Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR efsanesi Bursa caddelerinde sürüyor :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR efsanesi Bursa caddelerinde sürüyor :)

CBR efsanesi Bursa caddelerinde sürüyor :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş kazasız belasız iyi günlerde kullan Bravo
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre591 demiş ki:
Mustafa motorun 10 numar amotoru biliyorum hergün görüyorum fakat motora biraz kıyda gez öle yatırma.
Emre zamanı var havalar ısınsın bırazcık ozaman cıkarız Bravo
Honda TYTAN
Başa dön
motorcucgl125 Çevrimdışı motorcucgl125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way su motor altımda kucuk kalıyo kalmasa bende alıcam ama bındım de yok yok oluyo Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 26.02.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız sürüşler.Benım bu cbr 125 kullanıcılarına bı sorum olcaktı bu makına tekerde sadece 1.vıtestemı gıdıyo yanı 2-3 yemıyomu İyi fikir
Typ_R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !

MesajTarih: 26.02.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PALAKA konmasada olurmus yawww Çok gülüyorum
sarp24
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.02.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbi motoru çook sexi yapmışsın yaw.. Alkışlıyorum
alone_man
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa\antalya

MesajTarih: 26.02.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
DEVIL16
Üye
Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bı tanışalım senınle aynı motordan bende de var
ve aynı renk
bursadan bende
16 z 1806
adım hakan
bursa md nım

evet sadece 1. vitesde
oluyor

En son DEVIL16 tarafından 26.02.2007 - 20:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DEVIL16 Çevrimdışı DEVIL16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 26.02.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elcikler çok kötü be orjinali daha ii duruyor bence...
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEVIL16 demiş ki:
arkadaşım bı tanışalım senınle aynı motordan bende de var
ve aynı renk
bursadan bende
16 z 1806
adım hakan
bursa md nım

evet sadece 1. vitesde
oluyor
Olur arkadasım tanısırız salı toplantılarına gelemıyorum ama haftaya artıkın bende aranızda
olucam ıns herkese cok ayıp oldu ya Üzgünüm Bravo
Honda TYTAN
Başa dön
motorcucgl125 Çevrimdışı motorcucgl125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 01.03.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir motor inş yeni sahibi ben olurum... Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tersteker
Üye
Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala demiş ki:
Çok güzel bir motor inş yeni sahibi ben olurum... Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Bravo
karar ver artık ne alacağına.Gitarımın telleriiiiiiiii sen daha çok saz çalacaksın anlaşılan.
Başa dön
Tersteker Çevrimdışı Tersteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala demiş ki:
İnş nedıyelım
hayırlısı olur ıns Bravo
Honda TYTAN
Başa dön
alluct
Üye
Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahane motor allah bagıslasın Gülümsüyorum tam piyasa motormus walla bende cok ıstıyorum alıcam ınsallah , allah kaza bela vermesin
Başa dön
alluct Çevrimdışı alluct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TeAmTiPo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hastasıyım ben bu motorun ya az makaslarra girmedik biz bunla oo aga imzada klasikleride yazmışın eski ünler geldi bi anda aklıma hatırladıkça gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar slm vermedim kuysura bakmayın ama benim burda üyeligim vardı unuttum adını yeni adres aldı...............
Başa dön
TeAmTiPo Çevrimdışı TeAmTiPo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal