Tarih: 25.02.2007 - 19:39 Mesaj konusu:
gakkoşlar el-azizi motor cenneti yapmaya kararlı.yolunuz açık olsun arkadaşlar grenajlarınıza asfalt değmesin _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
erkan_turak, erkan biz kimseye misilleme yapmıyoruz niyetimiz yok kimseye misilleme yapmaya siz ne yazarsanız yazın cevap yazmıyacam çünkü sizinle alıp veremediğim davam yok
siz kimsiniz.. misillleme derken? yani ben okyudum da ben orda yoktum demişsin..
orda olmadan resim nasıl çekiyonki?
off neyse anlamadım hiçbişey ister yaz ister yazma ekmeğimi mi verecen sanki....ama allah var r6 ışıl ışlı(mesaj yerini bulmuştır)
bu da gezi mi... motorlar daha ısınmamıştır bile... ne güzel sıcak hava vardı... asker yolladık yoksa gezi görürdünüz.... asker yollamaya 50 km gece yol yaptık az önce (kömürhan) tabi sizin için uzak bir yol .. motorların cilası bozulur.......lastikler parlamaz.. binmeyecekseniz maket alın.... gülüyorum
Tarih: 25.02.2007 - 22:35 Mesaj konusu:
Vallahi süper bir gezi olmuş makinalarınıza sağlık siz şimdi asvaltta izde bırakmışsınızdır sizi gidi siziler.
Ulunay Başkan yine toplamışsın ekibi gazlamışsınız helala size vallaha.
Yavuz abim sende yanımızdasın ya sırtımız yere gelmez.
Oktay abi süpersiniz hepinizde kask,mont,eldiven bendende +100000000000.
Abdullah abi Suzuki'yide en başa koymuşsun helal sana.
Veysel abi Allah motorun sana bağışlasın abi Allah kaza bela göstermesin.Motoru alalı 1 gün oldu ertesi gün grupla gezi helal.
HARPUT MD ilerleyen zamanda bu şekilde gezileri bekliyoruz yakın zamanda UMUT abimle bende aranızda oluruz inş.
ÇOŞKUN abim sevgili moderatörüm hatırlarsan bana diyodunki bu HARPU MD grubuna birde KAWASAKİ koysanız işler dahada güzel olacak.
Vallaha Yavuz abim KAWASAKİsi ile gelmiş sırf sana karşı mahçup olmayalım die seviyoruz seni.Daha doğrusu biz bizi seven herkesi severiz. _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 25.02.2007 - 22:53 Mesaj konusu:
fotolar az birdahaki sefere fazla olsun lütfen güzel elinize sağlık
Allah kaza belşa vermesin _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 26.02.2007 - 00:01 Mesaj konusu:
Aslında ben bu konuyu Ali abiyle konuşmuşdum.Bir daha topiclerimizde bu şekilde davranışlarda bulunmayacağız diye birbirimize ama erkan-turak ve haftasarl arkadaşlarımız topiclerimizde aşağılayıcı cümleler kullanmışlar eğer ki topiclerimizde bu şekilde cümleler kullanacaksanız lütfen yazmayın....
Siz hala bizim oluşumumuzu kabullenmek istemiyorsunuz gibi davranıyorsunuz.
Tamam asker yollamışsız bugün Allah hayırlı teskerelerle getirsin arkadaşınızı ama asker yollamaya gittiniz işiniz vardı diye biz olsaydık gezi yapardık buda gezimi falanda filanda demeniz benim kanaatimce çok yalnış sizde yapın gezinizi neden sölüyorsunuzda
Bir daha Harput MD'nin açtığı topiclere aşağılayıcı,topicin konusunu saptırıcı vs. cümlelerle yazılarınızı yazmayınız eğer olmaz diyorsanız da hiç yazmayın bundan sonra ne biz siz yazarız nede siz bize yazarsınız ok
ALLAH'a emanet olun SAYGILAR _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
CAGLARCİĞİMM Ali ustadan banane bura hallak açık biyer yazı yazıp yazmamamda seni hiçmihiç ilgilendirmez tamam mı Gezi konuşuna gelelim ister yaparız ister yapmayız gezidediğin dukkanın içinde yapılmaz tamam mı yada sade malatya yolundada yapılmaz bu arada caddede gördüğümde kask taktıklarını görmüyorum sadece fotoğraflarda görünüyor benim bildiğim kask motora binilince takılır yanliş biliyorsam kusura bakmayın
Tarih: 26.02.2007 - 09:20 Mesaj konusu:
erkan_turak, seisini kesip yerine otursan diyorum!!! Bu ne ya konunun içine ettiniz ha.. Ya her ay böyle 1 eleman çıkmak zorundami? Bu ayın elemanı erkan_turak, tebrik eder ödülünü vermek üzere İstanbul 18. noterini davet ederim.. Ne bu ya küçük paleler yapmıyolar sizin kadar laf yarışı.. Kesin sesinizi oturun aşşağı.. Birbirinize laf atmayın ya.. Topiği oku yorumunu yap çık git ya.. Bu ne be!!! _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
(caglar23) çağlar cığım yazdığın yazıya dikkat et kendini öyle havaya sokma arkadaşlarım yanlışı doğruyu senden öğrenecek değil oku yorumun yaz herkes gibi kimsenin kimsyle zaten işi yok hele sen ve senin gibi havalılarla hiç işi yok işine bak canım kardeşim bu arada sende ALLAH'A EMANET OL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız