Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Harput MD 25.02.2007 asvalt ağladı be ağladı :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Harput MD 25.02.2007 asvalt ağladı be ağladı :)

Harput MD 25.02.2007 asvalt ağladı be ağladı :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo gakkoşlar el-azizi motor cenneti yapmaya kararlı.yolunuz açık olsun arkadaşlar Bravo grenajlarınıza asfalt değmesin Alkışlıyorum Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut2323 demiş ki:
erkan_turak, erkan biz kimseye misilleme yapmıyoruz niyetimiz yok kimseye misilleme yapmaya siz ne yazarsanız yazın cevap yazmıyacam çünkü sizinle alıp veremediğim davam yok

siz kimsiniz.. misillleme derken? yani ben okyudum da ben orda yoktum demişsin..
orda olmadan resim nasıl çekiyonki?
off neyse anlamadım hiçbişey ister yaz ister yazma ekmeğimi mi verecen sanki....ama allah var r6 ışıl ışlı(mesaj yerini bulmuştır)
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
platin_2323
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kar?yma cykma ezerim???

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kıkanmayın ya allah sizede versin ali usta tebrikler size YAMAHAYIDA almışsınız millet acından ölüp araba(pe)yapmaya dönecek
Başa dön
platin_2323 Çevrimdışı platin_2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için çok saol walla güzel bi gezi olmş Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yariscii
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu da gezi mi... motorlar daha ısınmamıştır bile... ne güzel sıcak hava vardı... asker yolladık yoksa gezi görürdünüz.... asker yollamaya 50 km gece yol yaptık az önce (kömürhan) tabi sizin için uzak bir yol .. motorların cilası bozulur.......lastikler parlamaz.. binmeyecekseniz maket alın.... gülüyorum
Başa dön
yariscii Çevrimdışı yariscii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum güzel bi gezi tekerler yerden kesilmesin OK OK OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 25.02.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi süper bir gezi olmuş makinalarınıza sağlık siz şimdi asvaltta izde bırakmışsınızdır sizi gidi siziler. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Ulunay Başkan yine toplamışsın ekibi gazlamışsınız helala size vallaha.
Yavuz abim sende yanımızdasın ya sırtımız yere gelmez.
Oktay abi süpersiniz hepinizde kask,mont,eldiven bendende +100000000000.
Abdullah abi Suzuki'yide en başa koymuşsun helal sana.
Veysel abi Allah motorun sana bağışlasın abi Allah kaza bela göstermesin.Motoru alalı 1 gün oldu ertesi gün grupla gezi helal. Alkışlıyorum
HARPUT MD ilerleyen zamanda bu şekilde gezileri bekliyoruz yakın zamanda UMUT abimle bende aranızda oluruz inş.
ÇOŞKUN abim sevgili moderatörüm hatırlarsan bana diyodunki bu HARPU MD grubuna birde KAWASAKİ koysanız işler dahada güzel olacak.
Vallaha Yavuz abim KAWASAKİsi ile gelmiş sırf sana karşı mahçup olmayalım die seviyoruz seni.Daha doğrusu biz bizi seven herkesi severiz.
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.02.2007 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar az birdahaki sefere fazla olsun lütfen güzel elinize sağlık
Allah kaza belşa vermesin
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında ben bu konuyu Ali abiyle konuşmuşdum.Bir daha topiclerimizde bu şekilde davranışlarda bulunmayacağız diye birbirimize ama erkan-turak ve haftasarl arkadaşlarımız topiclerimizde aşağılayıcı cümleler kullanmışlar eğer ki topiclerimizde bu şekilde cümleler kullanacaksanız lütfen yazmayın....
Siz hala bizim oluşumumuzu kabullenmek istemiyorsunuz gibi davranıyorsunuz.
Tamam asker yollamışsız bugün Allah hayırlı teskerelerle getirsin arkadaşınızı ama asker yollamaya gittiniz işiniz vardı diye biz olsaydık gezi yapardık buda gezimi falanda filanda demeniz benim kanaatimce çok yalnış sizde yapın gezinizi neden sölüyorsunuzda ? ?
Bir daha Harput MD'nin açtığı topiclere aşağılayıcı,topicin konusunu saptırıcı vs. cümlelerle yazılarınızı yazmayınız eğer olmaz diyorsanız da hiç yazmayın bundan sonra ne biz siz yazarız nede siz bize yazarsınız ok
ALLAH'a emanet olun SAYGILAR
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam çağlarcım güzel bir geziydi evet sen ve umut yoktu yeriniz belliydi neyse kısmet yaza artık..
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 26.02.2007 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CAGLARCİĞİMM Ali ustadan banane bura hallak açık biyer yazı yazıp yazmamamda seni hiçmihiç ilgilendirmez tamam mı Gezi konuşuna gelelim ister yaparız ister yapmayız gezidediğin dukkanın içinde yapılmaz tamam mı yada sade malatya yolundada yapılmaz bu arada caddede gördüğümde kask taktıklarını görmüyorum sadece fotoğraflarda görünüyor benim bildiğim kask motora binilince takılır yanliş biliyorsam kusura bakmayın Beğenmedim
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.02.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erkan_turak, seisini kesip yerine otursan diyorum!!! Bu ne ya konunun içine ettiniz ha.. Ya her ay böyle 1 eleman çıkmak zorundami? Bu ayın elemanı erkan_turak, tebrik eder ödülünü vermek üzere İstanbul 18. noterini davet ederim.. Ne bu ya küçük paleler yapmıyolar sizin kadar laf yarışı.. Kesin sesinizi oturun aşşağı.. Birbirinize laf atmayın ya.. Topiği oku yorumunu yap çık git ya.. Bu ne be!!!
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağlamış asfalt göremedim ama motorlar 10 numara sadece
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mustafa21
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 26.02.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

(caglar23) çağlar cığım yazdığın yazıya dikkat et kendini öyle havaya sokma arkadaşlarım yanlışı doğruyu senden öğrenecek değil oku yorumun yaz herkes gibi kimsenin kimsyle zaten işi yok hele sen ve senin gibi havalılarla hiç işi yok işine bak canım kardeşim bu arada sende ALLAH'A EMANET OL
Başa dön
mustafa21 Çevrimdışı mustafa21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşkrlr Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal