Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Zagor'umuzu Kaybettık.(Cenaze Töreni Bilgileri)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Zagor'umuzu Kaybettık.(Cenaze Töreni Bilgileri)

Zagor'umuzu Kaybettık.(Cenaze Töreni Bilgileri)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SeRRkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 28.02.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun...
Bir yıldız daha kaydı...

CBR 600 RR
Başa dön
SeRRkan Çevrimdışı SeRRkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onur_s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tanımadığım halde gerçekten çok üzüldüm. allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabır versin Ağlıyorum
Başa dön
onur_s Çevrimdışı onur_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Duyduğum anda yıkıldım direk koştum siteye bu bir şakadır herhalde Zagor abim iyileşiyordur umuduyla ama ne yazık ki kaybetmişiz hayata o kadar neşeli sıkı bağlanan birini kaybetmişiz Ağlıyorum Üzgünüm

Allah taksilatını affetsin,Mekanı cennet olsun Zagor abimin...

Kalbimdesin ZAGOR Abi
my_yasin85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizin başı sagolsun ALLAH rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
LuCKyGirL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendisini hiç tanımadım ,gerçekten haberlerinin hep iyi gelmesi dilegimdi bukadar hayat dolu biri oldugu için ve arkasında güzel anılar bıraktıgı ve bukadar çok seveni oldugu için çok şanslı enazından bu güzellikleri gördü ve biliyordu ruhu hep huzur içinde olacaktır eminim ,allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Üzgünüm
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sağolsun arkadaşlar Ağlıyorum Üzgünüm
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sağolsun arkadaşlar mekanı cennet olsun inşallah. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işlerimin yoğunluğu yüzünden siteyi pek ziyaret edemiyorum. kaza haberinide arkadşım sebla dan aldım. gerçekten çok üzgünüm. kendisini tanımamama rağmen üzüntüm sonsuz... allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum..
Başa dön
erdin_can Çevrimdışı erdin_can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lithiumfire
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle başımız saolsun inanın kendisini tanımam ama çok severim benimde kötü bir kazam olmuştu..4ay hastanede yatmıstım ama sımdı ıyıyım bu yuzden arkadaslar bir gün gelip sizinde yorumunuzu yapabiliriz.Herkez dikkat etsin..
Başa dön
lithiumfire Çevrimdışı lithiumfire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

huzur içinde yatsın..

yazıcak kelıme bulamıyorum..

üzüntümüz sonsuz..
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin

arkadaşlar dikkatli olalım
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzüntümüzü dile getirecek kelime kalmadı artık...huzur içinde yatsın Ahmet abimiz..toprağı bol olsun..Tüm MD ailesinin bası saolsun... Üzgünüm
Başa dön
pamati Çevrimdışı pamati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga başımız sagolsun gercekten çok üzüldüm yaaa ?? Üzgünüm Ağlıyorum
gemlikli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: gemlik

basımız saolsun çok üzücü bi haber Ağlıyorum Ağlıyorum seni unutmayacağız zagor
Başa dön
gemlikli Çevrimdışı gemlikli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin çok kötü bir haber yakınlarına sabır diliyorum
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  Sonraki
8. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal