çok güzel bir eğitimdi.çok şeyi doğru bir şekilde öğrenmenin keyfini duydum.hocamızda konuları çok net ve hoş bir şekilde anlattı.kendi adıma çok memnun kaldım.uğur hocamıza ve emeği geçen herkese çok tşk ederim.devamını bekliyoruz.
Tarih: 26.02.2007 - 15:53 Mesaj konusu:
bayliner, İstanbul çok daha kapsamlı ve büyük bir seminer olacak..
Moto GP den sonraki hafta sonu diye planladık şimdilik ama degişecektir.. _________________
Orada olmayı çok istedim ama bir türlü olmadı. Ne güzel geçmiş.Katılan arkadaşların yazacakları yorumlardan takip edeyim. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
İki türlü motorcu vardır diyorum;
TATKU 'yu bilenler ve bilmeyenler.Ben bilmeyenlerdendim ve artık bilenlerdenim.TATKU yu bilmeden motor kullanmamı engelleyen MD yönetimine ve Uğur Hocama hayatımı borçlu hissediyorum.Mükemmel bir eğitimdi çünkü konu hayatımızdı.Sonsuz teşekkürler. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
bu güzel seminer'i bizlere sunan izmir md yönetim kurulu ve sponsor'larımız ,özgül motor,göçmen motor,karacan dersanesi ve en önemlisi bize kalıcı bilgileri aktaran sevgili hocamız uğur ertekin'e kendi adıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. bu gibi seminer ve eğitimlerin devamını diliyorum....
EĞİTİM ŞART
bir kaç resimde benden
seminere katılan üyelerimiz düzenli bir şekilde motorlarını park ettiler
egerkagan
ceymo ve oldfard
aziz oran ve md ürün satışı
pelline ve nemessis73
beyazpapağan ve edip ağbi
seyyahkedi
apocaliyptica ve vuyu
ozze,oldfard,badcoktail ve ceymo
ozze ve ben
hakan dinçer açılış konuşması
değerli hocamız uğur ertekin
uygulamalı anlatım konu mankenleri ibRRahim ve ege2004
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 26.02.2007 - 16:34 Mesaj konusu:
Md olarak sadece işin eğlencesinde değil eğitiminde de olduğumuzu sanıyorum bu şekilde göstermiş olduk.
Katılan bütün üyelerimize ve misafirlerimize sonsuz teşekkürler _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 26.02.2007 - 16:37 Mesaj konusu:
Gerçekten Hakan başkan videosu varsa ve bunu satın alabilirsek en azından İstanbul seminerine kadar bazı çok önemli şeyleri şimdiden öğrenebiliriz. Tabii ki İstanbul seminerine de katılacağım ancak halen birçok şeyi bilmediğimin farkındayım. Zaten bazı kursları tenzih ederim ama genelde oralarda öğretilenler genellikle çok yetersiz. Bende forumları ve sizleri takip ederek bilgilerime yenilerini katmaya çalışıyorum. Video için haberlerinizi bekliyorum.. _________________ ,06 ybr 125
34 vv 3404
eğitim süperdi o kadar yıldır motorsiklet kullanırım ama yeni şeyler öğrendim _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız