ibRRahim, kardeşim bu provalar başladığından beri 7-8 kilo aldın sen.Hayırdır.Pazar günü motoru bile yatıramıyordun göbekten.Benim göbeği kıskandıysan çok tencere sarma ve tepsi börek yemen lazım bana yetişmen için tabi ben boş durursam.
bikehoper, yok bee edip abimm söyledikleri kadar yemiyorum,motoru yatırma konusundada üzerimdeki koruma ile o kadar yapabilirim kendimi riske atamadım
bu arada bir gün hazırlıklı tam koruma ile planlı birgün denk getirirsem seni çağırcam _________________
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7710 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 28.02.2007 - 11:05 Mesaj konusu:
OzzE aşılamak ne demek zihinlerinizde hemen yanına TİYATRO'yu yerleştireceğiz
bu arada sahne arkasında kostüm taşımamıza yardım edeceksin unutma _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
OzzE aşılamak ne demek zihinlerinizde hemen yanına TİYATRO'yu yerleştireceğiz
bu arada sahne arkasında kostüm taşımamıza yardım edeceksin unutma
mustafa abi sizde beni yamak yaptınız iyice. kusura bakma talep çok olduğu için ben tiyatronuzda müzikleri yapacak olan pazar akşamı gelen arkadaşa söz verdim.onun yamağı olacağım.başka bahara inşallah:P
Sevgili MREnduro ,
Topic sabitlediğiniz için cok teşekkürler.Bu açıkçası çok istediğim bişeydi ..foruma her girdiğimizde topicimizi arama derdine düşüyorduk.
Bu arada gercekten verdiğiniz destek vede gösterdiğiniz ilgi bizim için cok önemli ..yüreğinize sağlık .
sevgiler _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
[ibRRahim demişki; nil42, senide bekleriz,ama gelirsen sana tavsiyem sarma yememeye dikkat et hııımmmm ama nur yaptıysa .. ] saolun yazın inş. gelmeyi düşünüorus bakalım..bisde beklerız buyrun gelinn ama sarmadan vazgecmem diiyiyiimmm hele nur ablamın sarmasından hiiçç ..... _________________ olmasanda seni yaşatırım
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 01.03.2007 - 22:50 Mesaj konusu:
vuyu, Ben teşekkür ederim, ilgi ve destek MD içinde vazgeçilmez bir kural.. Sizlerin takipçisi ve destekleyicisi olmaya devam edeceğim..
Tüm İzmir'li MDTK gönüllüsü Sanatçı dostlara sevgi ve selamlar. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Ben teşekkür ederim, ilgi ve destek MD içinde vazgeçilmez bir kural.. Sizlerin takipçisi ve destekleyicisi olmaya devam edeceğim..
Tüm İzmir'li MDTK gönüllüsü Sanatçı dostlara sevgi ve selamlar.
MrEnduro, ilginiz ve alakanız için teşekkürler _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 06.03.2007 - 13:56 Mesaj konusu:
Obez MDTK olacak bencede bu gidişle.Hatta sahneyi çökertirsiniz bu şekilde devam ederseniz alacağınız kilolarınızla.
Benim hakkım ne oldu bakiyim Nur.Ayıracaktın vallahi söz vermiştin _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 06.03.2007 - 13:57 Mesaj konusu:
Maşallah eğlenceli bir prova olmuş görünüş o
ama en güzeli ne biliyormusunuz prova sonrası yemek sefası yokmu
o mutlu insanlarla eğlenceli bir yemek hiçbir şeye değişmem
Herkeze tekrar başarılar _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
beyazkardelen79, Canım ellerine sağlık özellikle mantı için Süperdi(ikişer tabak yenir mi yaa YUh bize ).İşte biz yaa biz tam gaz provalara devam ediyoruz... Biz bi taneyiz yok başka bizden (Nasılda motive ediyorum hepimizi ) _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
En son BeLiaL tarafından 06.03.2007 - 14:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 06.03.2007 - 14:01 Mesaj konusu:
beyazkardelen79, Ana mantıdamı vardı bayılırım mantıya
karnımı acıktırdınız Nur bana mantı yap geliyorumm _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız