Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Zagor'umuzu Kaybettık.(Cenaze Töreni Bilgileri)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Zagor'umuzu Kaybettık.(Cenaze Töreni Bilgileri)

Zagor'umuzu Kaybettık.(Cenaze Töreni Bilgileri)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Ağlıyorum yazacak bişiy bulamıyorum kendisini şahsen tanıma fırsatım olmadı ama gerek yazılarından gerekse resimlerinden ne kadar hayat dolu we ii birisi olduğu belli oluyordu yakınlarına baş sağlığı dilerim Ağlıyorum Ağlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir kere tanışma fırsatım olmuştu ! Öyle sıcakkanlı , iyi yürekli biri eminim ki cennetteki köşesinde yer edinmiştir şimdi . . . Allah yakınlarına sabırlar versin , toprağı bol olsun Ağlıyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reservoir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir gülen adam daha gitti. Ağlıyorum

arkadaşım, patronum, "Zagor Abim" toprağın bol olsun. beraber çalıştığımız günleri ve seni hep gülerek hatırlıycam.
Başa dön
reservoir Çevrimdışı reservoir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin.Çok üzüldüm.
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah merakanını cennet eylesin. Hergün takip ediyodum iyi olması tekrar aramıza dönmesi ümidiyle ama olmadı.. cümlemizin başı sağolsun.
expresyourself
Üye
Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili abimiz, yattığın yer nurla dolsun, tüm sevenlerine sabır diliyorum Ağlıyorum
expresyourself Çevrimdışı expresyourself Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basımız sagolsun yakınlarına allahtan sabır dılerım Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende duyunca çok üzüldüm..Allah Rahmet eylesin , topragı bol olsun...Cenaze nerede olacak bilen var mı ?
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizleri tanimadigim gibi Ahmet abimi de tanimadim, ama resimlerine klipine bakip adam tanimis gibi his oluyor icinde.
Forumu daha simdik actim ve ilk gozume carpan konu bu oldu, inanamadim her yazilani okudum ve cevapliyorum cunku icimden inanmamak geliyor.

Allah ailesine tanidiklarina arkadaslarina hepimize sabur versin

En son gixxa tarafından 28.02.2007 - 16:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah bee ahmet agbi kamplarda şimdi ne yapacaz kım hadi lan geç sıraya yavaş gitme yarışına katıl dıyecek ah bee ahmet agbim erken olmadımı bu şimdi.....

Başımız sagolsun allah geride kalanlara sabır versin..
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bsa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah_ rahmet_ eylesin_____________________________
Başa dön
bsa Çevrimdışı bsa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oziefe
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesim .. yakınlarına allah sabır versın.. İstemiyorum Üzgünüm
0 rh +
Başa dön
oziefe Çevrimdışı oziefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.Başlığı okuduktan sonra bir kez daha kendisi için hazırlanmış klibi seyrettim ve hayat dolu bir insanın aramızdan ayrılışını gördüm.Tüm MD ailesinin başı sağolsun
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy6
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Ye?ilköy

MesajTarih: 28.02.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesin başı sağolsun...yakınlarına allahtann sabır diliyorum...
her ne kadar zagor ağbiyi çok yakından tanımayıp fotolardan tanısamda çok üzüldüm... iyi haber duyucam diyee okuldan geldkten sonra ilk baktığım yer md di ama bu haberi duyuncaa şooooooookkkkkk Şok oldum Şok oldum Şok oldum oldummm bu haberi duymak istemezdimm İstemiyorum İstemiyorum .ama eceell... Ağlıyorum Ağlıyorum tekrar tekra hepimizin başı saolsun... (...birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için....)
Başa dön
crazy6 Çevrimdışı crazy6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zaferyangin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zagorumu kaybettik. festivallerin neşe kaynağı, kampların baltalı ilahı zagorum ahmetim bizi terk etti. içim yanıyor. seni çok özleyeceğim.

hoşçakal dostum.

Başa dön
zaferyangin Çevrimdışı zaferyangin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 20, 21, 22  Sonraki
4. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal