Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Egitim...egitim egitim....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Egitim...egitim egitim....

Egitim...egitim egitim....
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 31.12.2004 - 20:17    Mesaj konusu: Egitim...egitim egitim.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar,

Egitimin onemini anlatmaya bilmem gerek varmi... EMOK bu konuda cok guzel ve ornek bir calisma baslatti.
Ne seviyede surucu olrsaniz olun, her ne tur motosiklet kullaniyorsaniz kullanin ama bu egitimde yer almali ve -cok ciddiyim- her sene bunu tekrarlamalisiniz.
Siddetle tavsiye ederim.
DD
-------------------------------------------------

Motosiklet kullanıyorsunuz, belki yıllardır, belki de aylardır. Ehliyetiniz var, yapılmış kilometreniz de. Peki sürüşünüzde herşey yolunda mı?

Hiç ucuz atlatılmış tehlikeleriniz olmuyor mu?
Virajlı yollarda hakimiyetiniz tam mı?
O yanından hızla geçtiğiniz yaya yola atlasaydı çarpışmayı engelleyebileceğinizden emin misiniz?
Yoksa çoğumuz gibi rahat olmadığınız sürüş durumları mı var?
Motorunuzu ne kadar yatırabileceğinizden emin değil misiniz?
Bazı virajları sevmiyor musunuz?...

--------------------------------------------------------------------------------

EMOK, artık motosiklet üzerinde hakimiyetinizi ve zevkinizi arttırmada size yardımcı olacak eğitimler veriyor: EMOK - ARA Kontrol Motosiklet Sürüş Kursu. Eğitimimiz Almanya'daki ADAC kuruluşunun oluşturduğu standartları karşılamaktadır. Eğitmenlerimiz Almanya'dan brövelidir.

2005 yılında 9 Ocak, 12 Şubat, 26 Şubat, 19 Mart ve 16 Nisan günleri için rezervasyon yapabilirsiniz: egitim@emok.org

EMOK - ARA KONTROL Motosiklet Sürüş Kursu
___________ ____

Eğitmenler : Kemal Berker, Şahin Şair, Hakan Erman

Eğitim Yeri: Autodrom

Tesis :
Autodrom bir motor sporları eğitim, faaliyet merkezi. İçinde yemek, içecek, tuvalet imkanları mevcut. Oradan da karşılayabileceğiniz gibi yanınızda bol su getirmenizi öneriyoruz. Yemek ve içecek için adınıza açılacak hesabı çıkışta kapatacaksınız. Harita: http://www.auto-drom.com/index-tr.htm

Tarif:
- Ankara yönünde TEM otoyoluna girin, gişelerden geçin,
- İkinci sapak olan "Sabiha Gökçen Havaalanı/Pendik/Kurtköy/Sultanbeyli"den çıkın,
- Gişelerden çıkınca ilk sağa dönün,
- Tekrar Ankara yönüne, TEM'e paralel olacak şekilde sağa sapın. Sarı Autodrom tabelalalarını takip edin.
- Yol ayrımlarında Autodrom tabelalarını izleyin. Hep sağ takip ediliyor. Yaklaşık 5 km.
- TEM üzerinden geçen köprüye gelince sağa, "Orhanlı" tarafına dönün,
- Orhanlı'ya girip çıktından sonra sağda Autodrom’u göreceksiniz.

Saatler:
Başlangıç 08:30. En az 15 dakika önceden orada olmaya çalışın. Çalışma ve molalar toplam sekiz saat sürecektir. 16:30'da eğitim bitecektir.

Uyarılar:
- Çalışmalara tam korumalı motosiklet kıyafetleri ile katılmalısınız. Hepsi motosiklet için üretilmiş ve korumalı bot, pantolon, ceket, eldiven ve kaskınız olmalıdır. Soğuk ve yağmura karşı da önlem alın.
- Motosikletiniz bakımlı olmalıdır. Lastik havası, benzin seviyesi, frenler, kontroller gelmeden önce kontrol edilmelidir.
- Giyim veya teknik aksaklıkları giderilemeyen katılımcıları, eğitmen, güvenlik nedeniyle çalışma dışı bırakabilir.
- Kontroller, benzin ve hava, alışveriş gibi molaları da göz önüne alarak evden erken çıkmanızı öneririz.
- Yanınızda bol su getirmenizi öneririz.
- Yemek ve içecek için adınıza açılacak hesabı çıkışta kapatmayı unutmayın.

Ücret:
Katılım için 75 YTL'yi aşağıda belirtilen hesaba yollayın. Dekontu e-posta veya faks ile tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. (EMOK üyeleri için 50 YTL)
Enduro Motosiklet Kulübü
Garanti Bankası Bağlarbaşı Şb.(422)
6688081 nolu hesap
Açıklama: Ad-Soyad Bağışı

Kemal Berker kberker@serfleks.com.tr
Şahin Şair sahinnaci@superonline.com
Hakan Erman hakan.erman@emok.org
EMOK - ADAC/DVR Eğitmenleri

Katılanların görüşleri için şu forum başlığı okunabilir: http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2890
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 31.12.2004 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok cok tesekkür ederim DD.toygunn orada olacak Dil çıkarıyorum
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.01.2005 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaza dogru bende gidicem 1ine
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
casper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.01.2005 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler
Başa dön
casper Çevrimdışı casper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mystique
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul / Türkiye

MesajTarih: 01.01.2005 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler DD.

Mart sonu kendi motorumu alınca mutlaka katılmak istediğim türde bir eğitim bu. Trafikten önce bu türde bir teorik eğitim arıyordum bende Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mystique Çevrimdışı Mystique Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.01.2005 - 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mystique demiş ki:
...........teorik eğitim arıyordum bende Dil çıkarıyorum

Yanliz yanlis anlasilmasin, bu "teorik" degil, "harbi" -pratik- egitim. Dil çıkarıyorum Teori icin benim imzamdaki Motosiklet Terisi ne basvurursun... Çok gülüyorum

Mysitque Mart sonu alacagin motor "ilk" motor olacaksa ben bizim Eralp in kursunu tavsiye ederim. Link anasayfada reklam olarak var zaten. Basarilar. ;-)
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
kanle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.01.2005 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler Dil çıkarıyorum
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alper44
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 02.01.2005 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mantıklı ama bu sadece istanbul da oturanlara faydası var.
Mystique
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul / Türkiye

MesajTarih: 02.01.2005 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DD;
Türkçeyi kullanmaktaki özenin nedeniyle "teori" durumunu bir kez hatırlatma ihtiyacı duymuşsun. biliyorum eğitim "uygulama" yani pratik. Ama ben bir çok temel durumun pistte güvenli olarak anlatılıp uygulandığı temel bir eğitim sistemini "teori" olarak adlandırdım. Bu arada ilk motor konusunda kaygılanma Gülümsüyorum Ben zaten şu anda eşimin motorunu BMW F650GS kullanıyorum. İlk derken kendi alacağım ilk motor olacak yani Dil çıkarıyorum Amacım yollara düşmeden önce motorumu ve benim motorla olan dinamik uyumumu uygun ve güvenli koşullarda geliştirmek öncelikle. Meraklanacak bir durum yok yani ben baya sağlamcıyım Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mystique Çevrimdışı Mystique Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.01.2005 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mystique demiş ki:
............. Amacım yollara düşmeden önce motorumu ve benim motorla olan dinamik uyumumu uygun ve güvenli koşullarda geliştirmek öncelikle. Meraklanacak bir durum yok yani ben baya sağlamcıyım Dil çıkarıyorum

Iyi, memnun oldum. Basarilar. Dil çıkarıyorum
Başa dön
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.01.2005 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankarada da olsa.. Üzgünüm
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bone
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.01.2005 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara da "adventure motosiklet eğitim okulu" adında bir yer var batıkent taraflarında, carrefour un 500 metre batısında. ben ehliyeti oradan alıyorum hayırlısıyla. hiç motosiklet kullanmayı bilmeyenlere de, bilip te geliştirenlere de profesyonel eğitim veriyorlar. motosiklet aksesuarları da satıyorlar. gayet güzel bir ortam. bir alternatif olarak aklınızda bulunsun. telefonları 278 07 57
Başa dön
bone Çevrimdışı bone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya izmirde ?
biker_tr
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 06.01.2005 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lombardo;

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4445
IAM Member
Başa dön
biker_tr Çevrimdışı biker_tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 06.01.2005 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bone, sağol dostum...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal