Tarih: 24.02.2007 - 19:31 Mesaj konusu:
bu serefsızler yıne aynı b... u yiyecekleryakanmazlarsa ,yıne dewam edecek(ler)....parayı odemekte aslında çözüm değil.... _________________ KADER BİR ŞANS OYUNU DEĞİL SEÇİM SORUNUDUR , BEKLENECEK DEĞİL ELDE EDİLECEK BİRR ŞEYDİRR...
Kayıt: Nov 23, 2006 Mesajlar: 418 Nereden: Isparta/Gelendost
Tarih: 24.02.2007 - 20:03 Mesaj konusu:
aga korkmayın ya siz nekadar alttan alsanızda ınlar sizin üstünüze gelirler bence her zamam karşı çıkın ben olsam ölümune bile giderdim onların üstüne korkmakta faydayok ??? _________________ Ceza
Tarih: 24.02.2007 - 21:30 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar........bıkmadan usanmadan tüm topiği baştan sona okudum...
öncelikle arkadaşıma geçmiş olsun diyorum...........
ya arkadaşlar kendinize gelin....bu ülkede kanun var nizam var.kim diyosa ilgilenilmiyor diye,yanlış söylüyor...en basit örneğini vereyim.benim arabam soyuldu içinden çalınan şeyilerin değeri 175 ytl..önemli değil.ama karakolda şikayet dilekçesi doldurdum.olay yeri inceleme geldi ve parmak izi aldı.he bişi çıkarmı??? belirsiz.ama sonuç da ilgilenildi.
ya bide biz kalabalığız bak ailenize zarar veririz falan....ya bunlar boş hikaye.biri benim aileme zarar vermeye çelışacak,ben onları hala nefes alır halde bırakacam,yok ööle şey olamaz.ki herkes de bu düşünce mevcuttur.herkesin ailesi en değerli varlıklarıdır.ve kimseye zarar verdiTmmezzzz.......
tamam olayların ardını düşünebilrsiniz.ama bu çapulsuzlara.......lara de pabuç bırakacak değilsiniz herhalde.bunlar ses çıkarılmadığı için kendilerini bi halt sanan varlıklar...git polise,jandarmaya,bunlara karşı koz bırakmayın ellerine.ki başkalarına da bu şekilde birşey yapamasınlar.bizler parayı sokaktan toparlamıyoruz.kazanmak için 1 koca ay alın teri döküyoruz...... _________________
Tarih: 24.02.2007 - 21:35 Mesaj konusu:
arkadaşlar o r1 motoru çalınan arkadaş polise haber versin polisler onu kıskıvrak yakalar ve onların hakkındaherşeyi ögrenir korkmasın bişe yapamazlar zaten kendi sölemiş eger çıkarsam seni rahat bırakmam diye polisin delili olur yiyosa yapsınlar
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 25.02.2007 - 20:07 Mesaj konusu:
arkadaslar bence uğrasmaya gerek istedikleri paraya pazarlık yapın en aza alın kurtulun ama motoru almadan parayı vermeyin ankarada bu olay çok yasandı polisin gidin kendiniz alın dediğinide biliyorum hatta yunusun motorunu bile çalmışlardı bunların sonu gelmez
bide şöyle bi olay var araya aracı girer parayı alır motor şurda gidin alın der genelde motor orda olur ama bazende olmayabiliyor buda dolaylı dolnadırıcılık tanıdık biri varsa o çevrede işler daha kolay olur ama bide şu var tanıdığın tanıdığı o motoru bulurum siz 500 lira verin yeter deyip o paranında yalan olduğu durumlar var yaşadık gördük başınızı belaya sokmaya değmez eğer kıllanırlarsa motoru yakarlar sizede bela olurlar
maalesef bu böyle baklava calan yıllarca yatar harbi hırsız 3 günde çıkar
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
halukk, yunusların motorunu caldıklarınıda söyledim adam bütün techizatını sökmüş sadece siren sistemi kalmış onlada arabalara anons yapıyormuş bi benzinlikte benzin alırken yakalamışlar sonu ne oldu bilmem ama dısarı cıkmıştır heralde _________________ www.tekizmk.com
ben geçenlerde konuştum alamamışlardı bu topiğin bir yararı oldumu bilemem
hemde istedikleri parayı ve motorun anahtarını bir aracıya verdiler ama herifler nedense aracıyı oyalayıp motoru geri vememişler aracı anahtar ve parayla geri dönmüş _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız