Kayıt: Oct 03, 2006 Mesajlar: 539 Nereden: istanbul-bahçeşehir
Tarih: 28.02.2007 - 16:48 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin yazacak bişiy bulamıyorum kendisini şahsen tanıma fırsatım olmadı ama gerek yazılarından gerekse resimlerinden ne kadar hayat dolu we ii birisi olduğu belli oluyordu yakınlarına baş sağlığı dilerim _________________ ARTIK MCT DEĞİL 1100xx SAHİBİ
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 28.02.2007 - 16:49 Mesaj konusu:
Bir kere tanışma fırsatım olmuştu ! Öyle sıcakkanlı , iyi yürekli biri eminim ki cennetteki köşesinde yer edinmiştir şimdi . . . Allah yakınlarına sabırlar versin , toprağı bol olsun _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Tarih: 28.02.2007 - 16:49 Mesaj konusu:
bir gülen adam daha gitti.
arkadaşım, patronum, "Zagor Abim" toprağın bol olsun. beraber çalıştığımız günleri ve seni hep gülerek hatırlıycam. _________________ yamaha xtz 660 ténéré - artık yok :'(
Asker yolcusu.Dönünce BMW ile yola devam.
Traktör kullanmak bir ayrıcalıktır 0 rh+
Tarih: 28.02.2007 - 16:50 Mesaj konusu:
Allah merakanını cennet eylesin. Hergün takip ediyodum iyi olması tekrar aramıza dönmesi ümidiyle ama olmadı.. cümlemizin başı sağolsun. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 28.02.2007 - 16:54 Mesaj konusu:
Sizleri tanimadigim gibi Ahmet abimi de tanimadim, ama resimlerine klipine bakip adam tanimis gibi his oluyor icinde.
Forumu daha simdik actim ve ilk gozume carpan konu bu oldu, inanamadim her yazilani okudum ve cevapliyorum cunku icimden inanmamak geliyor.
Allah ailesine tanidiklarina arkadaslarina hepimize sabur versin
En son gixxa tarafından 28.02.2007 - 16:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ah bee ahmet agbi kamplarda şimdi ne yapacaz kım hadi lan geç sıraya yavaş gitme yarışına katıl dıyecek ah bee ahmet agbim erken olmadımı bu şimdi.....
Başımız sagolsun allah geride kalanlara sabır versin..
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.Başlığı okuduktan sonra bir kez daha kendisi için hazırlanmış klibi seyrettim ve hayat dolu bir insanın aramızdan ayrılışını gördüm.Tüm MD ailesinin başı sağolsun _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Kayıt: Feb 01, 2007 Mesajlar: 95 Nereden: Ystanbul-Ye?ilköy
Tarih: 28.02.2007 - 16:58 Mesaj konusu:
herkesin başı sağolsun...yakınlarına allahtann sabır diliyorum...
her ne kadar zagor ağbiyi çok yakından tanımayıp fotolardan tanısamda çok üzüldüm... iyi haber duyucam diyee okuldan geldkten sonra ilk baktığım yer md di ama bu haberi duyuncaa şooooooookkkkkk oldummm bu haberi duymak istemezdimm .ama eceell... tekrar tekra hepimizin başı saolsun... (...birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için....)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız