Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir MD Yılın Her Günü Buluşabilir 01.01.2005 İzmir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir MD Yılın Her Günü Buluşabilir 01.01.2005 İzmir

Bir MD Yılın Her Günü Buluşabilir 01.01.2005 İzmir
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Choppery
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 02.01.2005 - 00:41    Mesaj konusu: Bir MD Yılın Her Günü Buluşabilir 01.01.2005 İzmir Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Md dediğin böyle olur işte.Yağmur çamur demedik.
Yılın ilk günü buluşmamızı gerçekleştirdik.
Hani derler ya yıla nasıl başlarsan öyle gider. Umarım 2005 bol toplantılı,gezmeli tozmalı bir yıl olur.

Kordon Cafe'deki sohbet anımız, aşağıda hizmetinize girmiştir.

Sonrada karnımızı doyurmak için Mudurnu'ya gittik.
Yanlız mudurnuda kürdanları amaçları dışında kullanmak yasaklanmış. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yani bir kürdanı alıp Ketçap şişesinin içine atamıyorsun. Çok gülüyorum Şok oldum
Kardeşim bu ülkede özgürlükler acayip kısıtlanıyor. 8) :P
Rabbit'te buna karşı çıkarak şikayet formunda bu açığı dile getirdi. Çok gülüyorum
Değerlendirmeye alırlar heralde.

Bir buluşmada daha görüşmek üzere saygılar.
Başa dön
Choppery Çevrimdışı Choppery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 02.01.2005 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD tebrikler 2005 yılının ilk buluşmasını siz gerçekleştirdiniz Çok gülüyorum .
Devamını bekliyoruz Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 02.01.2005 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Choppery, aşkolsun okadar fotoğraf çekildi ekleye ekleye bu kadarcık mı ekledin? Üzgünüm
Bende rapor yazayım....
Herzaman ki gibi Buluşmaya ilk giden Hakan_R! ve ben olduk..Üşüyorum diye bir sahlep istedim ama gelen sahlep su gibiydi.Aslında hiç kaprisli bir müşteri değilimdir ama..Bayağı bir kapris yaptım Çok gülüyorum Haklıydım...

shorty bizden sonra ilk gelenlerden..Gözlerimiz MD kızını aradı..Hergelen "Hani kızını getirmedin mi?" diye sordu..Bir daha ki sefere kesin gelecek borcu oldu Çok gülüyorum

dramyum ve cici eşi Melek Abla geldii..Görünüşüne aldanmayın Melek ablanın sohbeti güzel cana yakın biri.(Çok ciddi ,çok soğuk görünüyor)Melek abla da hafiften MD olmaya başlamışşş.dramyum aman abii sakın sen eğitime kalkışma Kocadan Hoca Olmaaaz.. Göz kırpıyorum

Derken yavaş yavaş toplanmaya devam...
Tok 13,Angeldevil,Nikita ve arkadaşı,Sunflower,PHAETONW12,akhilleuss,cheyenne,Choppery ve arkadaşı,aziz ve arkadaşı
Yılın ilk günü Yılbaşı sonrası kimse gelmez diyenlere inat toplaştık işte..
Gelmeyenleri çekiştirdik. Çok gülüyorum Batucan var mesela her buluşmaya geliciiim deyip gelmeyen..Realbiker gelmediii.Cezalı Md bunlar Çok gülüyorum

Gelen arkadaşlarımızın hepsi MD Stcikerları için bağış yaptılar.Hepsine MD ailesi adına teşekkür ediyorum ;-)

Sunflower la tanışmak bir nasip olmamıştı..Her randevumuzda bir sorun çıkmıştı..Sunflower inanın bana bir çok Deli erkek MD den daha deli Çok gülüyorum Motorunu ailesine nasıl kabul ettirmiş,annesini bir MD nasıl yapmış dinlemeye değer...

Mudurnuya giderken aç ve bitap düşmüş bir Tavşan olarak ben, çatlayana kadar yedim.Sonra "ben nasıl zayıflıyacağım Kadir abee, yaza kadar kilo vermek lazım"diye yakındım....Neyse kılo verme derdi olan bir ben değilmişim..Haftaya Sucuk Mangalamı gitsek Şok oldum

Kürdanları amaç dışı kullanmayacağımıza söz verdik sonunda masamıza kürdan geldi...(Ketcap şişesine atıyorlarmış kurdanları dıye masalarda kürdan yoktuda)

Sevgiler ,Saygılar,Hörmetler efem ...Güzel bir gündü..Yılın ilk günü birlikte olan Deli çoook deli MD ler....
akhilleus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR Kar?yyaka

MesajTarih: 02.01.2005 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar gelen herkese teşekkürler.
Ne zorluklarla geldiğimi (hanımdan izin koparmak gibi 8) ) gelen herkes biliyo. İzmir M.D.leri olarak katılımcı sayımız çok daha fazla olabilirdi malum yılbaşı ertesi, ayılma problemleri vs...
Ben kendi adıma İşim gereği seyahatlerim izin verdiği sürece (hanım işin şakası) toplantılarda olacağım. En azından Hakan ve rabbit'in emeklerine saygımdan dolayı.

Not: Choppery resimlerde yokum bak bu iki oldu Öfkeliyim , birinci hatanı sen biliyon taktım sana elime düşme 8)

En son akhilleus tarafından 02.01.2005 - 12:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
akhilleus Çevrimdışı akhilleus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 02.01.2005 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke antepdeda bu kadar md li olsa Dil çıkarıyorum
Başa dön
peugeot-cu Çevrimdışı peugeot-cu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Choppery
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 02.01.2005 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya evet Akhilleus Kusura bakma resimlerde yoksun.Nasıl oldu anlayamadım biz senle beraber çekilmemimişiz. Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum
Bidaha ki sefere baş köşeye koyucam seni.
Başa dön
Choppery Çevrimdışı Choppery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kanle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.01.2005 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar Gülümsüyorum iste yine MD farki.. resimler icin tesekkurler. tanidik simalari hep beraber ve hos bir ortamda gormek beni de pisman ettirmedi degil hani :-D
ben de bakiyorum resimlere akhilleuss hic birinde yok ama gelenler arasinda yazilmis. ee ne bicim is bu Gülümsüyorum ayip olmus vallaha. lafim sana choppery :oops:
bir dahaki bulusmaya isallah ben de gelicem. bu seferlik affedin artik Gülümsüyorum
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 02.01.2005 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cafe'ye gelen herkezi çok sevdim gerçek anlamda bende bundan sonra motor delisiyim hangi etkinlik olursa olsun banada haber verin gelmeye çalışacağım.herkeze çok selamlar Dil çıkarıyorum
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 02.01.2005 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuştur mutlaka Dil çıkarıyorum umarım iyi eğlenmişsindir Göz kırpıyorum ama bizden fazla da olmasın Ağlıyorum kıskanırız

ya bir de resimler biraz az geldi bana da Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 02.01.2005 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harikasınız İzmir MD... Dil çıkarıyorum
ZXRosman yılın ilk buluşması demişsin...Ama haberin yok sanırım...
Biz yıl başına SraDCaN NaRKoZ _sexmachine_ ve ben ThE_Unforgiven hep beraber girdik...Yarın resimleri yayınlayacam...Bilgilerinize....
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 02.01.2005 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ThE_Unforgiven, ee bizde ona bakarsan Tok13,Angeldevil,HakanR1, ve ben yeni yıla beraber girdik..Onlar sayılmaz Gülümsüyorum
Mühim olan bir buluşma organizasyonuydu ve 20 kişilik katılımla 1 Ocak 2005 günü İzmir MD toplandı. Dil çıkarıyorum
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 02.01.2005 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Biz yıl başına SraDCaN NaRKoZ _sexmachine_ ve ben ThE_Unforgiven hep beraber girdik...Yarın resimleri yayınlayacam...Bilgilerinize.

ThE_Unforgiven, bekliyoruz resimleri Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 02.01.2005 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Dil çıkarıyorum ok...İstanbul'da 1,1,2005 te Şile yollarındaydı... 8)
Sanki buluşmalar yavaş yavaş artıyomu ne.... Göz kırpıyorum
ZXRosman, abi resimleri bekliyorum _sexmachine_ teliyle çektik bana atınca yayınlayacam...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nikita
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.01.2005 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Mühim olan bir buluşma organizasyonuydu ve 20 kişilik katılımla 1 Ocak 2005 günü İzmir MD toplandı.

Rabbit, haklısın Dil çıkarıyorum :Alkış:
Çok sıcak bir ortamdı.. Beklenenin üzerinde bir katılım vardı..
Bahaneyle, denilenin aksine izmir halkının miskin olmadıgını göstermiş olduk böylece.. Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
nikita Çevrimdışı nikita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 02.01.2005 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla her zamanki gibi şaaneydi Çok gülüyorum Keşke laf arasındaki Foça planını bu gün uygulasaydık.Hava çok güzeldi.Saat 11 gibi bi çıkıp dolaşayım dedim kendimi Foça'da buldum Göz kırpıyorum Yakın bir zamanda mutlaka Eski Foça Yeni Foça yapalım.(Gerçekten çok ani karar verdim.Okadarki Melek ve Elifsu arkadan arabayla geldiler)Haber veremediğim için özür af Ağlıyorum

En son dramyum tarafından 02.01.2005 - 19:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal