Tarih: 24.02.2007 - 10:42 Mesaj konusu:
içki,sigara ve uyuşturucuya hayır acil şfalar diliyorum ama alkol ve motor uyumsuz ikili bana göre _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 28.02.2007 - 10:19 Mesaj konusu:
kigdrift demiş ki:
kendi düşen ağlamaz ne diye içip çıkarsınız motorun üstüne
hadi içki içtin diyelim diğer arkadaşımızın dediği gibi etkisi azalsın ondan sonra usul usul git evine yarışmaya ne kalkarsın ki _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Tarih: 28.02.2007 - 10:24 Mesaj konusu:
yine cahiller çıktı piyasaya allah korusun böylelerini diyecek bişey diyemiyorum geçmiş olsun onlara _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Bu gibi olaylar neden oluyor ? Çünkü yeni nesil gaza getiriliyor. Televizyonda gazetelerde içki reklamı yapılıyor. Yeni yetişen nesil de "ulan bu herhalde iyi bir şey olmalı" diye merak ediyor ve tadına bakıyor vs derken işte olaylar gelişiyor.. Adam alkolik olup çıkıyor..
Bu memlekette Yeşilay diye bir kuruluş var. Ama bir türlü etkili olamadı, olamıyor. Gelişmeler tam ters yönde. Alkol teşvik görüyor resmen. Arkadaşlarımız da gaza gelip içiyorlar, sonra da bir şey olmaz diye muhakeme yeteneğini kaybetmiş vaziyette gaza asılıyorlar ve telef oluyorlar. Çok yazık ..
öncelikle kaza yapan arkadasa gecmis olsun dilerklerimi iletiyorum,sonrasinda ise kendiside yaptiginin dogru birsey olmadigini anlamistir zaten deyip üzerine gitmiyor,bundan sonra daha mantikli ve daha dikkatli davranacagini umuyorum _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Öncelikle çok geçmiş olsun... Ama buna bile bile lades denir.Ne işin var alkollu motor üstündee Bir daha aynı hata yaşanmaz umarım _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Capital1, abi ne lakası varya. Gidip adamların boğazına yapışıp "zorla içeceksiniz lan" mı deniyor. Herkesin iradesi var. iradesine sahip olan aşırı derecede içmez. İçer sora takılır 2 saat etkisinin geçmesini bekler. Ama kafa güzelken binilmez. Herşeyde gaza gelirsin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız