Motordelisi Spor Kulübü nün organize ettiği,OMM egitmeni Uğur ERTEKİN hocanın konuşmacı oldugu 1.MOTOSİKLET TEMEL EGİTİM seminerimiz dün yapıldı..
Katılım beni oldukça mutlu etti,ve sanıyorumki katılımcı arkadaşlarımızın hepsi günün sonunda çok önemli bilgiler ögrendiler..
Yaklaşık 3.5 saat süren bu egitim seminerimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim..
Çünkü egitime gösterilen ilgi MDSK için çok önemliydi..Ve bu etkinliğin böylesine güzel geçmesi bizi İSTANBUL da yapacagımız EGİTİM SEMİNERİ için dahada heyecanlandırdı..
Bunun gibi egitim içerikli etkinliklere MDSK olarak devam edecegiz..
Biz yönetim kurulu olarak çalıştık ve ücretsiz EGİTİM GÜNÜ ne tüm motosiklet sürücülerini davet ettik..ve böylesine önemli bir etkinliğe imza atmanın sevinci-gururunu yaşıyoruz..
Manisa,Bodrum,Denizli den katılanlar bile oldu ,katılım sayısı 130 kişiydi ..
Tabiki bu önemli günde başrol oyuncularına teşekkür etmeden geçmek olmaz..
Başta MDSK Yönetim Kuruluna,sponsor firmalar “Motorcu Göçmen” ve “Özgül Motor” a,Karacan Dershaneleri ne,ve tabiki OMM Egitmeni UGUR ERTEKİN hocamıza teşekkür ederiz…
Bu egitim günüde ögrendikleriniz daha ilk aşama,UGUR hocamızla bu seviyeyi ilerleterek aşama kaydetmek sizin elinizde..
Bu sebeple iletişim kurmanız için UGUR ERTEKİN hocamızın telefon numarasını veriyorum
0532 243 45 43
Ve şimdi dünki fotograflara göz atalım..
MDSK Yönetim Kurulu
Katılımcı arkadaşlarımızın bir kısmı
Açılış konuşmasını bendeniz yaptı
Biraz KONFERANS salonundan bahsetmek istiyorum;Her türlü olanak saglanmıştı..dev ekran,ses sistemleri,telsiz mikrofonlar,konforlu bir salon..Salonu MDSK görselleriyle dizayn ettikten sonra dahada güzel oldu.
Seminer süresince 2 sefer mola verdik,ve bu molalarda katılımcılar degerlendirme sohbetleri içindeydi.
ve diğer fotograflar
Günün sonunda MD Spor Kulübü üyelerine sertifikalar verildi,ve tabiki Ugur ERTEKİN hocamıza,sponsorlarımızada teşekkür belgesi...
_________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
En son HakanDincer tarafından 29.12.2007 - 20:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tarih: 26.02.2007 - 14:26 Mesaj konusu:
Eğitici olduğu kadar eğlendirici bir gündü..birçoğumuzun biliyorum dediği yöntem veya bilgilerin aslında yanlış olduğunu, nedenlerini sindirdik birgüzel..katkısı geçen tüm ekibe teşekkürler...Yalnız belirtmek istediğim ayrı bir nokta da şu; gönül isterdi ki sadece MD Spor Klubü üyelerine değil, katılımı kesinleşen ve katılan üyelere de bu sertifika verilsin...yine de edinilen bilgiler daha değerli, bir sonrakini 4 gözle bekliyoruz...Teşekkürler. _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tarih: 26.02.2007 - 14:39 Mesaj konusu:
badcocktail, bizde hep onu diyoruz.. "keşke resmi kulüp üye sayımız artsa,herkes bu kulübe resmi üye olarak destek versede ,bizde oluşacak kaynaklarla herkese sertifika verebilcek duruma gelsek"
ama malesef MDSK üye sayımız artmıyor,halbuki üye aidatları kulüplerin yaşam suyudur,bu olmazsa bir gün kurur gider...
bilmem anlatabildimmi? _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Ben ve diğer yönetim kurulundaki arkadaşların hepsi çok yoruldular bu çalışmalarından ötürü öncelikle onlara sonra sponsörlerimize ve daha sonrada Uğur Ertekin hocamıza sonsuz teşekkür ederiz.
Bu eğitim semineri çok güzel ve bir o kadarda gerekli seminerdi her katılan üyelerimiz çok memnun kaldı hala tebrik telefonları geliyor bizler hepimiz motorsiklet camiasına hayırlı şeyler yaptığımızı düşünüyor ve dahada fazla yapacağımızı teyit ediyoruz.
Bu eğitim seminerine katılan clüp üyelerimize sertifikalar verdik bu sertifikalar ile eğitimlerine kaldıkları yerden devam etme imkanı bulabilirler yada belkide onlarda bir hoca olabilirler.
Tekrar tekrar her katılımcıya teşekkür eder bir daha ki eğitim seminerlerindede görmek isteriz,saygılar.
BİR GÜN DAHA GÜVENLİ SÜRÜŞLER DİLERİZ!!! _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
paylaşım için teşkrlr süper bi organızasyon mükemmmellll keşke burda da olsa semınerler eğitimler falan ..... eğitim şart kesinlikleee _________________ olmasanda seni yaşatırım
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 26.02.2007 - 15:26 Mesaj konusu:
süper bir organizasyon
tek kelimeyle harika olmuş inş. yaygınlaşır emeği geçen herkese teşekkürler
eğitim şart her zaman _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Emeği ve desteği geçen herkese bu organizasyonun gerçekleşmesini sağladıkları için yürekten teşekkür ederiyorum.
Uğur Ertekin hocamızın da sunumu çok güzeldi , motosiklet üzerinde bir kilometre daha fazla hayatta kalabilmek adına verdiği bilgiler hepimiz için çok faydalı olacak.
Katılamamış olan tüm arkadaşlara benzeri bir organizasyonu kesinlikle kaçırmamalarını öneriyorum. _________________ kawasaki z750s
la fin absolue du monde
çok çok faydalı bir eğitimdi emeği geçen herkese çoooook teşekkürler _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Tarih: 26.02.2007 - 15:59 Mesaj konusu:
mysugar, 130 kişilik bir katılım oldukça iyi..
çünkü bu gibi seminerleri nedense motosiklet kullanıcısı arkadaşlar sıkıcı buluyor,buraya ayırmaları gereken zamanı "caddede sıkarım" mantıgıyla gereksiz buluyorlar..
ama katılan arkadaşlarımız artık o "caddede sıkarım" diyenlerden daha bilinçli kullanıcılar..
İzmir de bu güne kadar düzenlenen pratik egitim konferanslarından en kalabalık olanıydı bu..
katılımdan oldukça memnun kaldık..bu kadar sürücünün bilinçlenmesine vesile olmanın keyfinide sürüyoruz...
sıra İSTANBUL da... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 3935 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 26.02.2007 - 16:40 Mesaj konusu:
istanbuldakini sabırsızlıkla bekliyoruz,130u en az 2ye katlarız bzi :P
en yakın zamanda bi ''club member'' yazdırcam nickimin altına,efe sözü _________________ neyleyim caddeyi neyleyim sahilyolunu üstünde salınan maxi-scooter olmayınca
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız