Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 18.02.2007 Balıklıova ve Çeşme Gezisi ( Resimli )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 18.02.2007 Balıklıova ve Çeşme Gezisi ( Resimli )

İzmir MD 18.02.2007 Balıklıova ve Çeşme Gezisi ( Resimli )
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 20.02.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

izmir md yi seviyorum bazen çıkıp izmire gidesim geliyor

umut2323, Gel kardeşim bekleriz...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.02.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafa456, apocalyptica, beyazkardelen79, noluyoruz benden habersiz çeşmelere gitmeler kumrular börekler falan, yoksa siz beni begenmiyür müsünüz? Üzgünüm
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimiyimbenyaaa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale - bozcaada

MesajTarih: 20.02.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anaaa neler yapmışlar yahu... üfffff çok kıskandım valla he....bu ne böyle nispet yapar gibi.. çok kötü bi gezi olmuş hiç te eğlenceli görünmüyo iyiyki yokmuşum.....(ne kadar çamurum ayol, kedi erişemediğine mındar der hesabı oldu benimki Çok gülüyorum )
Dil çıkarıyorum Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
delimiyimbenyaaa Çevrimdışı delimiyimbenyaaa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 20.02.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apocalyipta sorulurmu ayıp ettin beyazkardelen79'dan Delirdim kalırsa hep beraber yicez gel Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

egerkagan apocalyiptca ile beraber erkenden gelin şu anda fırındalar Çok gülüyorum kokuları çıkmaya başladı Bravo beyazkardelen79 kokusunu almadan Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 20.02.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

anaaa neler yapmışlar yahu... üfffff çok kıskandım valla he....bu ne böyle nispet yapar gibi.. çok kötü bi gezi olmuş hiç te eğlenceli görünmüyo iyiyki yokmuşum.....(ne kadar çamurum ayol, kedi erişemediğine mındar der hesabı oldu benimki

delimiyimbenyaaa, Şşşş deli etme bakiyim sen bizi ordan hmmmm hm.

Hem tekşeker bu gezide tek değildi benden sölemesi. Arkasında 2 hatun.ön depoda bir hatun.sağ dizinde bir hatun,sol dizinde bir hatun dökmeden o şekilde geldi geziye Delirdim Delirdim

Şaka şaka döke döke geldi Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
HalilRR şimdi Çevrimiçi HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimiyimbenyaaa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sonuç nedir geziye geldiğinde toplam kaç hatunu vardı Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
delimiyimbenyaaa Çevrimdışı delimiyimbenyaaa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.02.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazpapagan, ellerine saglıkcok güzel fotolar yanlız ben bu teker yapan arkadaşı biyerden gözüm ısırıyo cıkaramadım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

delimiyimbenyaaa, kanka kimsecikler yoktu ben şahidim

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.02.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

anaaa neler yapmışlar yahu... üfffff çok kıskandım valla he....bu ne böyle nispet yapar gibi.. çok kötü bi gezi olmuş hiç te eğlenceli görünmüyo iyiyki yokmuşum.....(ne kadar çamurum ayol, kedi erişemediğine mındar der hesabı oldu benimki

delimiyimbenyaaa, iyiki yokmusun birde seninlemi uğrasacaktık hem ben tekşekerine seni aratmadım hehehehe Delirdim Delirdim

minesürücükursu ablam ne demek istediğin zaman motorum senindir,ben olmasamda istediğin zaman Bravo Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TESS
Üye
Üye

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi geziydi.
fotoğraflar da süper olmuş.
eğlenceli çeşme gezisi için herkese teşekkürlerrrrr
Başa dön
TESS Çevrimdışı TESS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.02.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

abi sonuç nedir geziye geldiğinde toplam kaç hatunu vardı

delimiyimbenyaaa, Ya benim gördğüm kadarıyla dediğim gibi arkasında 2 tane, depoda 1 tane,sağ dizinde 1 tane,sol dizinde 1 tane,en son boynuna 1 tane almıştı Delirdim

Bir ara baktım İbo da atladı üstlerine ama ne oldu bilmiyorum artık Şok oldum Öfkeliyim
HalilRR şimdi Çevrimiçi HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimiyimbenyaaa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offff offfff halill abicim... ben baş edemiyorum artık Saldım Çayıra Mevlam Kayıra Abi napalım bu da yazılıymış kadere.. ama kötü bi gezi olmuş şahsen bizzat kendim olarak ben öyle düşünüyorum Dil çıkarıyorum çok kıskanıyorum sizi çoook.. tek şekerimin yek fotosu olsaydı bu şekilde düşünmezdim nurcum lafım sana hehehehehehe Delirdim bakmayın güldüğüme sinirliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.02.2007 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanki bizde çeşme var da biz gitmedik kaymak gibi yol fıstık gibi hava.canııım ege .. Göz kırpıyorum
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
devilbuse
Üye
Üye

Nereden: İZMİR GÜZELİ...

MesajTarih: 22.02.2007 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika eylenmişsiniz belli bende orda olmak isterdim... Üzgünüm Üzgünüm
çok az kaldı ehliyete we motora o zaman hiç bir etkinliği kaçırmıycam görcenizzz Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
hele iyice öğrenince beraber gazlıycazz
Başa dön
devilbuse Çevrimdışı devilbuse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
demirgursel
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 22.02.2007 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel.teşekkürler,demekki illede deniz kenarında yaşayacaksın
Başa dön
demirgursel Çevrimdışı demirgursel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Typ_R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !

MesajTarih: 23.02.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abi gözlügün cok güzelmiş yaw mp3 fln cok hamarat Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal