hakan abi MD tşörtlerinizden nasıl sahip olabilrim acaba bana bir yol gösterirmisiniz şimdiden teşekkür ederim _________________ motordelisidevrim@hotmail.com
0 rh +
0536 456 4443
Bende jpeg formatı a4 kağıtlara parçalar halinde, duvar için poster yapan bir program var. İster 4 sayfaya sığdır, ister 30 küsür sayfaya.Boyutu öyle büyük bir şey değil. İsteyenler pm den mail adreslerini yazsın göndereyim.
devil_19, fuardaki standımızdan ve ayrıca yakında açılacak olan ONLINE MD Shop dan alabileceksiniz.
İnternet üzerinden satış yapıyormusunuz.Online md shopdan alabileceksiniz demişsin abi acaba bu o mu oluyor kusura bakmayın yeniyim. öğlenden beri dolaşıyorum siteyi anca öğrenicem..
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 541 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 09.09.2007 - 22:18 Mesaj konusu:
şu md logosu biraz daha karizma olsa ya. yada karizmatik baska bi versiyonu cıksa keske. _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız