Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - uffffff

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

uffffff

uffffff
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Martin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Australia / Ankara

MesajTarih: 24.02.2007 - 03:48    Mesaj konusu: uffffff Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi ne deyim turkiyede motorlar cok pahaliymis 99model 9000ytl australiada ben onu 4500ytle ye alirim ben en iyisi burdan goturuyim geri donunuce de satip gelirim orda istiyenlere 2003 model gsxr600 burda 8500-9000ytl ye alirsin turkiyede 10000-11000 arasi ne deyim arkadaslar burda turkiyeden ucuz.
Başa dön
Martin Çevrimdışı Martin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
spedy_burak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 05:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeeeeeee nasıl yaniii
Başa dön
spedy_burak Çevrimdışı spedy_burak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orası Öle Dostum gümrükten geçirirken aynı hesaba geliyor sen sıkma canını bildin ayranı bilmediğin yoğurta değişme Göz kırpıyorum
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.02.2007 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalipso Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 24.02.2007 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gürciztandan al sende gümrük parası vermeden 3 aylık vize alıyon araca 3 ayda bir giris cıkıs yapıyon oluyo bitiyo Bravo hemde 3 4 liraya deli makineler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 24.02.2007 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş burda devlet baba gecirmesyonu var vergi ötv fon anlıcan kolgibi
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ahmetusta61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İST KARTAL **TRABZON OFLUYUM ** MOTORUM HONDA FES250 FORESIGHT :)

MesajTarih: 24.02.2007 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalipso demiş ki:
Orası Öle Dostum gümrükten geçirirken aynı hesaba geliyor sen sıkma canını bildin ayranı bilmediğin yoğurta değişme Göz kırpıyorum

bu laf alkışlanır Alkışlıyorum Delirdim
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 24.02.2007 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğrudur dostum sonuna kadar hak veriyorum Ağlıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 24.02.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yurtdışından aldığın motoru burda tanıdığın bir belediye başkanı ile anlaş Belediyeye bağışla kağıt üzerinde, TR plaka çıksın, 3-4 ay sonra ihale ile satılsın sen al kendi motorunu al işte türk plaka ( bu yapılmış gerçek bir olaydır)
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 24.02.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalipso, çok haklısın babacan aynen dediğin gibi Alkışlıyorum Delirdim
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 24.02.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burası türkiye...böle demekten nefret ediyom ama öle.geçenlerde motorı tv diye bi kanal vardı(sanırım italyan) valla fiyatlar burdakinden nerdese%50 daha ucuzzzzzz Şok oldum gerçi şaşırmadım bizde nealırsan yanında bi kazık hediyesi var ya fiyat farkı ondan heralde galiba sanursam Dil çıkarıyorum
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.02.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canım Türkiyem herşeyin en pahalısı burda borçlarla yüzenler başka bir ülkede orta seviyede bir insan oluyor.Herkes 10.000$'lara motosikletler alırken biz 20-25 milyarlar içinde yüzüyoruz.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaanmoto
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bızdekı otv kdv fon vergısı baska hangı ulkede varkı normal dır kardesım
Başa dön
kaanmoto Çevrimdışı kaanmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
20de20
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 27.02.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaş aslında söylediklerinizde haklısınız fakat ortada şöyle bir durumda var. Biz Ülke olarak bir çok ürünü dışarıdan alıyoruz bu ürünler birde ucuz olsa işin suyunu çıkarırız. Örneğin cep telefonu için ödediğimiz yıllık para 3-4 milyar dolar, mazot için 15-20 milyar dolar (bildiğim kadarı ile) Şimdi arkadaşlar düşünün bir kere benzin bu günkü fiyatın yarısı olsa idi acaba hangiimiz 1.4 arabaya binerdik hepimiz amerika gib jiplere yada devasa motorlu araçlara binmeye kalkardık. O zaman bizim 20 milyarlık petrol giderimiz herhalde 40 milyar ilerleyen yıllarda da 100 milyar dolar olurdu herhalde.. Bence burda tek çözüm kendi ürünümüzü kendimiz üretemediğimiz sürece bu sorun çözülmez. Devlet bu arz talep dengesini ve elindeki döviz rezervini de iktisatlı kullanmak adına bu kadar yüksek tutuyor bence vergileri
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 27.02.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben konunun iceriginden cok topice takıldım, pek bi acıklayıcı okuduğumda şıp diye anladım haa dedim kesin motor fiyat farklarından bahsediliyodur..
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal