Tarih: 22.02.2007 - 11:57 Mesaj konusu:
Bu topici yukarıda tutmak hepimizin yegane görevidir
Unutumayalım,unutturmayalım..Yukarıda tutalım _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 23.02.2007 - 11:34 Mesaj konusu:
OzzE, bende onu diyorum zaten EGİTİM ŞART,onun için topic yukarda durmalı..
Herkes bu egitime göstermesi gereken önemi göstermeli,hatta çevrenizdeki motosikle kullanan kurye,pizzacı vb. gibi kişileride bu seminere yönlendirmelisiniz. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
arkadaşlar kaldı 2 gün lütfen 250 değil 450 kişi olup salondan taşalım izmir M D olarak eğitime verdiğimiz değeri gösterelim _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 3208 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 23.02.2007 - 14:30 Mesaj konusu:
izmirli arkadaşlar gidin işte kardeşim,ayagınıza egitim gelmiş,ondan sonra vay efendim gidemedim,vay efendim işim varıdı,vay efendim köye talan girdi,vay efendim cuhül kaldım diyenin vay haline _________________ her yıl rakıya katılan su miktarı 600 ton!!! GELİN SEK İÇELİM,HAYDİ TÜRKİYE!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız