Kayıt: Dec 20, 2006 Mesajlar: 1013 Nereden: çanakkale - bozcaada
Tarih: 20.02.2007 - 14:39 Mesaj konusu:
anaaa neler yapmışlar yahu... üfffff çok kıskandım valla he....bu ne böyle nispet yapar gibi.. çok kötü bi gezi olmuş hiç te eğlenceli görünmüyo iyiyki yokmuşum.....(ne kadar çamurum ayol, kedi erişemediğine mındar der hesabı oldu benimki )
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7707 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 20.02.2007 - 14:46 Mesaj konusu:
apocalyipta sorulurmu ayıp ettin beyazkardelen79'dan kalırsa hep beraber yicez gel
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
egerkagan apocalyiptca ile beraber erkenden gelin şu anda fırındalar kokuları çıkmaya başladı beyazkardelen79 kokusunu almadan _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7061 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 20.02.2007 - 16:51 Mesaj konusu:
Alıntı:
anaaa neler yapmışlar yahu... üfffff çok kıskandım valla he....bu ne böyle nispet yapar gibi.. çok kötü bi gezi olmuş hiç te eğlenceli görünmüyo iyiyki yokmuşum.....(ne kadar çamurum ayol, kedi erişemediğine mındar der hesabı oldu benimki
delimiyimbenyaaa, Şşşş deli etme bakiyim sen bizi ordan hmmmm hm.
Hem tekşeker bu gezide tek değildi benden sölemesi. Arkasında 2 hatun.ön depoda bir hatun.sağ dizinde bir hatun,sol dizinde bir hatun dökmeden o şekilde geldi geziye
Şaka şaka döke döke geldi _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
anaaa neler yapmışlar yahu... üfffff çok kıskandım valla he....bu ne böyle nispet yapar gibi.. çok kötü bi gezi olmuş hiç te eğlenceli görünmüyo iyiyki yokmuşum.....(ne kadar çamurum ayol, kedi erişemediğine mındar der hesabı oldu benimki
delimiyimbenyaaa, iyiki yokmusun birde seninlemi uğrasacaktık hem ben tekşekerine seni aratmadım hehehehe
minesürücükursu ablam ne demek istediğin zaman motorum senindir,ben olmasamda istediğin zaman _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7061 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.02.2007 - 11:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
abi sonuç nedir geziye geldiğinde toplam kaç hatunu vardı
delimiyimbenyaaa, Ya benim gördğüm kadarıyla dediğim gibi arkasında 2 tane, depoda 1 tane,sağ dizinde 1 tane,sol dizinde 1 tane,en son boynuna 1 tane almıştı
Bir ara baktım İbo da atladı üstlerine ama ne oldu bilmiyorum artık _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: Dec 20, 2006 Mesajlar: 1013 Nereden: çanakkale - bozcaada
Tarih: 22.02.2007 - 01:32 Mesaj konusu:
offff offfff halill abicim... ben baş edemiyorum artık Saldım Çayıra Mevlam Kayıra Abi napalım bu da yazılıymış kadere.. ama kötü bi gezi olmuş şahsen bizzat kendim olarak ben öyle düşünüyorum çok kıskanıyorum sizi çoook.. tek şekerimin yek fotosu olsaydı bu şekilde düşünmezdim nurcum lafım sana hehehehehehe bakmayın güldüğüme sinirliyim
Tarih: 22.02.2007 - 20:31 Mesaj konusu:
harika eylenmişsiniz belli bende orda olmak isterdim...
çok az kaldı ehliyete we motora o zaman hiç bir etkinliği kaçırmıycam görcenizzz hele iyice öğrenince beraber gazlıycazz
Kayıt: Nov 26, 2006 Mesajlar: 1619 Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !
Tarih: 23.02.2007 - 00:09 Mesaj konusu:
Hakan abi gözlügün cok güzelmiş yaw mp3 fln cok hamarat _________________ Hiç kimse YçYn hayaL kIrykLy?Ina u?RamaDym, Çünkü hYç kYmSe YçYn hayaL KurMadIm...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız