Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 18.02.2007 Balıklıova ve Çeşme Gezisi ( Resimli )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 18.02.2007 Balıklıova ve Çeşme Gezisi ( Resimli )

İzmir MD 18.02.2007 Balıklıova ve Çeşme Gezisi ( Resimli )
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.02.2007 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

offff offfff halill abicim... ben baş edemiyorum artık Saldım Çayıra Mevlam Kayıra Abi napalım bu da yazılıymış kadere.. ama kötü bi gezi olmuş şahsen bizzat kendim olarak ben öyle düşünüyorum çok kıskanıyorum sizi çoook.. tek şekerimin yek fotosu olsaydı bu şekilde düşünmezdim nurcum lafım sana hehehehehehe bakmayın güldüğüme sinirliyim

delimiyimbenyaaa, İşimiz şaka canım kardeşim benim. Bende bayan olsan idealimdeki erkek Tekşekerim olurdu Şok oldum

Ama neyseki değilim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
HalilRR şimdi Çevrimiçi HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 23.02.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu geziye katılmak içtenlikle söylüyorum isterdim çünkü alaçatılı sayılırım ama benim motorla size ayak uyduramazdım 150 scooterla sizi bayağı yavaşlatırdım herhalde neyse artık şöyle sağlam bi enduro aldığımda böyle gezileri kaçırmam Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ayrıca gezi süper olmuş Alkışlıyorum
Başa dön
F-5 Çevrimdışı F-5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 23.02.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel ve keyifli bir geziydi katılan ve kalılmayı isteyipte katılamayan dostlarımıza çok teşekkür ederiz.
endeligame
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.02.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Züpperrr bir geziydi, fotoğraflar da züpperrr, bu hafta nereye gidiyoruz?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal