Tarih: 02.01.2005 - 00:41 Mesaj konusu: Bir MD Yılın Her Günü Buluşabilir 01.01.2005 İzmir
Md dediğin böyle olur işte.Yağmur çamur demedik.
Yılın ilk günü buluşmamızı gerçekleştirdik.
Hani derler ya yıla nasıl başlarsan öyle gider. Umarım 2005 bol toplantılı,gezmeli tozmalı bir yıl olur.
Kordon Cafe'deki sohbet anımız, aşağıda hizmetinize girmiştir.
Sonrada karnımızı doyurmak için Mudurnu'ya gittik.
Yanlız mudurnuda kürdanları amaçları dışında kullanmak yasaklanmış.
Yani bir kürdanı alıp Ketçap şişesinin içine atamıyorsun.
Kardeşim bu ülkede özgürlükler acayip kısıtlanıyor. 8) :P
Rabbit'te buna karşı çıkarak şikayet formunda bu açığı dile getirdi.
Değerlendirmeye alırlar heralde.
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 02.01.2005 - 00:50 Mesaj konusu:
İzmir MD tebrikler 2005 yılının ilk buluşmasını siz gerçekleştirdiniz .
Devamını bekliyoruz _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Choppery, aşkolsun okadar fotoğraf çekildi ekleye ekleye bu kadarcık mı ekledin?
Bende rapor yazayım....
Herzaman ki gibi Buluşmaya ilk giden Hakan_R! ve ben olduk..Üşüyorum diye bir sahlep istedim ama gelen sahlep su gibiydi.Aslında hiç kaprisli bir müşteri değilimdir ama..Bayağı bir kapris yaptım Haklıydım...
shorty bizden sonra ilk gelenlerden..Gözlerimiz MD kızını aradı..Hergelen "Hani kızını getirmedin mi?" diye sordu..Bir daha ki sefere kesin gelecek borcu oldu
dramyum ve cici eşi Melek Abla geldii..Görünüşüne aldanmayın Melek ablanın sohbeti güzel cana yakın biri.(Çok ciddi ,çok soğuk görünüyor)Melek abla da hafiften MD olmaya başlamışşş.dramyum aman abii sakın sen eğitime kalkışma Kocadan Hoca Olmaaaz..
Derken yavaş yavaş toplanmaya devam...
Tok 13,Angeldevil,Nikita ve arkadaşı,Sunflower,PHAETONW12,akhilleuss,cheyenne,Choppery ve arkadaşı,aziz ve arkadaşı
Yılın ilk günü Yılbaşı sonrası kimse gelmez diyenlere inat toplaştık işte..
Gelmeyenleri çekiştirdik. Batucan var mesela her buluşmaya geliciiim deyip gelmeyen..Realbiker gelmediii.Cezalı Md bunlar
Gelen arkadaşlarımızın hepsi MD Stcikerları için bağış yaptılar.Hepsine MD ailesi adına teşekkür ediyorum ;-)
Sunflower la tanışmak bir nasip olmamıştı..Her randevumuzda bir sorun çıkmıştı..Sunflower inanın bana bir çok Deli erkek MD den daha deli Motorunu ailesine nasıl kabul ettirmiş,annesini bir MD nasıl yapmış dinlemeye değer...
Mudurnuya giderken aç ve bitap düşmüş bir Tavşan olarak ben, çatlayana kadar yedim.Sonra "ben nasıl zayıflıyacağım Kadir abee, yaza kadar kilo vermek lazım"diye yakındım....Neyse kılo verme derdi olan bir ben değilmişim..Haftaya Sucuk Mangalamı gitsek
Kürdanları amaç dışı kullanmayacağımıza söz verdik sonunda masamıza kürdan geldi...(Ketcap şişesine atıyorlarmış kurdanları dıye masalarda kürdan yoktuda)
Sevgiler ,Saygılar,Hörmetler efem ...Güzel bir gündü..Yılın ilk günü birlikte olan Deli çoook deli MD ler.... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Aug 07, 2004 Mesajlar: 251 Nereden: YZMYR Kar?yyaka
Tarih: 02.01.2005 - 12:08 Mesaj konusu:
Arkadaşlar gelen herkese teşekkürler.
Ne zorluklarla geldiğimi (hanımdan izin koparmak gibi 8) ) gelen herkes biliyo. İzmir M.D.leri olarak katılımcı sayımız çok daha fazla olabilirdi malum yılbaşı ertesi, ayılma problemleri vs...
Ben kendi adıma İşim gereği seyahatlerim izin verdiği sürece (hanım işin şakası) toplantılarda olacağım. En azından Hakan ve rabbit'in emeklerine saygımdan dolayı.
Not: Choppery resimlerde yokum bak bu iki oldu , birinci hatanı sen biliyon taktım sana elime düşme 8) _________________ Adam olana bir yürek iki teker yeter. DD
En son akhilleus tarafından 02.01.2005 - 12:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
selamlar iste yine MD farki.. resimler icin tesekkurler. tanidik simalari hep beraber ve hos bir ortamda gormek beni de pisman ettirmedi degil hani :-D
ben de bakiyorum resimlere akhilleuss hic birinde yok ama gelenler arasinda yazilmis. ee ne bicim is bu ayip olmus vallaha. lafim sana choppery :oops:
bir dahaki bulusmaya isallah ben de gelicem. bu seferlik affedin artik
cafe'ye gelen herkezi çok sevdim gerçek anlamda bende bundan sonra motor delisiyim hangi etkinlik olursa olsun banada haber verin gelmeye çalışacağım.herkeze çok selamlar _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 02.01.2005 - 13:46 Mesaj konusu:
Harikasınız İzmir MD... ZXRosman yılın ilk buluşması demişsin...Ama haberin yok sanırım...
Biz yıl başına SraDCaNNaRKoZ_sexmachine_ ve ben ThE_Unforgiven hep beraber girdik...Yarın resimleri yayınlayacam...Bilgilerinize.... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
ThE_Unforgiven, ee bizde ona bakarsan Tok13,Angeldevil,HakanR1, ve ben yeni yıla beraber girdik..Onlar sayılmaz
Mühim olan bir buluşma organizasyonuydu ve 20 kişilik katılımla 1 Ocak 2005 günü İzmir MD toplandı. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 02.01.2005 - 14:06 Mesaj konusu:
Rabbit, ok...İstanbul'da 1,1,2005 te Şile yollarındaydı... 8)
Sanki buluşmalar yavaş yavaş artıyomu ne.... ZXRosman, abi resimleri bekliyorum _sexmachine_ teliyle çektik bana atınca yayınlayacam... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Mühim olan bir buluşma organizasyonuydu ve 20 kişilik katılımla 1 Ocak 2005 günü İzmir MD toplandı.
Rabbit, haklısın :Alkış:
Çok sıcak bir ortamdı.. Beklenenin üzerinde bir katılım vardı..
Bahaneyle, denilenin aksine izmir halkının miskin olmadıgını göstermiş olduk böylece..
Kayıt: Nov 17, 2004 Mesajlar: 382 Nereden: Yzmir/kar?yyaka
Tarih: 02.01.2005 - 17:29 Mesaj konusu:
Valla her zamanki gibi şaaneydi Keşke laf arasındaki Foça planını bu gün uygulasaydık.Hava çok güzeldi.Saat 11 gibi bi çıkıp dolaşayım dedim kendimi Foça'da buldum Yakın bir zamanda mutlaka Eski Foça Yeni Foça yapalım.(Gerçekten çok ani karar verdim.Okadarki Melek ve Elifsu arkadan arabayla geldiler)Haber veremediğim için özür af
En son dramyum tarafından 02.01.2005 - 19:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız