Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ücretsiz "OMM" Egitim Semineri..25 Şubat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.02.2007 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaklaşık 4 saat sonra bu önemli etkinlik başlıyor.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
area19
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 25.02.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saat 21.26 ve ben eğitimin verdiği güvenle evime geldimm ve mutluyum... Gülümsüyorum Teşekkür ederim motordelisi Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
area19 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aybars
Üye
Üye

Nereden: Izmir-Karsiyaka-Karagöl Yolu

MesajTarih: 25.02.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğitim süperdi, ben yol yapıp geldiğim ve Seferihisar dönüşü trafikte oyalandığım için 25dk. gecikmeli vardım.

Eğitim iyiydi ama ben yorgundum biraz; asosyal olarak ayrıldım. Gülümsüyorum

Kısmet bir dahaki etkinliğe Bravo
Başa dön
aybars Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
5ir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğitimi tertip eden tüm arkadaşlara teşekkürler emeğinize sağlık.
Başa dön
5ir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 26.02.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yararlkı olcagına ınanıyorum yontulması gereken cooook
Başa dön
orjinal Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR tüm katılımcılara sponsorlarımız ÖZGÜL Motor Muzaffe'e GÖÇMEN Motor Muustafa'ya ve saygı değer hocamız Uğur ERTEKİN'e tekrar çoooook teşekkür ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Hakan başkan eğitimlerin devamını sabırsızlıkla bekliyoruz BİLESİN Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoruh
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.03.2007 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu semineri neyazıkki kaçırdım 2. si nezaman olacak Ağlıyorum ayrıca olacaksa devamı niteliğindemi acaba öyle ise dahada üzülürüm. lütfen cevap veriniz.

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

ACABA BİRDAHA İZMİRDE YAPILMA İHTİMALİ VARMI???? Üzgünüm
Başa dön
motoruh Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 03.03.2007 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz izmir MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bende orada bulunamasam bile sevgili arkadasim muzaffer özgüle buradan tesekkürlerimi iletiyor geldigim zaman ayni dersleri bana tekrar vermesini diliyorum Dil çıkarıyorum
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 04.03.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

göçmen motora ve özğül motora katkılarından ,uğur ertekin arkadaşımızada verdiği bilğilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

verilen eğtim viraj ile ilğili cok ama cok yararlı ,herkez o eğitimi almalı
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yargic_adp
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 04.03.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu türden eyitim calışmalarına tüm motorcuların katılması gerekerir örenilecek şeyler mutlaka vardır sonu yok ögrenimin neyazıkki bize uzak Üzgünüm
Başa dön
yargic_adp Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
fight_racer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.03.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, konyayada istiyoruz:)

Kony@ MD Te@m
Başa dön
fight_racer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
XSERDALX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA

MesajTarih: 16.03.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyiki katılmışım bu seminere bana çok şey ögretti büyük motora gecince mutlaka omm den egitim alacagım
Başa dön
XSERDALX Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cabaj
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.03.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbulda ne zaman olacakmış?
Başa dön
cabaj Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye