Tarih: 28.02.2007 - 18:02 Mesaj konusu:
Duyduğum anda yıkıldım direk koştum siteye bu bir şakadır herhalde Zagor abim iyileşiyordur umuduyla ama ne yazık ki kaybetmişiz hayata o kadar neşeli sıkı bağlanan birini kaybetmişiz
Allah taksilatını affetsin,Mekanı cennet olsun Zagor abimin...
Kalbimdesin ZAGOR Abi _________________ Kalbimizdesin Zagor Abi
Tarih: 28.02.2007 - 18:06 Mesaj konusu:
kendisini hiç tanımadım ,gerçekten haberlerinin hep iyi gelmesi dilegimdi bukadar hayat dolu biri oldugu için ve arkasında güzel anılar bıraktıgı ve bukadar çok seveni oldugu için çok şanslı enazından bu güzellikleri gördü ve biliyordu ruhu hep huzur içinde olacaktır eminim ,allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun _________________ Mustafa Kemal ATATÜRK
Tarih: 28.02.2007 - 18:16 Mesaj konusu:
işlerimin yoğunluğu yüzünden siteyi pek ziyaret edemiyorum. kaza haberinide arkadşım sebla dan aldım. gerçekten çok üzgünüm. kendisini tanımamama rağmen üzüntüm sonsuz... allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum..
Tarih: 28.02.2007 - 18:19 Mesaj konusu:
Öncelikle başımız saolsun inanın kendisini tanımam ama çok severim benimde kötü bir kazam olmuştu..4ay hastanede yatmıstım ama sımdı ıyıyım bu yuzden arkadaslar bir gün gelip sizinde yorumunuzu yapabiliriz.Herkez dikkat etsin..
allah rahmet eylesin çok kötü bir haber yakınlarına sabır diliyorum _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız