklet kullanmak için ben olsam kilo verirdim... Unutma ki vucuttaki 1 kilo ağırlık olarak bele 4 kilo olarak yansıyor... Yani 10 kilo vermen durumunda belinden 40 kilo yükü kaldırmış oluyorsun... Bu az bir rakam değil. Sağlık için motosikleti bıraktığını yazmışsın ama 109 kilo, 1.83 boyun da olsa ne derece sağlıklı?

Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mumin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara - Çayyolu

MesajTarih: 24.02.2007 - 06:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşım. Sağlık herşeyden önemlidir.
trk
Üye
Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr_rider, geçmiş olsun. 1995'ten beri bel fıtığından zor günler yaşıyordum.artık çektiklerimi unuttum ve gayet rahatım.yaşadığın yerde havuz varsa benim gibi yüzmeye(paletli) başlayıp çektiklerinin unutabilirsin.yüzmeye konuya hakim bir uzmanla başlayım kısa sürede sağlığına kavuşabilirsin.ilk günlerde zorluk çekiliyor fakat bir aydan sonra spor olarak devam edebilirsin.günde 2500-3000 m. yüzerek gayet sağlıklı oldum.lütfen kendini önemse
Başa dön
trk Çevrimdışı trk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal