Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7062 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 23.02.2007 - 00:46 Mesaj konusu:
Alıntı:
offff offfff halill abicim... ben baş edemiyorum artık Saldım Çayıra Mevlam Kayıra Abi napalım bu da yazılıymış kadere.. ama kötü bi gezi olmuş şahsen bizzat kendim olarak ben öyle düşünüyorum çok kıskanıyorum sizi çoook.. tek şekerimin yek fotosu olsaydı bu şekilde düşünmezdim nurcum lafım sana hehehehehehe bakmayın güldüğüme sinirliyim
delimiyimbenyaaa, İşimiz şaka canım kardeşim benim. Bende bayan olsan idealimdeki erkek Tekşekerim olurdu
Ama neyseki değilim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
bu geziye katılmak içtenlikle söylüyorum isterdim çünkü alaçatılı sayılırım ama benim motorla size ayak uyduramazdım 150 scooterla sizi bayağı yavaşlatırdım herhalde neyse artık şöyle sağlam bi enduro aldığımda böyle gezileri kaçırmam
Güzel ve keyifli bir geziydi katılan ve kalılmayı isteyipte katılamayan dostlarımıza çok teşekkür ederiz. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız