Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1 sezonda 4 motor(4.motor resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1 sezonda 4 motor(4.motor resimli)

1 sezonda 4 motor(4.motor resimli)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
doktor_21
Üye
Üye

Nereden: diyarbakyr

MesajTarih: 25.02.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah utandırmasın kontrollü kullanmak nasip etsin inşallah
Başa dön
doktor_21 Çevrimdışı doktor_21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CruncH07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.02.2007 - 06:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah tekerine taş değdirmesin bu hızla gidersen değil RR hayabusa anca keser seni. Sende o ışık war abi ne diyeyim ben anlayabiliyom seni şu anda emin ol Göz kırpıyorum
Başa dön
CruncH07 Çevrimdışı CruncH07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 26.02.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alla akıl fikir versin kardeşim kendine mukayyet ol aşma sınırları hızlı koşan çabuk yorulur...benden tavsiye
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 26.02.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız inşallah,motor da güzelmiş renk falan nazar degmesin
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sarp24
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.02.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ii yaw senın adına sewındım ... motor cook sexi imiş kazasız kullanman dileğiyle..hayırlı olsun ... Delirdim Bravo
Dayunspace125
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah bu makinayla gezmek vardı içim gidiyo ya Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ah bu makinayla gezmek vardı içim gidiyo ya Bravo
Başa dön
Dayunspace125 Çevrimdışı Dayunspace125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 26.02.2007 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

para olsa biz de alıcaz da yok.hayırlı olsun ama biraz hızlı gitmişin ben 5 senedir 100cc deyim Üzgünüm

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
s-u-z-u-k-i
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 27-Gaziantep

MesajTarih: 26.02.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş, ama yine de dikkatli ol,250 cc ye benzemez bu meret,kazasız günler dilerim
Başa dön
s-u-z-u-k-i Çevrimdışı s-u-z-u-k-i Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.02.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çabuk bir yükseliş olmuş ama bir sorun olmadığı güzel....güle güle kullan motorunu.....belki ben bunu yazarken sen 1000cc motor almışsındır Dil çıkarıyorum insanın parası olması ne güzel dimi 1 sezonda 4 motor..biz bir motoru almak için kaç sezon çalışıyoruz........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeRhAt_ApAk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 26.02.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlıolsun ALLAH kazasız belasız binmek nasip eylesin Delirdim Delirdim
Başa dön
SeRhAt_ApAk Çevrimdışı SeRhAt_ApAk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozgurcal
Üye
Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 26.02.2007 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kadar Hızlı Model yükseltirken konurmaların ne alemde.Kaliteli bi kaskın,montun,eldivenin,bellik ve pantolonun yoksa motordan önce bunnarı temin et bence.Birde Aldığın makina 3 sn de 100km/h ye çıkıor ve 270m yapıor.Bi kaza geçirmeden anlamak zor ama hızlandığın kadar kolay duramıyosun.Bir musubet bin nasihatten iyimiş,Kazasız sürüşler.
Başa dön
ozgurcal Çevrimdışı ozgurcal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 26.02.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun arkadasım şimdiden motorunu ekran koruyucu yaptım allah kazasız belasız binmek nasip etsin darısı bizim başımıza
Başa dön
mehmetrenboz Çevrimdışı mehmetrenboz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 26.02.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kadar hızlı gitmişsin ki diğer motorların fotosunu bile çekmeden satmışsın. 1000-1500km ler tecrübe değildir ben 1 günde 700km yaptım. iki gün motora binmek tamam bu işi kaptım demek anlamına gelmez. Motorun güzel en az 2 yıl buna binmeni tavsiye ederim. İyi ve güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 27.02.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ssistem, bu işin sonu ya hayabusayla ya da zzr 1400 le biter, azıcık nefes al kardeşim, nedir bu acelen. Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun sana
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 27.02.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dikkat et bu işin sonu yok
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal