Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "Motor Delisi Tiyatro kulübü-İzmir"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"Motor Delisi Tiyatro kulübü-İzmir"

"Motor Delisi Tiyatro kulübü-İzmir"
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 24, 25, 26  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.02.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ibRRahim, kardeşim bu provalar başladığından beri 7-8 kilo aldın sen.Hayırdır.Pazar günü motoru bile yatıramıyordun göbekten.Benim göbeği kıskandıysan çok tencere sarma ve tepsi börek yemen lazım bana yetişmen için tabi ben boş durursam.

bikehoper, yok bee edip abimm söyledikleri kadar yemiyorum,motoru yatırma konusundada üzerimdeki koruma ile o kadar yapabilirim kendimi riske atamadım Bravo Bravo
bu arada bir gün hazırlıklı tam koruma ile planlı birgün denk getirirsem seni çağırcam Delirdim Delirdim Delirdim

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 28.02.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OzzE aşılamak ne demek Delirdim zihinlerinizde hemen yanına TİYATRO'yu yerleştireceğiz Bravo

bu arada sahne arkasında kostüm taşımamıza yardım edeceksin unutma Dil çıkarıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
endeligame
Üye
Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rol icabı şişmanlamanız gerekiyor galiba..oyun neydi?...Fat Boys mu? Gülümsüyorum
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 28.02.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafa456 demiş ki:
OzzE aşılamak ne demek Delirdim zihinlerinizde hemen yanına TİYATRO'yu yerleştireceğiz Bravo

bu arada sahne arkasında kostüm taşımamıza yardım edeceksin unutma Dil çıkarıyorum

mustafa abi sizde beni yamak yaptınız iyice. Öfkeliyim kusura bakma talep çok olduğu için ben tiyatronuzda müzikleri yapacak olan pazar akşamı gelen arkadaşa söz verdim.onun yamağı olacağım.başka bahara inşallah:P
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 28.02.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

rol icabı şişmanlamanız gerekiyor galiba..oyun neydi?...Fat Boys mu?

endeligame, hehehhe evet benim daha 50 kilo almam gerekiyor Delirdim Delirdim Delirdim

Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MREnduro ,
Topic sabitlediğiniz için cok teşekkürler.Bu açıkçası çok istediğim bişeydi ..foruma her girdiğimizde topicimizi arama derdine düşüyorduk.
Bu arada gercekten verdiğiniz destek vede gösterdiğiniz ilgi bizim için cok önemli ..yüreğinize sağlık .

sevgiler
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[ibRRahim demişki; nil42, senide bekleriz,ama gelirsen sana tavsiyem sarma yememeye dikkat et hııımmmm ama nur yaptıysa .. ] saolun yazın inş. gelmeyi düşünüorus bakalım..bisde beklerız buyrun gelinn Gülümsüyorum Gülümsüyorum ama sarmadan vazgecmem diiyiyiimmm hele nur ablamın sarmasından hiiçç Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum ..... Alkışlıyorum
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 01.03.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vuyu, Ben teşekkür ederim, ilgi ve destek MD içinde vazgeçilmez bir kural.. Sizlerin takipçisi ve destekleyicisi olmaya devam edeceğim..
Tüm İzmir'li MDTK gönüllüsü Sanatçı dostlara sevgi ve selamlar.
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 01.03.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben teşekkür ederim, ilgi ve destek MD içinde vazgeçilmez bir kural.. Sizlerin takipçisi ve destekleyicisi olmaya devam edeceğim..
Tüm İzmir'li MDTK gönüllüsü Sanatçı dostlara sevgi ve selamlar.

MrEnduro, ilginiz ve alakanız için teşekkürler Bravo Bravo

Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 06.03.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu seferde bizim evde prova alalım dedim.provalarımız tam gaz devam ediyor Gülümsüyorum

egerkagan ve belial

egerkagan ve vuyu

mustafa456,ibRRahim ve vuyu

ben ve mustafa456

vuyu hocamız

beyazkardelen79 ve egerkagan

ibRRahim ve vuyu

vuyu ve belial

egerkagan

provada çok yorulan mustafa456 apocaliyptica'nın kucağında biraz kestirdi Şok oldum

ibRRahim ve vuyu

fanatikliğini ön plana çıkartan vuyu

provadan sonra çok acıktık ve benim kendi ellerimle açtığım mantıyı bir güzel hep beraber midemize indirdik Çok gülüyorum

nasılda götürdüler hepsi 2'şer tabak yedi vallaha Sinirlendim
bu gidişle obez izmir mdtk olarak sahne alıcaz sanırım

mustafa456 arkadaşımın bizi ödüllendirmek için aldığı pastayıda bir güzel yedik

izmir motordelisi tiyatro kulübü

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 06.03.2007 - 14:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.03.2007 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel şeyler bekliyoruz arkadaşlar sizde
başarılar
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 06.03.2007 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Obez MDTK olacak bencede bu gidişle.Hatta sahneyi çökertirsiniz bu şekilde devam ederseniz alacağınız kilolarınızla.

Benim hakkım ne oldu bakiyim Nur.Ayıracaktın vallahi söz vermiştin Sinirlendim
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 06.03.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah eğlenceli bir prova olmuş görünüş o
ama en güzeli ne biliyormusunuz prova sonrası yemek sefası yokmu
o mutlu insanlarla eğlenceli bir yemek hiçbir şeye değişmem Göz kırpıyorum
Herkeze tekrar başarılar Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 06.03.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, Canım ellerine sağlık özellikle mantı için Dil çıkarıyorum Süperdi(ikişer tabak yenir mi yaa YUh bize Delirdim ).İşte biz yaa biz tam gaz provalara devam ediyoruz... Biz bi taneyiz yok başka bizden (Nasılda motive ediyorum hepimizi Dil çıkarıyorum ) Delirdim Delirdim Delirdim

En son BeLiaL tarafından 06.03.2007 - 14:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 06.03.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, Ana mantıdamı vardı bayılırım mantıya
karnımı acıktırdınız Nur bana mantı yap geliyorumm Çok gülüyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 24, 25, 26  Sonraki
9. sayfa (Toplam 26 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal